![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
site anunturi
Last Updated: Dec 12 2017 20:21, Started by
Uricanezu
, Nov 28 2017 23:01
·
0

Posted 28 November 2017 - 23:01

Buna.
De cateva zile ma gandesc sa imi ocup timpul cu ceva pe internet si ma gandeam sa creez un site de anunturi ... binenteles cu o tema platita cum e cea de la ClassiPress la 199$ credeti ca ar mai prinde asa ceva avand in vedere ca sunt deja destule ??? cu ce as putea veni nou sa nu mor in primele 3 luni ? ![]() pe viitor ma gandesc sa scot bani din anunturi promovate. miar prinde bine sfaturile voastre pro/contra multumesc anticipat |
Posted 28 November 2017 - 23:16

Stii de ce merge OLX, Publi24 etc?
Reclama, foarte multa reclama, facuta adese ieftin in cadrum aceluiasi trust de presa. Stai calm |
Posted 28 November 2017 - 23:19

Salut! Daca aveai cateva sute de prieteni care erau in cautarea unui site pe care sa-si posteze anunturile in speranta ca ar putea vinde ceva din casa, aveai o sansa. Ca sa scoti si bani din ideea ta, gandim deja prea departe. Ca sa deschizi un site de nisa, ai nevoie de capital. Ca sa depasesti celelalte site-uri deja consacrate, ai nevoie de idei mai bune.
|
Posted 28 November 2017 - 23:25

Posted 28 November 2017 - 23:29

Mai greu sa devii patron in ziua de azi cu toata concurenta asta.
Edited by YourFan, 28 November 2017 - 23:30. |
Posted 29 November 2017 - 04:03

Posted 29 November 2017 - 08:44

Buna. De cateva zile ma gandesc sa imi ocup timpul cu ceva pe internet si ma gandeam sa creez un site de anunturi ... binenteles cu o tema platita cum e cea de la ClassiPress la 199$ credeti ca ar mai prinde asa ceva avand in vedere ca sunt deja destule ??? cu ce as putea veni nou sa nu mor in primele 3 luni ? ![]() pe viitor ma gandesc sa scot bani din anunturi promovate. miar prinde bine sfaturile voastre pro/contra multumesc anticipat |
Posted 29 November 2017 - 16:01

ți-ar prinde și ceva cunoștințe de gramatică și ortografie ca să-ți scrii un CV.
Ca sa nu mori in primele 3 luni pana la un an, iti trebuie buget.Nu prea exista afacere care produce in primele 3 luni... ![]() Multumesc tuturor de raspuns o zi buna tuturor |
Posted 29 November 2017 - 18:34

Sau poți să automatizezi anunțurile de pe alte site-uri, dacă te ține să mergi la rupere. Eventual pe nișe.
Întrebarea 1: Ai firmă? Întrebarea 2: Știi să faci un plan de afaceri? |
Posted 02 December 2017 - 23:55

Poti incepe cu osclass si ceva reclama platita. Sa ai ssl pt ca ajuta in ce priveste cum te vede google.
Dupa 6 luni vezi rezultatele. Daca e ok poti merge pe open classified. E mai scump, dar are mai multe facilitati. |
|
Posted 03 December 2017 - 08:11

Nu merge site de anunturi auto postate doar de propietari? Asa sa ocolim samsarii. Lasi doar posibilitatea ca fiecare utilizator sa poata avea un singur anunt valabil. Ca altfel e cam greu sa ii triezi. Nici asa nu e sigur ca nu isi fac 10 conturi pentru 10 masini dar apare acelasi numar de telefon si iar poti face triere, un singur utilizator/un numar de telefon.
Eu cand caut masina cam sar sau evit anunturile samsarilor. Adica 8 din 10 nu ma intereseaza indiferent de starea masinii. La un moment ma tenta sa imi deschid un astfel de targ auto real. Vrei sa vinzi masina la mine in targ? Numele din buletin si din talon trebuie sa fie acelasi. Edited by PoeOvidiu, 03 December 2017 - 08:14. |
Posted 12 December 2017 - 20:21

Raspunsul meu pe scurt la aceasta intrebare: Think outside the box !!
Inca din primele luni un site de anunturi face bani gramada daca ii ajuta pe vanzatori sa .... vanda. Adica le ofera vanzatorilor SI ALTCEVA decat clasica postare. Raspunsul meu detaliat la aceasta intrebare: Pot sa te ajut, doar ca despre site-uri de anunturi, sunt multe de spus si aici e prea mult de scris = la telefon merge mai repede. Edited by Damianic, 12 December 2017 - 20:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users