Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mostenirea bunicii

Semnal slab = nu se vad unele pro...

MGTOW/Antifeminism in Romania

Ce incarcator sa aleg?
 AMD SUX

RDS AN5506-02-FG GPON Double NAT

Copiere contacte din IOS pe Android

Ford Focus 2009
 Fujifilm Hs30 exr sau nikon l820

Succesiune cu cateva probleme de ...

DSLR Canon

Mascatii iar au gresit adresa
 Activare Windows 10

Habitat 23 SE

cititul - doar sezand, la birou?

Logica bobitelor de mustar in mus...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Conectare router!

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
-selected-

-selected-

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2017
  • ID membru: 1,000,890
Salutare! Am uitat parola si id de la router pentru a intra in panel-ul lui... ce pot face ca sa aflu parola? Este scris cumva pe cutia lui sau pe el datele de logare?

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,818
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
1. Daca nu le-ai schimbat, gasesti infromatiile default pe net pt routerul tau.
2. Alternativa este sa il resetezi la setarile initiale.

#3
cdsoft

cdsoft

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,343
  • Înscris: 03.11.2016
  • ID membru: 970,331
Scrie tot ce vrei in manual. Daca spui ca ai cutia, sigur ai si manualul.

Daca nu te pricepi apeleaza furnizorul RCS.

#4
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,139
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
Dar de unde stii ca are router de la redese?

#5
iulian160380

iulian160380

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 20.09.2017
  • ID membru: 996,981

View Post-selected-, on 13 noiembrie 2017 - 23:17, said:

Salutare! Am uitat parola si id de la router pentru a intra in panel-ul lui... ce pot face ca sa aflu parola?
Salutare!.... capu' nu ti l-ai uitat? Posted Image ... datele de logare le gasesti pe stickerul de pe "verso" routerului.... asta daca n-ai modificat setarile prin el... daca le-ai modificat trebuie sa dai reset si-l reconfigurezi cu setarile initiale de pe stickerul acela

#6
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,419
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
La hardware reset nu are nevoie de vreo configurare de pe sticker/manual. Routerul va fi resetat la setarile ce le avea cand l-a scos din cutie.
Va avea de configurat doar conexiunea la net, in functie de ce are inaintea routerului si providerul de net.

#7
cdsoft

cdsoft

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,343
  • Înscris: 03.11.2016
  • ID membru: 970,331

View PostdiZy, on 14 noiembrie 2017 - 00:48, said:

Dar de unde stii ca are router de la redese?
Ma gandesc ca are de la RCS din cauza ca a postat pe subiectul RCS... altfel cred ca posta pe alt subiect.

#8
-selected-

-selected-

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2017
  • ID membru: 1,000,890
ok am rezolvat problema cu parola... ceea ce vreau eu sa fac si nu stiu e sa deschid un portal pentru un server. Stie cineva cum il deschid? Routerul este un Huawei HG8245H! Multumesc!

#9
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,139
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
Tutorialul e la ei pe site.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users