Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De anul viitor, inmatricularea un...

Despre natura realitatii

ITP expirat = suspendarea inmatri...

Audi a anunțat ca va schimba denu...
 o intrebare va rog ?

Gareth Emery feat. Christina - Co...

PS4 Move

Cast to LAN TV
 Windows 10 Enterprise sau LTSB ?

Retur produs cumparat din magazin

Bere facuta acasa - lipsa spatiu ...

Doogee s60 vs Ulefone Armor 2
 Portare nr de telefon de la Tec T...

Setari torrent pentru Fiberlink 1...

Caut rezervor GPL TOROIDAL interi...

Care este cel mai usor profil d...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Conectare router!

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
-selected-

-selected-

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2017
  • ID membru: 1,000,890
Salutare! Am uitat parola si id de la router pentru a intra in panel-ul lui... ce pot face ca sa aflu parola? Este scris cumva pe cutia lui sau pe el datele de logare?

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,205
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
1. Daca nu le-ai schimbat, gasesti infromatiile default pe net pt routerul tau.
2. Alternativa este sa il resetezi la setarile initiale.

#3
cdsoft

cdsoft

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,343
  • Înscris: 03.11.2016
  • ID membru: 970,331
Scrie tot ce vrei in manual. Daca spui ca ai cutia, sigur ai si manualul.

Daca nu te pricepi apeleaza furnizorul RCS.

#4
diZy

diZy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,928
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
Dar de unde stii ca are router de la redese?

#5
iulian160380

iulian160380

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 325
  • Înscris: 20.09.2017
  • ID membru: 996,981

 -selected-, on 13 noiembrie 2017 - 23:17, said:

Salutare! Am uitat parola si id de la router pentru a intra in panel-ul lui... ce pot face ca sa aflu parola?
Salutare!.... capu' nu ti l-ai uitat? Posted Image ... datele de logare le gasesti pe stickerul de pe "verso" routerului.... asta daca n-ai modificat setarile prin el... daca le-ai modificat trebuie sa dai reset si-l reconfigurezi cu setarile initiale de pe stickerul acela

#6
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,841
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
La hardware reset nu are nevoie de vreo configurare de pe sticker/manual. Routerul va fi resetat la setarile ce le avea cand l-a scos din cutie.
Va avea de configurat doar conexiunea la net, in functie de ce are inaintea routerului si providerul de net.

#7
cdsoft

cdsoft

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,343
  • Înscris: 03.11.2016
  • ID membru: 970,331

 diZy, on 14 noiembrie 2017 - 00:48, said:

Dar de unde stii ca are router de la redese?
Ma gandesc ca are de la RCS din cauza ca a postat pe subiectul RCS... altfel cred ca posta pe alt subiect.

#8
-selected-

-selected-

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2017
  • ID membru: 1,000,890
ok am rezolvat problema cu parola... ceea ce vreau eu sa fac si nu stiu e sa deschid un portal pentru un server. Stie cineva cum il deschid? Routerul este un Huawei HG8245H! Multumesc!

#9
diZy

diZy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,928
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
Tutorialul e la ei pe site.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users