![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
NR și MPEG NR
Last Updated: Nov 30 2017 14:14, Started by
MembruAnonim
, Nov 30 2017 00:07
·
0

Posted 30 November 2017 - 00:07

Salutare!
In setarile televizorului la imagine am doua setari NR și MPEG NR pt ce sunt si cum sa le setez? Le pot seta pe off, weak, medium si strong. Edited by MembruAnonim, 30 November 2017 - 00:13. |
Posted 30 November 2017 - 00:53

Cred ca se refera la noise reduction. Daca apar pureci sau chestii nasoale poti sa activezi noise reduction dar e posibil sa pierzi putin din detalii. Daca se vede bine asa cum e, lasa-l pe off.
|
Posted 30 November 2017 - 11:31

Eu dezactivez toate minunile de genul acesta: noise reduction, dinamic contrast, motion..... bla bl blka....
Tu... fiind vorba de o chestie abolut subiectiva, faci exact asa cum iti place tie. Adica activezi / dezactivezi - vezi cum iti place mai mult, lasi asa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users