Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebari srl nou

Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 TVR vrea sa lanseze o platforma d...

Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...
 Robinet care comuta traseul

A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)
 Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 

Bere facuta acasa - lipsa spatiu racoros

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#19
rapy

rapy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 26.05.2007
Temperatura de fermentare maxim 23 grade .
pt racire COOL BREWING BAG sau pus recipientul de fermentare intr-un alt vas cu apa ( se schimba apa din cand in cand sau flacoane de 0.5l  de la congelator ) si se acopera cu o panza de bumbac sa altceva absorbant ( eu am folosit un hanorac vechi ) - diferenta de temperatura maxim 5 grade.
pt gazele de fermentare un furtun mai lung scos la exterior si dopuri in urechi Posted Image
succes !

Edited by rapy, 16 December 2017 - 00:21.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate