![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
jquery resize
Last Updated: Nov 29 2017 08:59, Started by
jChelu
, Nov 28 2017 12:53
·
0

Posted 28 November 2017 - 12:53

am codul asta si e perfect, face exact ce vreau sa faca
https://codepen.io/anon/pen/GOXLrG problema e ca atunci cand redimensionez fereastra browser-ului width-ul banner-ului nu se se schimba. stiu ca se modifica daca dau refresh la pagina, dar e vreu sa se modifice odata cu fereastra |
Posted 28 November 2017 - 13:23

https://api.jquery.com/resize/
Nu stiu acuma cat e perfect este un cod in care ai css{ width: 100%}, iar in js setezi acelasi width, dupa ce il citesti in prealabil. Incearca si asa ceva in js: $(window).resize(function(){ var bannerWidth = $(window).width() - 50; $('.container').css({ width: bannerWidth }); }); Edited by robbie_ro, 28 November 2017 - 13:42. |
Posted 28 November 2017 - 13:45

Tu ai fost cel care a spus (scris) ca are un "cod perfect". Eu inca nu am astfel de pretentii. Plus ca ti-am dat si o solutie. Iar daca scrii ca "am fost de ajutor ca intotdeauna", asta denota ca ai mai multe conturi facute (clone).
A, si sa nu uit: Cu placere. (aceeasi doza de sarcasm) Edited by robbie_ro, 28 November 2017 - 13:50. |
Posted 28 November 2017 - 18:58

daca scrii ca "am fost de ajutor ca intotdeauna", asta denota ca ai mai multe conturi facute (clone). tu te-ai gandit imediat la mine cand ai citit. asta denota faptul ca esti limitat.
$(window).resize(function(){ var bannerWidth = $(window).width() - 50; $('.container').css({ width: bannerWidth }); }); |
Posted 29 November 2017 - 08:59

Intr-adevar, tu ai cerut o solutie "mura-n gura", fara sa te obosesti sa modifici ceea ce ti-am dat eu pentru cazul tau concret.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users