Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema router ZTE F618V2 DiGi

Murder Mystery 2 (2023)

Problema creare folder si sterger...

Impozit venituri inchiriere locui...
 Infectie masea cu un perete ramas

Finisare placi OSB interior - ex...

Ecran spart- cum transfer totul a...

Sfat privind achiztia unei masini...
 Nu pot seta frecventa RAM la 3200...

Inlocuire țeava principala a...

Vopsea membrana difuzoare

sarea la sac
 Volkswagen Jetta (Sfat / Pareri)

Recomandare caști pentru inot

imprimante Altex

Cazier judiciar online
 

Intrebare wordpress

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
octavvv

octavvv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 09.09.2011
https://retetetradit...ss.com/contact/

Am si eu o intrebare, stie cineva cum se schimba butonul 'Submit' din link-ul de mai sus? Vreau in loc de 'Submit' sa afiseze 'Trimite'. De asemenea vreau sa sterg acel '(required)' din dreptul celor 3 casute

Daca dau edit nu ma lasa sa modific decit titlurile casutelor atat

#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,344
  • Înscris: 07.08.2008
Foloseste https://wordpress.or...contact-form-7/
Din cate vad, acel pugin folosit pe site-ul tau nu a mai fost actualizat de cativa ani buni.

#3
hanks

hanks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 15.11.2003

View Postoctavvv, on 28 noiembrie 2017 - 06:16, said:

https://retetetradit...ss.com/contact/

Am si eu o intrebare, stie cineva cum se schimba butonul 'Submit' din link-ul de mai sus? Vreau in loc de 'Submit' sa afiseze 'Trimite'. De asemenea vreau sa sterg acel '(required)' din dreptul celor 3 casute

Daca dau edit nu ma lasa sa modific decit titlurile casutelor atat

In sursa, cauta
<p class='contact-submit'>
  <input type='submit' value='Submit »' class='pushbutton-wide'/>
  <input type='hidden' name='contact-form-id' value='3' />
  <input type='hidden' name='action' value='grunion-contact-form' />
</p>

Inlocuieste value='Submit »' cu value='Trimite»'

#4
octavvv

octavvv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 09.09.2011

View Posthanks, on 28 noiembrie 2017 - 08:47, said:

In sursa, cauta
<p class='contact-submit'>
  <input type='submit' value='Submit »' class='pushbutton-wide'/>
  <input type='hidden' name='contact-form-id' value='3' />
  <input type='hidden' name='action' value='grunion-contact-form' />
</p>

Inlocuieste value='Submit »' cu value='Trimite»'

Pai si cum salvez? Nu ma lasa sa modific asa, daca inchid pagina apare tot 'Submit'

#5
hanks

hanks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 15.11.2003

View Postoctavvv, on 28 noiembrie 2017 - 15:22, said:

Pai si cum salvez? Nu ma lasa sa modific asa, daca inchid pagina apare tot 'Submit'
Imi pare rau, nu pot sa te ajut, eu nu folosesc wordpress. Deschide fisierul cu un Notepad sau alt editor de text si il salvezi pur si simplu fara sa-i schimbi extensia.

#6
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,043
  • Înscris: 01.08.2006
Mai simplu e, daca poti, sa schimbi plugin-ul. Cum a spus cineva mai sus, poti folosi Contact Form 7. Dupa ce il instalezi, poti seta cum sa arate formularul.
Daca modifici fisierul php cum s-a scris mai sus si nu o faci bine, dai peste cap formularul si o sa dea erori.

Edited by bai3tzash, 29 November 2017 - 12:35.


#7
ovistofor

ovistofor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 17.07.2005
O sugestie este instalarea plugin-ului Loco Translation care-ţi dă posibilitatea să cam traduci orice, fără a avea nevoie de umblat în code.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate