![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Calculator Builder
Last Updated: Nov 26 2017 21:09, Started by
onidarah
, Nov 12 2017 12:29
·
0

Posted 12 November 2017 - 12:29

Salut. Doresc sa incorporez in site-ul ce ulrmeaza sa-l lansez niste pagini cu calcule. Am gasit pe net un site care creaza astfel de calculatoare www.calculoid.com si ceva similar cu asta este o aplicatie in wix care se numeste calculator builder. Problema este ca nu pot genera grafice cu astea (charts). Stiti cumva ceva asemanator cu care as putea genera si grafice?
|
Posted 12 November 2017 - 12:39

Pentru cineva care nu stie programare si vrea site avansat, dar facut cu wix..... https://forum.softpe...r-o-pagina-web/
|
Posted 12 November 2017 - 13:41

Ce, nu pot sa le fac pe amindoua ?!
Si sfatul meu e de ajutor, este la fel ca celalalt (platesti pe cineva) dar in alta forma. |
Posted 12 November 2017 - 13:58

Daca as fi avut bani sa platesc pe cineva crezi ca mi-as mai fi pierdut timpul pe forumuri?
|
Posted 12 November 2017 - 14:06

OK, in acest caz ai inceput gresit.
Mai intii trebuie sa inveti nitica programare html, php, baze de date.... poate.... din astea. Abia apoi (ne vedem peste 6 luni ![]() |
Posted 12 November 2017 - 15:21

Dar nu spui mai bine ce vrei sa calculezi? Ca daca ai nevoie sa calculezi suma numerelor din 2 sau mai multe celule, sau poatea alte calcule, exista solutii mult mai simple decat ce ai gasit tu.
Spune exact ce vrei sa calculezi si cum vrei sa arate. |
Posted 26 November 2017 - 21:09

Poti gasi ceva in javascript, dar nu retine datele introduse
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users