![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Credeti in conspiratii ?

Posted 21 September 2023 - 22:28

Am auzit ca s-au certat Polonezii cu Ucrainienii si le opresc ajutoarele militare. Eu des am impresia ca ucrainienii (oficialii-conducerea) sunt cam golani. Au fost si cu Insula Serpilor, n-au niciun stres sa ne insulte cand ii ajutam, de-aia nu mai puteau de rugamintile noastre cu scolile in limba romana, etc, si sa-i vezi dupa ce-or iesii victoriosi si puternici din razboiul cu Rusia.
Ghinionul nostru e ca ne intereseaza sa nu ajunga rusii la Moldova, insa nu cred ca am fi fost demni ca polonezii daca eram in pozitia lor. Mai peste tot apar scenarii ca Polonia va deveni super-putere regionala militara, adica cea mai puternica armata din Europa. Nu stiu daca-i chiar asa, dar au coloana vertebrala si in primul rand au un creier al lor, independent, nu-s doar niste yesmeni. Cand au vrut au fortat sa trimeata avioane in Ucraina desi asta suparase SUA, cand au luat echipament din SUA au luat cu contract sa poata construi acolo in Polonia si deci si moderniza (spre deosebire de noi unde se plangeau cei din armata ca au vrut sa le ia oficialii ceva si ei le-au luat alltceva ce nu se poate moderniza pe viitor.. asta pt ca suntem slugi fara cap.. inca..) Edited by bursucelu_viesel, 21 September 2023 - 22:29. |
Posted 29 September 2023 - 08:50

Posted 30 September 2023 - 14:20

Companii de biciclete posibil sa fure si sa arunce-n rau bicicletele oamenilor
https://www.youtube....0?feature=share |
Posted 30 September 2023 - 17:48

Astia n-au nicio rezerva sa spuna ca SUA a distrrus Nord Stream. Nu stiu ce vor, ceva la nivelul continentului Africii.
https://www.youtube....8?feature=share Edited by bursucelu_viesel, 30 September 2023 - 17:48. |
Posted 01 October 2023 - 21:31

https://www.youtube....rts/CsxqZU59C4s (SUA si Belgia se intreceau care sa-l elimine pe conducatorul din Congo, si sa fure mineralele)
Edited by bursucelu_viesel, 01 October 2023 - 21:33. |
Posted 05 October 2023 - 19:31

Seriously, it's not about NATO...Nothing to do with NATO at all.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Zf5xEBwBhds?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by axxel4you, 05 October 2023 - 19:36. |
Posted 05 October 2023 - 21:22

Seriously, it's not about NATO...Nothing to do with NATO at all. Ambele tabere au dreptate. In clipa in care Ucraina si SUA au zis ca n-o sa mai intre in NATO atunci Rusia ar fi trebuit sa opreasca invazia, daca era vorba de expansiunea NATO. Aici perspectiva clipului asta pica, si toti cei care zic ca nu-i vorba despre expansiunea NATO au dreptate. Rusia nu vrea Ucraina sa fie teritoriu controlat de SUA. chiar daca nu-i in NATO. Si are dreptate ala din clip ca Rusia vrea sa intregeasca fostul URSS, pe cat se poate. Logic, ca altfel nu mentinea atatea interventii in tarile astea fost URSS (in televiziuni, in parlamente, partide, gaze ieftine, limba rusa incepand din gradinita, importat rusi cu duiumu in tarile astea, etc). Insa unde are dreptate partea rusa e ca cel care a declansat invazia si grabirea materializarii acestor dorinte (pe termen lung) ale Rusiei, e SUA, ea a acutizat problema incepand cu lovitura aia de stat din Maidan, cand se plimba tanti Victoria Nuland prin Maidan cu prajituri ca sa sustina populatia sa vina la proteste (ca sa acopere lovitura de stat, sa para ca-i un fel de revolutie). SI tot ea a fost prinsa si cum discuta pe ce papusa sa puna in fruntea Ucrainei. ("F.ck the EU" [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/L2XNN0Yt6D8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ) Edited by bursucelu_viesel, 05 October 2023 - 21:29. |
Posted 06 October 2023 - 16:17

