Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...
 Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...
 Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...
 

O astrologie a crimei organizate?

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Terorismul mondial are o componentă astrologică. Există o sincronizare a masacrelor cu unghiurile planetelor, există o rațiune astrologică. Sunt teroriștii sub influența astrelor sau, dimpotrivă, încearcă să o "cultive" în interes propiu?

Observând succesul și dimensiunea terorismului în ultimele decenii, sunt de părere că ei fac un cult conștient. Au credință în puterea sacrificiului "astral acordat" de a supune voinței lor, treptat,  "Anima mundi", spiritul omenirii.
Crima organizată face din masacre un cult, exploatând "forța spirituală" a măcelului.

Aceștia ar putea fi numiți "păgâni" deoarece sacrifică ("plătesc") vieți omenești către forțele planetare. (Îndeobște către Marte și Saturn.)  Deși, obligat la luciditate, ar trebui să declar: păgâni sunt mai degrabă cei ce li se supun criminalilor, fie că sunt conștienți sau nu. Ei, sclavii ignoranți și neglijenți, sunt cei ce plătesc: cu ei înșiși și cu copiii lor.

În religia luciferiană, Pământul întreg este ca un altar pe care se aduc ofrande în anumite puncte cheie, care pot fi găsite într-o "geografie" care pune Pământul în amalogie cu Cerul.
Ca să poată fi folosit în acest scop, globul pământesc este împăr(ă)țit astfel: la Greenwich este fixat un meridian care să corespundă punctului vernal din zodiac - zero grade Berbec sau echinocțiul de primăvară. De aici spre vest, conform cu calea aparentă a Soarelui (și a planetelor) pe deasupra Pământului, se desfășoară un "grătar" de meridiane care sunt puse în analogie geometrică cu "calea planetelor pe cer", traseul cunoscut ca "Zodiac". De ex, 30 W este analog cu 0 Taur, 30 E cu 0 Pești etc. Această corespondență cer-pământ ar rezulta prin "cultivare magică", adică prin organizarea de "evenimente" în locații geografice care să "implementeze" "geografia" sau "landmarkurile" decise, făcând încontinuu Pământul să semene cu Zodiacul.

("As above so below", "Precum în cer, așa și pe Pământ".)

De exemplu, masacrul de acum două zile de lângă Al Arish, în care a fost uciși trei sute de "idolatri" sufi într-o moschee egipteană, a "pinuit" meridianul 33 Est (sau, pentru calculul geo-astrologic, 360-33=327 Vest) așa încât să corespundă cu gradul 327 din zodiac, aka "gradul 27 din Vărsător", un unghi care în zodiac era semnificativ aspectat în acel moment, inclusiv de Marte și Saturn.

Unii oameni religioși au cunoscut încă din antichitate elemente din această tehnică de a face cult, căci o regăsim menționată în Biblie. Poate fi și acesta un motiv pentru care creștinii, dar și alte culte sunt umiliți și eliminați sistematic de către o "religie" luciferiană, ascunsă în cazul de mai sus în spatele unui pseudo-islamism (ISIS): ei au acces la Biblie : prea multă cunoaștere și chiar prea multă "prejudecată" accesibilă “novicilor".
Alt motiv ar putea fi schimbarea priorităților: o componentă a religiei luciferiene este jurământul, acesta este sacru. Pentru a putea "idolatriza" un comportament, dar și un "venerabil" sau alt maestru "hic et nunc", orice alt model istoric trebuie să fie sacrificat. Cristos, Buddha, sfinți, IHWH, zei....toți aceștia sunt lichidabili în luciferianism.

Mai grav este că avansul tehnologic face posibilă proliferarea satanismului, a demonismului. Maeștri ascensionați, arhangheli, demoni...rămân între instrumentele unora din casele satanice.
Libertatea individuală și socială (dreprurile omului și democrația) vor fi pe cât posibil manipulate de luciferieni, făcute să acopere sforile - cabalistice, satanice și, iată, chiar și spirituale - ale "conducerii reale" a lumii.

