Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Copan de curcan. Cum se gateste?
Last Updated: Dec 16 2017 13:24, Started by
Turnatoriu_de_orza
, Nov 23 2017 19:12
·
0
#19
Posted 25 November 2017 - 20:41
richelieu, on 24 noiembrie 2017 - 17:01, said: ...Intr-un vas termorezistent si suficient de mare sa iti incapa tot animalul... Oare n-ar fi bine ca in vas sa pun un gratar? Ma gandesc ca astfel "animalul" ar fi cuprins mai bine de zeama?Ar fierbe mai bine. De ceva vreme folosesc acest sistem pentru cartofi(prefierti) rumeniti sau pentru fripturi mai putin pretentioase. Ideea am preluat-o de la un post tv culinar. |
#21
Posted 14 December 2017 - 05:59
Pulpa de curcan eu o frig la gratar si este superbuna, iau din aia fara piele si os, dar se poate gati ca orice carne.
|
#22
Posted 16 December 2017 - 13:24
eu afum pulpe la vecini , apoi fac cu varza murata, in vas roman/de lut, la cuptor, fara graba. Bun-bunut!
Interesant ca aici nu asociaza varza murata (ca atare, sau sarmale) cu afumatura. In schimb, afuma tot: lebar, caltabos, piftie (carnea) Diversitatea-i interesanta! LE: merge la fel de bine si varianta neafumata Edited by irina2014, 16 December 2017 - 13:29. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users