Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme sutitrare pe apple tv 4k

Un sfat va rog la un land rover f...

Pc pre-configured.

Exindere monitor pe un TV
 Lacul Sf.Ana

Alternativa pentru Bitlocker

Becuri LED fiabile

Afisare info website dreapta la c...
 Zgomote cuidate PC. Sa fie de la ...

Avast Safezone Browser - s-a inst...

Problema transfer fișiere pe...

Cu cat poate fi mai scumpa o casa...
 Cablu prelungire videoproiector B...

A Quiet Place - 2018

Providerii meteo Android?

Minciuni si manipulare enel
 

Conectare router!

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
-selected-

-selected-

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2017
Salutare! Am uitat parola si id de la router pentru a intra in panel-ul lui... ce pot face ca sa aflu parola? Este scris cumva pe cutia lui sau pe el datele de logare?

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 13,550
  • Înscris: 22.05.2003
1. Daca nu le-ai schimbat, gasesti infromatiile default pe net pt routerul tau.
2. Alternativa este sa il resetezi la setarile initiale.

#3
cdsoft

cdsoft

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,343
  • Înscris: 03.11.2016
Scrie tot ce vrei in manual. Daca spui ca ai cutia, sigur ai si manualul.

Daca nu te pricepi apeleaza furnizorul RCS.

#4
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,594
  • Înscris: 12.06.2006
Dar de unde stii ca are router de la redese?

#5
iulian160380

iulian160380

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 20.09.2017

View Post-selected-, on 13 noiembrie 2017 - 23:17, said:

Salutare! Am uitat parola si id de la router pentru a intra in panel-ul lui... ce pot face ca sa aflu parola?
Salutare!.... capu' nu ti l-ai uitat? Posted Image ... datele de logare le gasesti pe stickerul de pe "verso" routerului.... asta daca n-ai modificat setarile prin el... daca le-ai modificat trebuie sa dai reset si-l reconfigurezi cu setarile initiale de pe stickerul acela

#6
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,540
  • Înscris: 06.01.2008
La hardware reset nu are nevoie de vreo configurare de pe sticker/manual. Routerul va fi resetat la setarile ce le avea cand l-a scos din cutie.
Va avea de configurat doar conexiunea la net, in functie de ce are inaintea routerului si providerul de net.

#7
cdsoft

cdsoft

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,343
  • Înscris: 03.11.2016

View PostdiZy, on 14 noiembrie 2017 - 00:48, said:

Dar de unde stii ca are router de la redese?
Ma gandesc ca are de la RCS din cauza ca a postat pe subiectul RCS... altfel cred ca posta pe alt subiect.

#8
-selected-

-selected-

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2017
ok am rezolvat problema cu parola... ceea ce vreau eu sa fac si nu stiu e sa deschid un portal pentru un server. Stie cineva cum il deschid? Routerul este un Huawei HG8245H! Multumesc!

#9
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,594
  • Înscris: 12.06.2006
Tutorialul e la ei pe site.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate