![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Taxa autostrada Portugalia
Last Updated: Nov 30 2017 16:25, Started by
Karogs
, Nov 30 2017 11:26
·
0

Posted 30 November 2017 - 11:26

Va salut. Am nimerit pe autostrada din greseala si am trecut pe sub camerele ce te inregistreaza. Dupa o documentare pe net, am inteles ca trebuie sa astept 48 de ore pentru a figura in sistem. Dupa cele 48 de ore m.am dus la un oficiu postal, iar doamna de acolo mi.a spus ca trebuie sa cumpar un card de autostrada, sa sun la un numar si se rezolva. Partea proasta e ca numarul nu merge. Ceva sfaturi cum as putea rezolva situatia cat sunt inca pe aici? Multumesc
|
Posted 30 November 2017 - 16:25

Am rezolvat.o (sper) pana la urma. Mi.a venit ideea ca poate acel numar nu merge apelat de pe numere straine si se pare ca asa a fost. Am rugat staff.ul de la receptie sa sune si a mers.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users