Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme retea vodafone - convorb...

De anul viitor, inmatricularea un...

Despre natura realitatii

ITP expirat = suspendarea inmatri...
 Audi a anunțat ca va schimba denu...

o intrebare va rog ?

Gareth Emery feat. Christina - Co...

PS4 Move
 Cast to LAN TV

Windows 10 Enterprise sau LTSB ?

Retur produs cumparat din magazin

Bere facuta acasa - lipsa spatiu ...
 Doogee s60 vs Ulefone Armor 2

Portare nr de telefon de la Tec T...

Setari torrent pentru Fiberlink 1...

Caut rezervor GPL TOROIDAL interi...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Gps Becker nu pornese...

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
gigi001

gigi001

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.11.2017
  • ID membru: 1,000,704
Salutare... Am un GPS Becker trafic asist si din gresala am sters ceva fisiere de prin el si nu il mai pot folosi. Cand il aprind scrie doar becker si nu mai fsce nimica... Va rog frumos sa ma ajutati sa i fac ceva sa mearga pentru ca imi e indispensabil. Multumesc anticipat...

#2
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,704
  • Înscris: 09.11.2014
  • ID membru: 886,173
  • Locație: Ploiesti
Ce dreacu' sa-i mai faci acum? Du-l la un service ce se ocupa de GPS-uri si rezolvi problema!
Intr-un GPS,calculator,laptop,tableta... nu se umbla la soft aiurea,nu se sterg fisiere in necunostinta de cauza fiindca le poti pune foarte usor pe butuci!

#3
Neaceasca85

Neaceasca85

    AC 100-240 V 50-60 Hz

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,974
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Ai sters fisiere de sistem si i-ai bulit astfel firmware-ul.

Nu ai telefon de ultima generatie? Eu am impresia ca telefoanele de azi fac inutile GPS-urile stand alone. Eu am renuntat la GPS Evolio (mai ales ca e neactualizat) in favoarea Here Maps de la Lumia 640.

#4
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,050
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
  • Locație: Fratelia B
Si mergi cu telefonul pornit de la Iasi pana la Barcelona? Sau in Irlanda de Nord?Imagine publicată Imagine publicată Imagine publicată

#5
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,012
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288

Vizualizare mesajmyshyk, pe 12 noiembrie 2017 - 08:45, a scris:

Si mergi cu telefonul pornit de la Iasi pana la Barcelona? Sau in Irlanda de Nord?Imagine publicată Imagine publicată Imagine publicată

     Depinde de unde pleci.
      S-au inventat incarcatoare de telefon auto.
      Oricum, dupa ce iesi din Romania nu prea mai ai nevoie de GPS pentru ca astia au autostrazi si indicatoare. Cam greu sa te ratacesti...

#6
Karogs

Karogs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 829
  • Înscris: 22.06.2006
  • ID membru: 83,178
  • Locație: Bucuresti

Vizualizare mesajmyshyk, pe 12 noiembrie 2017 - 08:45, a scris:

Si mergi cu telefonul pornit de la Iasi pana la Barcelona? Sau in Irlanda de Nord?Imagine publicată Imagine publicată Imagine publicată


S.au inventat incarcatoarele de masina...

Edited by Karogs, 12 November 2017 - 08:59.


#7
68x95

68x95

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,018
  • Înscris: 16.10.2017
  • ID membru: 998,818
Initiator, conecteaza-l la pc si vezi daca iti apare ca unitate de stocare externa. Faci rost de fisierele sterse si le copii inapoi sau incerci sa il reflashuiesti, adica sa ii rescrii ROMul.

http://mobilenavigat...roller/Product/

#8
Neaceasca85

Neaceasca85

    AC 100-240 V 50-60 Hz

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,974
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Pai si GPS-ul stand alone tot cu incarcator auto este alimentat.

#9
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,050
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
  • Locație: Fratelia B
Eu intrebam daca este tot una sa tii tekefonul pe incarcator 20 de ore , nu GPS-ul. Ca nu-i tot aia.Incercati voi si veti vedea cam la ce temperatura poate ajunge telefonul. Eu am incercat, pe distanta Timisoara Stuttgart, dar pe drum a trebuit sa renunt si sa trec la GPS.

Vizualizare mesajcspot, pe 12 noiembrie 2017 - 08:57, a scris:

Depinde de unde pleci.
  S-au inventat incarcatoare de telefon auto.
  Oricum, dupa ce iesi din Romania nu prea mai ai nevoie de GPS pentru ca astia au autostrazi si indicatoare. Cam greu sa te ratacesti...
Sa ratezi iesirea pe centura la Budapesta, sau Viena, asa, dupa indicatoare, ti s-a intamplat vreodata? Sau sa intri din greseala in unul din marile orase germane pe alta intrare decat cea mai potrivita destinatiei? Sau sa ratezi iesrea in directia potrivita la vreuna din marile intersectii de autostrazi, din Germania? Cam cat timp crezi ca-ti ia sa sa faci o asemenea ratare? Dar s-o corectezi?

Edited by myshyk, 13 November 2017 - 09:14.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users