De fapt, luciferienii se arată a fi o organizație nemiloasă și consumptivă, care consideră că nu se poate face un "cult" de putere reală doar "regulând", cum fac bisericile obișnuite, doar unele manifestări umane de bucurie și recunoștință, ci sincronizând cu astrele...și groaza, durerea și moartea.

Scopul cultului lor este menținerea pe Pământ a unei rețele de meridiane rezonante cu energie astrală, pe care să o poată exploata doar ei, cunoscătorii. Aceste puteri astrale ar avea astfel să susțină manipularea maselor și conducerea lor departe de orice bănuială despre "ce le mișcă".

La ortodocși, numai dania, postul și, poate, spovedania pot fi un fel de sacrificii "rituale". Dar acestea sunt sacrificii insuficiente în ochii luciferienilor. Ca să nu vorbim de sincronizarea precară a Bisericii cu astrele, una exclusiv solară.

Crima organizată pe principii geo-astrale este un secret de conducere al mafiei globale, care preia controlul asupra "spiritualului", dar... nu este un secret ușor de ascuns, căci planetele nu pot fi acoperite "sub obroc", iar geometria folosită este destul de ușoară.

Se merge pe ideea că "razele, atunci când sunt aflate în anumite unghiuri față de Pământ, pot fi receptate SIMULTAN de către o anumită țintă/receptor/antenă de pe Pământ, efectul fiind combinativ-cumulativ. Unghiurile acestea ce permit adiția sau cuplarea energiei a două raze diferite sunt acele unghiuri dintre raze în care proiecția ortogonală a unei direcții pe cealaltă este un raport rezonant, precum 1/2, 1/3, 2/3, 0, 1, 1/4 etc.
Cu cât întregii din fracție sunt mai mici, cu atât sinergia razelor este mai puternică. De exemplu, razele ce formează un unghi de 60 de grade - astrologicul "sextil" - se proiectează ortogonal una pe direcția celeilalte în raport de 1/2. Asta, în limbaj matematic se spune: "cosinus de 60 de grade este 1/2". Această cuplare este mai slabă (în modúl) decât cuplarea de opoziție cos(180)= -1, de conjuncție cos(0)=1, sau cuadratură cos(90)=0.

Deci, dacă unghiul dintre emițătoare permite, o "antenă" terestră ce absoarbe energie de la o rază, absoarbe și de la cealaltă, efectul astral fiind acela de combinare a două vibrații ce stimulează principii diferite. În limbaj mitic, zeii procreează.

Astrologii populari consideră (era să zic: "operează cu") unghiuri de 0, 90, 180, 60 și 120 de grade, care au cosinusurile de, respectiv: 1, 0, -1, 1/2 și -1/2.
Ei numesc aceste unghiuri "aspecte planetare majore" și ignoră, în majoritate, sinergiile de putere mai mică, cum ar fi rezonanțele de 1/3, 3/5 etc. De fapt, ei nu cunosc, cei mai mulți, cum se explică matematic/fizic "puterea aspectelor" și nici care ar trebui să fie "aspectele minore" demne de adăugat în calcule, dacă le vrem precise.
Aceste unghiuri de putere mai mică sunt de fapt ușor de calculat cu funcțiile trigonometrice inverse, de exemplu: arccos (3/5)= 36.87 grade. (Acest unghi, deși adesea ignorat, este un unghi de sinergie apropiată cu cea a sextilului sau trigonului, deoarece ȘI arcsin (4/5) = 36.87 grade, deci poate avea loc, simultan, și o rezonanță ortogonală.)




În cazul masacrului de acum două zile,  unghiul 327 Vest al locului face cu direcția planetei Marte, de 201 grade în Zodiac (aprox. 21 Balanță) un unghi de 126 grade (sau 90+36), cu un cosinus de -3/5 și un sinus de 4/5: este un unghi rezonant, un "aspect".
Adițional, gradul 327 din Zodiac face în acea zi unghiuri sinergice cu majoritatea planetelor. Poate că de aceea este ales pentru sacrificiu luciferian.

