![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
video furat?
Last Updated: Jan 30 2018 00:38, Started by
Pufilici
, Nov 08 2017 19:47
·
0

Posted 08 November 2017 - 19:47

Știe cineva cum pot afla dacă un video postat pe FB e furat din alta parte? Poate exista un program unde sa l încarc ca apoi sa mi caute dacă e pe net și în alta parte?
|
Posted 08 November 2017 - 19:53

E foarte interesanta propunerea ta. Din experienta iti zic ca nu ai cum sa gasesti ceea ce cauti. Pana si watermark-urile se pot scoate. Am vazut clipuri facute din alte clipuri cu mai multe vizualizari decat au clipurile originale puse cap la cap.
|
Posted 08 November 2017 - 20:01

Nu . Vrea sa stie daca gagica din clip e cea care se da a fi .
![]() |
Posted 08 November 2017 - 20:15

ei ei ei
pe aproape De fapt e vorba de niste filmulete postate de o tipa cu lucrarile ei si imi par copiate ..mi ar fi placut sa i pot da peste nas ca se lauda cu lucrarile altcuiva. Mai naspa e ca tipa asta e fimea... ![]() |
Posted 08 November 2017 - 20:28

Ori e misto , ori cineva a gresit contul de pe care a postat .
![]() |
Posted 08 November 2017 - 20:28

Pe forumul Softpedia urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise: a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal. VACANTA PLACUTA |
Posted 08 November 2017 - 20:34

Doamneee
Ce e cu voi De asta ma feresc de forumuri și FB, parca ies tzatzele la bârfa. Oameni normali nu exista? Am doar o întrebare. Care e faza ca e contul vechi? Din contra, Poate e de apreciat ca nu folosesc 7 conturi și am dat sa Recuperez parola. |
Posted 09 November 2017 - 01:05

Si ce minuni ar putea sa faca persoana respectiva, (fata ta in acest caz cum spui tu)
Daca pui ceva informatii mai multe despre ceva la obiect, poate nu este chiar asa nenatural, si poate chiar are o inclinatie spre ceva, dar pe care nimeni nu o observa, si ....in loc sa o incurajezi cauti sa-dai peste nas...? WTF ? |
Posted 09 November 2017 - 08:21

Vezi.. ești ca Toma necredinciosul dar e ok, ce nu înțeleg e de ce ma ataci, poti sa te gândești ca am motivele mele, îmi încurajez copilul și încerc sa fiu o mama buna, dar când copilul minte consider ca îi trebuiesc tăiate aripile, sigur ca am încurajat o și sunt mandra de ea , si dacă nu era talentata, nu contează, problema mea e încerc sa i explic ca cel mai bine e sa nu te lauzi sau sa minti.
Indiferent de motivele mele, corect e sa răspunzi la o întrebare dacă poti dacă nu sa stai în banca ta ca la critică suntem buni toti mai ales când nu știm adevărul. Va mulțumesc anticipat! |
|
Posted 09 November 2017 - 08:55

Ai "multumit anticipat" tuturor celor care ti-au raspuns?
![]() ![]() ![]() |
Posted 09 November 2017 - 14:51

Posted 09 November 2017 - 21:39

Mulțumeam anticipat celor care și tin gura( degetele) și nu vb pe lângă subiect, e clar ca nu e și cazul tău.
|
Posted 09 November 2017 - 22:20

Da o cautare pe google dupa imagini reprezentative din clip. Mai mult de atat nu cred sa existe.
|
Posted 10 November 2017 - 09:17

Da o cautare pe google dupa imagini reprezentative din clip. Mai mult de atat nu cred sa existe. Orice clip urcat pe net are indexat un thumbneil. Dai cautare pe google images dupa acel thumbneil si vezi pe unde mai apare. Daca clipul e editat de fata si reincarcat i se pierde urma. Bineinteles foarte indicat este sa-i verfici activitatea pe pc, dar daca e fata desteapta nu lasa urme. Poti sa mai pui Keyloggere sau radmin configurat in silent dar daca buteaza o distributie Live..... |
|
Posted 10 November 2017 - 09:46

Trebuie sa ai cunostinte ceva mai aprofundate sa nu lasi urme intr-un calculator.....
Edited by bumpocbum, 10 November 2017 - 09:46. |
Posted 30 January 2018 - 00:38

Vezi.. ești ca Toma necredinciosul dar e ok, ce nu înțeleg e de ce ma ataci, poti sa te gândești ca am motivele mele, îmi încurajez copilul și încerc sa fiu o mama buna, dar când copilul minte consider ca îi trebuiesc tăiate aripile, sigur ca am încurajat o și sunt mandra de ea , si dacă nu era talentata, nu contează, problema mea e încerc sa i explic ca cel mai bine e sa nu te lauzi sau sa minti. Indiferent de motivele mele, corect e sa răspunzi la o întrebare dacă poti dacă nu sa stai în banca ta ca la critică suntem buni toti mai ales când nu știm adevărul. Va mulțumesc anticipat! Daca mai e de actualitate problema ta, da-mi un PM, exista o sansa sa te pot ajuta. Edited by buncar, 30 January 2018 - 00:39. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users