Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lemn innegrit

R.I.P. shefu_de_combinat

macOS 14 Sonoma

Sursa la un sistem audio, inlocui...
 Sistem pentru screen recording

Recomandare masina de taiat faian...

Diferenta nivel intre camere la s...

huawei nova 10 probleme
 Firma reparat canalizare fara sap...

Retea casa (5 Tv + 6 camere IP +a...

Studio claims (reclamatii pe teme...

Transfer ebook pe Kindle
 Radiografie panoramica - plomba

Tranzit Romania - Italia cu masina

Unde se afla arhivele administrat...

Imprimanta micuta recomandari
 

Noua telecomanda Horizon

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#19
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017

View Postdincadan78, on 05 decembrie 2017 - 19:19, said:

Bine, nu e Cisco. Tot chinezarie ramane.

Posted Image Posted Image  Corect.

Cand spun Cisco spun automat calitate... asa sunt cel putin in mintea mea. Ce decodoare si ce modem-uri au avut... de nota 10.

#20
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,012
  • Înscris: 15.07.2005
dupa ce m-am abonat la upc..ambele horizonuri au venit doar cu vechile telecomenzi. urate si ineficiente..am reusit sa schimb doar o telecomanda in caserie cu noua telecomanda.(care inchide si tv-ul)....cica nu imi pot schimba ambele telecomenzi....asa ca am ramas doar o telecomanda schimbata..

#21
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017
Eu ti.am zis. Conditionezi semnarea contractului cu noile telecomenzi, altfel te rogi de ei mult si bine.

#22
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,012
  • Înscris: 15.07.2005
asta am negociat de la inceput dar cica nu erau in stoc..si au venit la instalare cu horizonuri cu vechile tlecomenzi...instalatorii habar nu aveau de noile telecomenzi..

#23
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,349
  • Înscris: 07.07.2009
La mine nu știau de această telecomandă nici măcar la casierie. :lol:

#24
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,012
  • Înscris: 15.07.2005
recomand tuturor celor care aveti stb-ul horizon sa cereti noua telecomanda horizon este superba.mult mai buna decat porcaria aia mica
inchide si tv-ul si chiar este foarte bine structurata

#25
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017
Da eu nu ti-am zis... :))) nu compari frate... Posted Image

#26
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,375
  • Înscris: 15.07.2016
Merge Horizonul și cu telecomanda pe care o am acum la Pace HD?

#27
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017
Nu, am testat personal, altfel de ce ar mai fi lansat o telecomanda noua? :))

#28
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,349
  • Înscris: 07.07.2009
Telecomanda în sine nu e nouă ci doar l-au adaptat pentru STB Horizon. Evident sunt mai bune și rezistente decât cele de la STB-urile SD / Horizon.

#29
A13x49

A13x49

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 03.07.2014
Va salut,
Am fost si eu sa iau noua telecomanda universala pentru mediabox-ul horizon insa nici un cod nu se potriveste la tv-ul meu. Mentionez ca am un Hitachi 32HB6T41A si am incercat toate codurile pentru hitachi, toate codurile pentru vestel (am inteles ca e fabricat de vestel turcia) si functia de cautare automata unde am petrecut 20 de min cautand codul potrivit, toate astea fara nici un rezultat.

#30
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017
Petrece mai mult timp pe cautare automata, apasa foarte repede pe butonul CH+, chit ca pierzi momentul, macar sa stii daca e compatibila sau nu si cam cand ar aparea.

De gasit o sa-l gasesti sigur.

Edited by ronuquet, 29 January 2018 - 17:50.


#31
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,144
  • Înscris: 19.01.2015

View PostA13x49, on 29 ianuarie 2018 - 17:49, said:

Va salut,
Am fost si eu sa iau noua telecomanda universala pentru mediabox-ul horizon insa nici un cod nu se potriveste la tv-ul meu. Mentionez ca am un Hitachi 32HB6T41A si am incercat toate codurile pentru hitachi, toate codurile pentru vestel (am inteles ca e fabricat de vestel turcia) si functia de cautare automata unde am petrecut 20 de min cautand codul potrivit, toate astea fara nici un rezultat.
Daca vrei sa cauti automat codul de la telecomanda, apasa pe OK si pe butonul rosu pana se aprinde ledul de TV, dupa care introduci codul 991 pana cand ledul de TV este aprins si apesi CH+ pana gasesti codul de la televizorul Hitachi pe care il detii.

Chestia asta merge la orice tip de telecomanda universala oferita de UPC de la cea gri (cu buton pentru a putea controla si DVD player-ul) pana la cea neagra cu baterii AA.

#32
A13x49

A13x49

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 03.07.2014

View PostRobert201, on 29 ianuarie 2018 - 20:10, said:

Daca vrei sa cauti automat codul de la telecomanda, apasa pe OK si pe butonul rosu pana se aprinde ledul de TV, dupa care introduci codul 991 pana cand ledul de TV este aprins si apesi CH+ pana gasesti codul de la televizorul Hitachi pe care il detii.

Chestia asta merge la orice tip de telecomanda universala oferita de UPC de la cea gri (cu buton pentru a putea controla si DVD player-ul) pana la cea neagra cu baterii AA.
exact asta am facut si am stat 20 de min apasand pe ch+ fara sa raspunda tv-ul

#33
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017
Nici macar nu clipeste ledul?

Nasol de TV-urile astea mai no name... la LG-ul meu din prima apasare s-a inchis TV-ul :))))))

#34
A13x49

A13x49

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 03.07.2014
Mai am un Philips care a mers tot asa la prima incercare insa Hitachi-ul nu vrea deloc, nu clipeste nici led-ul nimic :))))

#35
A13x49

A13x49

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 03.07.2014
https://www.okazii.r...nala-a177545593

e facuta cumva de philips? nu-i de mirare ca a mers din prima pe un tv de aceeasi marca :))

#36
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,688
  • Înscris: 22.02.2017
Habar n-aveam :)) se pare ca da.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate