Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reziliere abonament cu despagubire?

Youtube app, minimare

4citylife residence

De ce sunt insistent promovati oa...
 Who Is America? (2018 - )

Cazare Eforie Nord cu tichete de ...

Deschidere magazin produse import...

Problema Xbox 360
 ignifugare lemn la exterior

Parcare pe interzis

AOM pe Windows 10?

A murit Marius Ancuta
 Decorativa cu sto

birocratia noastra cea de toate z...

Sistem gaming 3500 de lei

Limba settings modificata ?!
 

Upgrade Laptop

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
asiral80

asiral80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.11.2017
Salut tuturor.Imi cer scuze de la inceput daca nu am postat unde trebuie dar as dori sa stiu daca detine cineva acest laptop
https://altex.ro/lap...940mx-2gb-linux
sa imi spuna daca ii pot pune un SSD si ce fel de model.

#2
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,858
  • Înscris: 14.04.2016
Scoti unitatea optica (8x Super Multi Double Layer) si pui Hdd-ul de 5400 RPM iar in locul Hdd-ului pui SSD-ul.
Hdd-ul de 1TB il folosesti pt. stocare  Posted image

#3
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
N-ar putea sa puna direct SSD in locul DVD-ului ?!

#4
paulicamic

paulicamic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 28.02.2009
Numa' incet baieti. Mi-e teama ca acest laptop are slot M.2
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xM7UYhLH8Wc?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by paulicamic, 13 November 2017 - 20:55.


#5
asiral80

asiral80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.11.2017
Sa inteleg ca toate Acer E5-575G indiferent de serie sa zic asa(31LP cum e al meu, 543V cum e in filmulet) au slot M.2 pentru SSD?

#6
paulicamic

paulicamic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 28.02.2009
Cel mai usor desfa usita si vezi. Pe YT vad vreo 4-5 submodele de E5-575G care toate au slot M.2 Dar cel mai sigur desfa usita si vezi


PS Pe YT unul dintre laptop-uri a primit un SSD M.2 128GB pe SATA. (Micron M.2 128GB SSD MTFDDAY128MBF)

Edited by paulicamic, 13 November 2017 - 21:04.


#7
asiral80

asiral80

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.11.2017
Ceea ce face el in video sa inteleg ca pot face si eu singur acasa fara sa pierd garantia la laptop?Adica sa pun un SSD sau un RAM?

#8
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,080
  • Înscris: 30.09.2011
Bajetilor, am eu un Acer Aspire 3 A315-21G si are slot pentru M.2, dar standardul SATA nu NVMe. Scuzati pentru calitate dar asta era singura poza pe care o aveam.
Attached File  IMG_20171108_144039_HDR.jpg   393.26K   19 downloads

#9
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,858
  • Înscris: 14.04.2016

Vizualizare mesajasiral80, pe 13 noiembrie 2017 - 21:00, a scris:

Sa inteleg ca toate Acer E5-575G indiferent de serie sa zic asa(31LP cum e al meu, 543V cum e in filmulet) au slot M.2 pentru SSD?
Am crezut ca laptopul nu are slot M2 ! asa ca se schimba treaba.
Cumperi SSD-ul M2 de la acelasi magazin de unde ai luat laptopul si ceri sa ti-l monteze sa nu pierzi garantia.

#10
paulicamic

paulicamic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 28.02.2009

Vizualizare mesajasiral80, pe 13 noiembrie 2017 - 21:18, a scris:

Ceea ce face el in video sa inteleg ca pot face si eu singur acasa fara sa pierd garantia la laptop?Adica sa pun un SSD sau un RAM?
Fara probleme

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate