Vechii proprietari - schimbare adresa domiciliu
Last Updated: Dec 26 2017 12:31, Started by
bai3tzash
, Nov 29 2017 13:49
·
0

Posted 29 November 2017 - 13:49

Sper ca am postat unde trebuie... Si sa trec la subiect.
Cum pot verifica daca vechii proprietari si-au schimbat adresa de domiciliu? Am cumparat apartamentul de la ei acum un an si vreo 4 luni. Ma gandeam odata sa merg la Evidenta populatiei sa intreb, dar nu cred ca o sa-mi zica cineva informatii despre cineva pur si simplu. Imi vine multa corespondenta a lor. Unele chestii le inteleg, tot felul de reclame. Dar imi vin si de la ANAF, popriri (cred, de la Executori), amenzi (probabil), aviz sa ridice alocatia, si alte chestii. Acestia, ar trebui teoretic, sa stie ca nu mai stau vechii proprietari la vechea adresa si sa trimita corespondenta la ei direct. Saptamana trecuta s-a trezit sotia cu un politist pe scara (o fi stat la panda cine stie cat ca sa vina cineva acasa) care i-a cerut actele si informatii despre cine sta la adresa. Ii cauta pe vechii proprietari. Cine stie de ce ii cauta, ce o fi facut... Nu stiu unde s-au mutat, am un numar de telefon de-al lor care se pare ca nu mai e bun. Ideea e ca as vrea sa verific si sa-i pot obliga daca se poate sa-si schimbe adresa de domiciliu. Maine, poimaine ma trezesc ca intra mascatii peste mine cautandu-i pe ei ![]() Edited by bai3tzash, 29 November 2017 - 13:51. |
Posted 29 November 2017 - 14:01

N-ai cum fizic să îi obligi. Am pățit și eu. Dacă nu îi găsește poliția și ANAFU cum crezi că dai tu de ei ?
Pune afiș pe ușă să nu îți dea mascații deșteptarea ... ![]() Ai numele lor. Caută pe Google și afli de ce sunt căutați. |
Posted 29 November 2017 - 14:05

Cartea de identitate are termen de valabilitate.
Nu intotdeauna, dar in general termenul este de 10 ani. |
Posted 29 November 2017 - 14:07

...eu primesc Somatii de la diferite Institutii de peste 7 ani...pe numele fostilor Proprietari evident
|
Posted 29 November 2017 - 14:07

Posted 29 November 2017 - 14:13

bai3tzash, on 29 noiembrie 2017 - 13:49, said:
Sper ca am postat unde trebuie... Si sa trec la subiect. Cum pot verifica daca vechii proprietari si-au schimbat adresa de domiciliu? Am cumparat apartamentul de la ei acum un an si vreo 4 luni. Ma gandeam odata sa merg la Evidenta populatiei sa intreb, dar nu cred ca o sa-mi zica cineva informatii despre cineva pur si simplu. Imi vine multa corespondenta a lor. Unele chestii le inteleg, tot felul de reclame. Dar imi vin si de la ANAF, popriri (cred, de la Executori), amenzi (probabil), aviz sa ridice alocatia, si alte chestii. Acestia, ar trebui teoretic, sa stie ca nu mai stau vechii proprietari la vechea adresa si sa trimita corespondenta la ei direct. Saptamana trecuta s-a trezit sotia cu un politist pe scara (o fi stat la panda cine stie cat ca sa vina cineva acasa) care i-a cerut actele si informatii despre cine sta la adresa. Ii cauta pe vechii proprietari. Cine stie de ce ii cauta, ce o fi facut... Nu stiu unde s-au mutat, am un numar de telefon de-al lor care se pare ca nu mai e bun. Ideea e ca as vrea sa verific si sa-i pot obliga daca se poate sa-si schimbe adresa de domiciliu. Maine, poimaine ma trezesc ca intra mascatii peste mine cautandu-i pe ei ![]() |
Posted 29 November 2017 - 14:15

bai3tzash, on 29 noiembrie 2017 - 13:49, said:
Sper ca am postat unde trebuie... Si sa trec la subiect. Cum pot verifica daca vechii proprietari si-au schimbat adresa de domiciliu? Am cumparat apartamentul de la ei acum un an si vreo 4 luni. Ma gandeam odata sa merg la Evidenta populatiei sa intreb, dar nu cred ca o sa-mi zica cineva informatii despre cineva pur si simplu. Imi vine multa corespondenta a lor. Unele chestii le inteleg, tot felul de reclame. Dar imi vin si de la ANAF, popriri (cred, de la Executori), amenzi (probabil), aviz sa ridice alocatia, si alte chestii. Acestia, ar trebui teoretic, sa stie ca nu mai stau vechii proprietari la vechea adresa si sa trimita corespondenta la ei direct. Nu-ti bate capul... vezi-ti de ale tale. Daca poti sa-i anunti ca au corespondenta si au lasta un nr de telefon, fa-o, daca nu... scoatele corespondenta din cutie si arunc-o in primul cos de gunoi. Nu te poate afecta cu nimic (in afara de deranj) faptul ca ii cauta unii la vechea adresa. |
Posted 29 November 2017 - 14:20

Au inspre 50 de ani, deci o sa isi schimbe odata buletinul... O sa-i mai caut pe facebook, poate dau de ei. Sper sa nu apara chestii mai grave cu idiotenia asta.
La inceput am dat de ei la telefon, dar acum nu. Si e si o prostie toata viata sa-i anunt ca au corespondenta la mine. Odata se va termina, sper sa-si schimbe buletinul curand daca nu au facut-o ![]() |
Posted 29 November 2017 - 14:23

Cu cat esti mai in varsta, cu atat termenul de valabilitate al buletinului este mai lung ... deci nu te baza pe asta.
|
Posted 29 November 2017 - 14:28

|
Posted 29 November 2017 - 14:51

Tu crezi ca toti afla ca ti-ai schimbat adresa?
E de ajuns sa fi facut o comanda la un tv shop si iti vin neincetat plicuri pe acea adresa. |
Posted 29 November 2017 - 15:20

bai3tzash, on 29 noiembrie 2017 - 14:20, said:
Au inspre 50 de ani, deci o sa isi schimbe odata buletinul... O sa-i mai caut pe facebook, poate dau de ei. Sper sa nu apara chestii mai grave cu idiotenia asta. La inceput am dat de ei la telefon, dar acum nu. Si e si o prostie toata viata sa-i anunt ca au corespondenta la mine. Odata se va termina, sper sa-si schimbe buletinul curand daca nu au facut-o ![]() Stai linistit .... asa ma enervam si eu ca-mi veneau scrisori de la kruk sau eos (firme de recuperare) pentru fostul proprietar, scrisori de amenintare ca-l executa silit. Chiar daca isi schimba buletinul tu tot o sa primesti scrisori deoarece aia de la orange/telekom/brd/rebu/eos etc, atita timp cit nu au alta adresa in baza lor de date, tot la tine trimit. Ignora-le sau stringe-le si arunca-le direct la cos si gata. Nu te mai stresa. |
Posted 29 November 2017 - 17:24

Eu primesc factura de apa de la fostii proprietari de 7 ani.
![]() |
Posted 29 November 2017 - 18:03

dorin_2k, on 29 noiembrie 2017 - 14:05, said:
Pune-ti pe usa o tablita cu nr apartamentului si numele tau. ap.jpg Pe cutia postala la fel. Astfel NU mai primesti corespondenta altuia. Ha ha, de parcă familia Ionescu nu ar putea sta în același apartament cu familia Popescu. 😁 |
Posted 30 November 2017 - 16:46

Poștasul trebuie să ducă plicurile la adresa trecută pe ele, poți să scrii și sediul NASA pe ușă, nu interesează pe nimeni. 😉
|
|
Posted 30 November 2017 - 17:22

Il duce la adresa, dar nu il pune in cutia pe care e scris alt nume.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users