Această "cultivare energetică" sistematică a meridianelor terestre are aplicații dintre cele mai nebănuite, avanjând succesul unor partide sau al oricăror alt tip de organizații care sunt "acordate" geografic cu cultul luciferian, și dezavantajând pe cei ignoranți și neacordați.
Tehnica luciferiană este implementată din antichitate: în Biblie, cultivatorii spirituali lipsiți de Dumnezeu sunt numiți "caldeeni". Un om religios descrie cultul lor în termeni metaforici, pe cât posibil inteligibil pentru toți oamenii vremii (vezi cum ultimele versete descriu tehnica lor):

"DOAMNE, cât timp voi mai striga fără să mă auzi! Strig către tine despre violență dar nu vei salva!

De ce îmi arăți nelegiuire și mă faci să privesc apăsare? Căci înaintea mea sunt jefuire și violență și cei care ridică ceartă și discordie.

De aceea legea este neglijată și judecata niciodată nu înaintează, căci cel stricat împresoară pe cel drept; de aceea judecata nedreaptă merge înainte.

Voi, cei dintre păgâni, priviți și luați aminte și minunați-vă cu uimire, căci în zilele voastre voi lucra o lucrare pe care voi nu o veți crede chiar dacă vi se va spune.

 Căci, iată, îi ridic pe caldeeni, acea națiune amarnică și pripită, care va mărșălui prin întinderea țării, pentru a stăpâni locuințe care nusunt ale lor.

Ei sunt îngrozitori și înspăimântători; de la ei înșiși vine judecata lor și demnitatea lor.

De asemenea, caii lor sunt mai iuți decât leoparzii și mai feroce decât lupii nopții; și călăreții lor se vor împrăștia și călăreții lor vor veni din depărtare; ei vor zbura ca acvila ce se grăbește să mănânce.

Ei toți vor veni pentru violență; fețele lor vor înfuleca precum vântul de est și vor aduna captivi ca nisipul.

Și vor batjocori împărați și prinții le vor fi de batjocură; vor lua în derâdere orice întăritură; căci vor îngrămădi țărână și o vor lua.

Atunci se va răzgândi și va trece înainte și va ofensa, atribuind această putere a lui dumnezeului său.

Nu ești tu din veșnicie, DOAMNE Dumnezeul meu, Sfântul meu? Nu vom muri. DOAMNE, tu i-ai rânduit pentru judecată; și: Dumnezeule puternic, tu i-ai întemeiat pentru mustrare.

Ochii tăi sunt prea puri ca să privești răul și nu te poți uita la nelegiuire; de ce te uiți atunci la cei care lucrează perfid și îți ții limba când cel stricat mănâncă pe cel mai drept decât el?

Și îi faci pe oameni ca peștii mării, ca pe târâtoarele ce nu au conducător peste ele?

Ei îi ridică pe toți cu cârligul, îi prind în plasa lor și îi adună în năvodul lor; de aceea se bucură și se veselesc.

De aceea ei sacrifică în cinstea plasei lor și ard tămâie în cinstea năvodului lor, fiindcă prin ele partea lor este grasă și carnea lor, multă.

Își vor goli astfel plasa și nu vor continua să ucidă națiunile fără cruțare?"

Adaug, ca exemplu pentru pattern-urile teroriste pe care le-am identificat, și cunoscutul "9/11", New York: distrugere simbolicâ de construcții înalte, masacru, dezinformare.

Sunt multe aspecte "dinamice" în astrogramă, dar Saturn este cel care guvernează construcțiile. Tranzitat de Lună, opus de Pluto, pătrat cu  Soarele. Meridianul lui Saturn?


#2
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016
In cazul asta se poate aduce la realitate tehnologia din Minority Report (2002) !
Singura diferenta e ca Politia va trebui sa consulte astrologia calculand cand e cel mai propice un atac terorist si apoi sa caute tintele cele mai probabile atacului.

Greu dar nu imposibil Posted Image

#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,038
  • Înscris: 22.05.2003
Ti-am mai sters cretinatatea asta odata.
Eu zic sa mai cugeti oleaca la dilema transformarii Litrilor in centimetri!

