Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Totul despre Pizza! (Pizzerie)
Last Updated: Feb 10 2024 19:30, Started by
Fetcu
, Nov 16 2017 19:23
·
3
#37
Posted 16 November 2017 - 21:00
#38
Posted 16 November 2017 - 21:00
#39
Posted 16 November 2017 - 21:02
#40
Posted 16 November 2017 - 21:02
Aaa si inca o chestie... Aceste pizze sunt facute in cuptor electric nu cu lemne, ceea ce e in defavoarea mea...
|
#41
Posted 16 November 2017 - 21:03
#42
Posted 16 November 2017 - 21:07
Pai hai sa vedem concret o reteta, nu doar poze. Cum se face blatul? Ce drojdie se foloseste? La cate grade se coace? Cat timp?
|
#43
Posted 16 November 2017 - 21:09
Din pacate arata jalnic , necomestibile , calitate pt un bufet de gara !
Uite cum arata una comestibila , de la un producator mic .... Attached FilesEdited by 86-APP, 16 November 2017 - 21:11. |
#44
Posted 16 November 2017 - 21:10
JurasikMan, on 16 noiembrie 2017 - 20:58, said:
Maaaai .....praduitorilor . Pizza sa face in cuptor cu lemne si trebuie sa arate cam asa : cuptor cu lemne pizza.jpg 025_cuptoare_pizza_big.jpg pizza.jpg pizza bacau.jpg Acum lucrez la un cuptor , dupa ce am terminat gratarul ( care este un Taj Mahal al tuturor gratarelor ) ...si care va fi cantecul meu de lebada . Usa va fi din sticla, temperatura controlata , se va servi doar cu vin rosu si muzica italiana ....vai voua , care nu o sa beneficiati ( poate cateva persoane , inca lucrez la selectie ) . |
#45
Posted 16 November 2017 - 21:12
La pizza contaza cu adevarat doar cateva lucruri . Blatul este banal . Sunca , branza si sosul cu care se unge blatul , astea sunt importante. Deasemenea , calitatea ciupercilor si dimensiunile in care sunt taiate . Exclus ciuperci maruntite din conserva . Pentru un plus de aroma , se unge blatul si cu putin usturoi si ( asta-i deja arta ) se picura putina grasime dintr-o creasta de slanina tinuta la prajit .
|
#46
Posted 16 November 2017 - 21:14
jm2010, on 16 noiembrie 2017 - 20:30, said:
Esti pizzer din ala care face aluatul ca painea si ingrediente mizerabile? Genul "saorma cu de toate"? Poate ar trebui sa inveti ca o pizza adevarata are 2-3 ingrediente pe ea si aluatul NU este ars pe margine. Se arde la amatori doar. Ca idee asa, inainte sa ataci pe altii. Mai umbla prin lume sa vezi. Vorbesti prostii... La toate se arde un pic aluatul pe margine si asta nu e o problema, ca doar nu-l faci scrum. Pizza postata de initiator e destul de buna ca blat si aspect.. Eu as mai plusa la ingrediente la unele dintre ele, sa nu para facute din saracie, dar in rest e ok. 86-APP, on 16 noiembrie 2017 - 21:09, said:
Din pacate arata jalnic , necomestibile , calitate pt un bufet de gara ! Uite cum arata una comestibila , de la un producator mic .... E comestibila dar e cu rabat la ingrediente. Un fel de scovearga cu branza.. |
|
#47
Posted 16 November 2017 - 21:16
Pizza adevarata se face cu cate va ingrediente, doar la taranii nostri vezi pizza cu 10-12 ingrediente, ciuperci, sunci, 3 salamuri, 2 branze, dai cu masline, ceapa, si am vazut pana si pizza cu cartofi prajiti.
Pentru o pizza adevarata si buna, iti trebuie aluat bine dospit, aerat, se lasa la crescut si dupa ce formezi pizza, un sos de rosii foarte bun, dens, natural, care sa nu aiba gust de zahar imputit. O branza de calitate, niste busuioc si oregano, si cativa stropi de ulei de masline dupa ce o scoti din cuptor. Desigur exista mai multe varietati de pizza, insa cele mai bune sunt cele clasice, simple cu cateva ingrediente. ASa se face pizza buna: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1-SJGQ2HLp8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Deenman, 16 November 2017 - 21:18. |
#48
Posted 16 November 2017 - 21:16
Unde vedeti voi ketchup , mo ? Pozele erau pentru cuptoare .
Daca macati o pizza facuta de mine, ma cautati cu ciorba calda . Edited by JurasikMan, 16 November 2017 - 21:18. |
#49
Posted 16 November 2017 - 21:21
Asta inca frige:)) [ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/588cee97dad4fc9941daa0ce39bebdc1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#50
Posted 16 November 2017 - 21:22
bilti, on 16 noiembrie 2017 - 20:24, said:
pun si eu cateva poze. important la pizza facuta in cuptor acasa e sa avem o tava groasa ce retine caldura. eu folosesc una de fonta. la primavara vreau sa-mi fac un cuptor de lut. o pizza de calitate de 33cc iese cam la 3-4 lei. |
#51
Posted 16 November 2017 - 21:25
Pascalau, on 16 noiembrie 2017 - 21:07, said: Pai hai sa vedem concret o reteta, nu doar poze. Cum se face blatul? Ce drojdie se foloseste? La cate grade se coace? Cat timp? Temperatura.... Inca sunt in cautarea temperaturii perfecte pentru cuptorul meu, momentan mam oprit aici, am cele mai bune rezultate cu temperafura asta Drojdie normala... Aici este un secret foarte mare... Trebuie folosita cat mai putina drojdie... Foarte putina[ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/d5fb53633c8cedc2c4569b62f0cc68e2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
#52
Posted 16 November 2017 - 21:26
eu asa fac pizza
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/HUrGjEVR0Ok?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] sau asa [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YPlt8fcf6oo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by jamesjames91, 16 November 2017 - 21:27. |
#53
Posted 16 November 2017 - 21:31
Vai de cand n-am mai mancat pizza!!!!
Si habarnam sa fac !!!!!!! |
#54
Posted 16 November 2017 - 21:32
Fetcu, on 16 noiembrie 2017 - 21:02, said:
Aaa si inca o chestie... Aceste pizze sunt facute in cuptor electric nu cu lemne, ceea ce e in defavoarea mea... Pui o poza cu o pizza ridicata, sa vedem si noi cum arata dedesubt? 394? cu 396? nu e cam mult ? Edited by stlk, 16 November 2017 - 21:36. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users