Rusia nu vrea Ucraina sa fie teritoriu controlat de SUA. Daca maine decide rusia ca Romania/(sau orice alta tara) sa nu mai fie in NATO ...cam ce ar trebui sa faca Romania ?
Insa unde are dreptate partea rusa e ca cel care a declansat invazia si grabirea materializarii acestor dorinte (pe termen lung) ale Rusiei, e SUA, ea a acutizat problema incepand cu lovitura aia de stat din Maidan, ![]() ![]() Adica vrei sa spui ca rusia nu a fost lasata sa mulga ucraina cu 10 maini fara sa dea nimic Ucrainei la schimb (in afara de totalitarim /despotism /oligarhi) si ca era dreptul rusiei sa fie lasata sa mulga Ucraina ...fiindca ...??? |
Posted 06 October 2023 - 16:24

bursucelu_viesel, on 05 octombrie 2023 - 21:22, said: Conspiratia in care cred eu e ca americanii voiau sa extraga gaz si petrol din Ucraina si de-aia aveau nevoie de schimbare de regim si statul sa fie consolidat si pe mana americanilor Sa vina la noi și sa schimbe regimul cu unul în mana americanilor, ca avem și noi niște gaze de exploatat ![]() Ca pana se mișcă regimul nostru mioritic tradițional le fura turcii. Sau expira. Sau se transforma soarele într-o supernova. Sau moare termodinamic universul. Edited by KiloW, 06 October 2023 - 16:25. |
Posted 06 October 2023 - 17:02

Adica vrei sa spui ca rusia nu a fost lasata sa mulga ucraina cu 10 maini fara sa dea nimic Ucrainei la schimb (in afara de totalitarim /despotism /oligarhi) si ca era dreptul rusiei sa fie lasata sa mulga Ucraina ...fiindca ...??? Deci nu-i vorba ca Rusia sa "mulga" resurse din Ucraina, e vorba sa stopeze sa se extraga (ca economia Rusiei se baza pe exporturile astea, deci o lovea unde durea mai tare). Intai au facut descoperirile de gaze. apoi a urmat episodul Maidan (schimbarea de regim unde au intrat pro-americanii la conducere), apoi a urmat invazia Crimeii de catre Rusia, apoi au urmat niste ani de negocieri intre SUA si Rusia, si nu s-au inteles si s-a ales cu razboi. De-aia si stia SUA atat de bine ca Rusia va invada (si europenii erau in pom cu informatiile). Deci nu stia SUA ca va fi razboi datorita serviciilor lor de informatii, ci pt ca nu s-au inteles cu rusii. Si dovada e in faptul ca americanii au recunoscut ca au antrenat trupele ucrainiene (in stilul de lupta NATO), deci e clar ca se pregateau de razboi cu ani in urma.. Edited by bursucelu_viesel, 06 October 2023 - 17:07. |
Posted 06 October 2023 - 17:08

Deci nu-i vorba ca Rusia sa "mulga" resurse din Ucraina, e vorba sa stopeze sa se extraga (ca economia Rusiei se baza pe exporturile astea, deci o lovea unde durea mai tare).
De-aia si stia SUA atat de bine ca Rusia va invada (si europenii erau in pom cu informatiile). |
Posted 06 October 2023 - 17:12

Eu nu zic ca rusii au dreptate sau au justificare morala/etc, eu spun cum imi explic eu conflictul. De la ce a aparut si de ce a devenit iminent. (vezi ca am adaugaut o ultima idee mai sus, chiar Geoana cu gura lui a zis ca trupele ucrainiene au fost antrenate de americani cu cativa ani in urma). Numai aspectul asta e foarte graitor ..
|
Posted 06 October 2023 - 17:15

antrenat trupele ucrainiene (in stilul de lupta NATO), deci e clar ca se pregateau de razboi cu ani in urma.. Shhh... Nu mai zi la nimeni, însă de aproape 10 ani în E Ucrainei și în Crimeea au venit niște omuleți verzi care făceau scandal și au luat cu japca... pardon în urma unor referendumuri... niște teritorii ulterior alipite Rusiei. Unii care vorbeau rusește și aveau arme rusesti. Conspirațiile spun ca s-ar putea sa fi fost rusi, însă nu avem dovezi. Poate că cine știe, de aia se pregătea Ucraina de război de ani buni... Edited by KiloW, 06 October 2023 - 17:16. |
Posted 06 October 2023 - 17:18

Logic ca pt noi ar fi fost bine sa intre in NATO si (firmele americane) sa extraga gaz din Ucraina, ca abia era mai mare competitia si poate scadea pretul. Rusia a pus bete in roate sa nu li se duca de rapa economia. Asta explica si de ce a fost atat de nebun Putin cum ziceau astia la TV, ca risca intreaga tara si-o pune in belele ..de dragul a ce? De dragul prestigiului lui Putin ca va ingloba in Rusia teritoriul din Ucraina? Absurd, de-aia si le iesea astora de la TV din calcule ca Putin a innebunit, pt ca-i un pericol si-o belea imensa doar pt un prestigiu ..cu dus si intors..ca pt a acapara aceste teritorii s-a facut inrolare fortata in armata, au fugit multi rusi, au fost multi morti, etc.
Insa daca priveste din perspectiva asta cu gazele, atunci se leaga, se explica de ce a fost atat de esential pt Rusia sa nu lase Ucraina sa se cupleze cu americanii (ca se distrugea economia Rusiei, de-aia era atat de urgenta si justificata invazia. iarasi zic, justificata din perspectiva lor. Nu a noastra, ca pt noi a facut numai belele.. razboi la granita, scumpiri, buget crescut pt armata etc) |
Posted 06 October 2023 - 17:38

chiar Geoana cu gura lui a zis ca trupele ucrainiene au fost antrenate de americani cu cativa ani in urma). Numai aspectul asta e foarte graitor .. Puteau sa se antreneze si cu martienii . Era DOAR treaba Ucrainei si a ucrainenilor ce fac la ei in tara , cu cine fac , de ce fac si cum fac . Ce e graitor in aspectul asta ? Ca Ucraina ( ca si Romania, Ungaria, Polonia-in general TOT blocul estic din Europa) AU ALES sa aiba o atitudine PRO occidentala si pro SUA ?
justificata din perspectiva lor. Si ce inseamna asta ? |
Posted 06 October 2023 - 17:39

Vrei sa imi spui ca rusii sunt niste dobitoci si joaca dupa cum le canta americanii si ca putin este agent CIA ? Eu tin minte cand s-a intalnit Putin cu Obama, si Putin comenta de scutul anti-aerian al NATO si Obama (nestiind probabil prea multe) a zis ca ala-i pt Orientul Mijlociu, si l-a bufnit rasul pe Putin. Asta am retinut-o clar ca inca de-atunci mi-a mirosit a viitor razboi. |
Posted 06 October 2023 - 17:47

Insa unde are dreptate partea rusa e ca cel care a declansat invazia si grabirea materializarii acestor dorinte (pe termen lung) ale Rusiei, e SUA, Ce dreptate au rusii ..? ![]()
Nu. Spun ca Putin nu s-a inteles cu SUA. Si apoi ambii s-au pregatit de razboi (Rusia si-a pregatit trupele ei, si SUA a pregatit trupele ucrainiene.. dupa cum a spus-o chiar Geoana). Unii s-au pregatit sa se APERE (Ucraina) asa cum face si Romania de exemplu -si rusii s-au pregatit de invazie fiindca sunt INCAPABILI sa castige fara TEROARE ! Inca o data cu ce drept impune rusia oricarei tari ce sa faca pe teritoriul ei ?
Putin comenta de scutul anti-aerian al NATO Daca raspunsul e da ...atunci cu ce drept se plange ca noi(sau altii) am avea rachete care ajung pe teritoriul lor ? |
Posted 06 October 2023 - 17:58

Ce dreptate au rusii ..? ![]() Inca o data cu ce drept impune rusia oricarei tari ce sa faca pe teritoriul ei ? Ei au pus limita rosie, "Daca treceti aici sa extrageti gaz si ce-or mai face in Ucraina atunci pe noi ne afecteaza prea tare si vom ataca/acapara Ucraina". La care SUA a raspuns "Ok, atunci sa ne pregatim de lupta". |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
auditionstir