Eu zic sa ne cruti de descoperirile tale epocale. Nu de alta, dar daca incepi sa ai adepti, apocalipsa e aproape si nu ajungem in nori, ci undeva unde e f cald.

#4
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,802
  • Înscris: 07.06.2014
:facepalm: parerea mea e ca nici nu e nevoie sa mai sara gardul, gardul a cam disparut de mult

#5
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
@Super8
Tehnologia din Minority Report este reală, dar mult mai consumptivă: nu trei inși sunt sacrificați pentru o comunitate de milioane, ci mai degrabă câte unul pentru fiecare persoană supravegheată.
Boții încă nu par a fi prea evoluați, și, când sunt majoritari, mai există, probabil, doar "tirania Agentului Smith" asupra unei populații aflate într-o stare jalnică.

Este discutabil că trei agenți geniali, bine shielduiți sub apă, plus un algoritm performant pe computer, ar putea scana în timp real o metropolă de orice gânduri criminale.

O asistență psihică de mare clasă nu este accesibilă decât pentru funcțiile sociale superioare sau pentru bani serioși.

Astrologia, în schimb, e mult mai ușoară, dar sarcina asta trebuie distribuită și către civili.

Ce-i drept, de încălzirea globală nu scăpăm curând și este bine să avem și noi, fiecare, măcar câte un "sicriu" metalic în care să ne apărăm corpul de scanare (un EEG se citește orinde pe piele, chiar dacă mai slab) și mai ales de suprascriere.
Nici piscinele nu sunt degeaba, dacă apa este salinizată: patricienii romani, oare, se apărau de "cineva", de își tot făceau terme?

@Adm
Așa este, dar, pe termen lung, oare nu este ceva de genul, că tot acolo ajungem?
Nu ne-ar folosi inchiziția, decât că vom intra în iad lipsiți de demintate.

...
ASPECTE astrologice

Simplificând, aș alege, pentru lucru, în lipsa unui software matematic corect, următoarele aspecte:

Majore: conjuncție, opoziție, pătrat, fiecare cu un orb de 13 grade,

Minore, cu orb de numai 1.5 grade și putere cam pe jumătate:
- directe: trigon, sextil și (mai slab) 70.5 grade
- duble: 36.87 grade, 53.13 grade, 41.6 grade, 48.4 grade,
- ortogonale: cvincunx și (mai slabe) semisextil, 19.5 grade.

Aspectele minore listate sunt de fapt mai numeroase: aceste unghiuri se adună sau se scad la cele majore. De ex: 90+36.9=126.9 (minor, dublu)

Exemple:

- Ningbo, 26/11/2017, 8AM
explozie, 2 morți, 30 răniți
121.5 grade E = 28.5 grade Scorpion Aspecte semnificative:
- Luna în pătrat în Varsator (orb 2 grade)
- Marte în unghi "complex", de 36.58 grade, pe MC. Acest Marte, câte zile continuă a fi parte din careul T cu Pluto și Uranus, va mai "face victime". De ex, în "colțul gol" al careului, erupe vulcanul din Bali (115E = 25 Rac).

- Submarinul ARA San Juan: bateria se strică exact când Luna trece Peste Marte.
Arcul Marte-Saturn avea 70.5 de grade, cel cu un cosinus de 1/3.
Funcție de arcul Marte-locație sau altele, locația scufundării ar putea fi găsită mai ușor.
Marte indică un atac. Observăm echidistanța față de țărmuri, care fac salvarea să fie dificilă. Premeditare?

-La încă 70.5 grade de Saturn, gradul 7.5 Pești, Atena, inundații. Ultima săptămână a unor greci seamănă cu cea a echipajului de pe submarin - 15 oameni au murit sub apă.

Vedeți cum aceste aspecte simplifică totul.

Last but not least, fie că este doar o lege naturală misterioasă, fie că există premeditări "caldeene", observ că se leagă locațiile unor evenimente de... syzygy-ul Soare Pămât Lună. Atât syzygy de dinainte cât și cel de după incident marchează, prin aspectele majore, puncte cu probabilitate de incident.

Edited by Xritseen, 28 November 2017 - 13:36.


#6
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Un caz util de studiat este incendiul ce începe în noaptea de 17 spre 18 iunie "în 156 de focare distincte"..
Https://en.m.wikipedia.org/wiki/June_2017_wild_fires

Acesta ilustrează unele #reguli.

#Careul "cere" 4 colțuri:
T-ul Marte-Jupiter-Pluto "cere" un vârf în Berbec.
Dar pe care meridian, mai exact, caci orb-ul de 13 grade acopera tot semnul?

#Armonica a 12-a este importantă în pentru calcule de precizie: Reducem de 12 ori dimensiunea fiecarui semn, de la 30 la numai 2.5 grade, așa ca fiecare semn "mare" să conțină pe toate 12, mai mici.

Regula acesta se gasește în "Apocalipsa" cap. 7, unde "cele 12 triburi" vor primi, fiecare, o marcare pentru 12 "mii". De fapt, nu sunt mii, ci originalul grecesc "chilias" sunt chilii, camaruțe, diviziuni.

Berbecul, semn opozat de un Jupiter staționar și tensionat (inclusiv de un arc de 71 grade cu Saturn), are în el, în miniatura, toate cele 12 semne, inclusiv Racul cu focosul Marte, ceea ce permite un calcul precis al sitului afectat: "oglinda lui Marte" în Berbec cu aceasta regula, are gradul de 98.5 / 12 = 8.2, adică 8 grade și 12 minute.

În fine, de ce tocmai atunci: Luna începe conjuncția cu situl, devenind colțul lipsă, dar leagand simultan și un careu T cu Soarele și Saturn: #toate planetele contribuie astfel simultan la figură (afară de Venus).
Soarele intră în sextil cu Uranus pentru două zile.

Edited by Xritseen, 29 November 2017 - 19:38.


#7
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
...Cum nimic în astrograma obișnuită nu arată locația sau data exactă a declanșării incendiilor din octombrie (afară de, să zicem, "Berbecul este domiciliu pentru Marte"), am inspectat până și asteroidul acela, singurul mai mărișor care evoluează pe o traiectorie "de planetă": #Ceres. Se găsea în 6.5 Leu, tocmai tranzitat de Lună, trigon cu locația, și la un "48.4" de Marte-Venus. Deci, da, probabil că "este și el" "planetă".

Aș zice că, dacă "pozitivitatea" unui trigon pentru "nativi" este o chestiune discutabilă, în schimb, pentru astrolog, aspectele de orb mic aduc o precizie neoferită de cele "în cruce".

Oricum, munca aceasta este laborioasă și avem nevoie de un software actualizat.


#8
g0t0g0

g0t0g0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 19.11.2005

View PostXritseen, on 26 noiembrie 2017 - 11:43, said:

Terorismul mondial are o componentă astrologică. Există o sincronizare a masacrelor cu unghiurile planetelor, există o raţiune astrologică. Sunt teroriştii sub influenţa astrelor sau, dimpotrivă, încearcă să o "cultive" în interes propiu?

Probabil dupa 2000 de ani de statistica de acum incolo o sa fie o statistica, restul personal mi se pare un text lipsit de orice fundament si statistica ever made.
Avansul tehnologic ..proliferarea satanismului, cum satane se descurcau aia de acu mii de ani cu povestea asta?
"Cultivare energetica" ? WTF, ZILNIC in lumea asta se omoara oamenii intre ei, ar fi interesant un calcul "statistic astrologic" plecand de la cultura, individ, istorie, economie si mai apoi calcule "complexe" de cum merge lumea azi. Gen de in judetul VS se omoara tzz oameni cu energia xyz din blablabla, mai departe se iau restul judetelor, mai departe trecum la alte tari din EU, mai departe la alte culturi. La partea legata de culturi, cam am vaga impresie ca totul da cu virgula si toate calculele "energetice" se duc in univers.
Teoriile de genul sunt, a cazut usa, era un cal verde, era primavara.

Edited by smardu, 19 January 2018 - 00:08.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate