![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Premiera in România: U.P.C. ofera pachete fara perioada contractuala
Last Updated: Dec 27 2018 22:23, Started by
a_d_y
, Oct 31 2017 17:20
·
0

Posted 31 October 2017 - 18:28

Poti alege sa renunti Fara sa platesti taxe suplimentare. Dar stim ca nu vei avea motive... Asta inseamna ca daca maine doresc sa reziliez pot sa trec la alt operator? Am un singur motiv: aplicatia Horizon Go pe care o folosesc foarte mult are probleme de claritate a imaginii dupa o anumita ora si in weekend. |
Posted 31 October 2017 - 18:29

Mersi MembruAnonim, deci tot clicknetul rămâne de bază. |
Posted 31 October 2017 - 18:33

Cum adică cumpărat de la ei? UPC nu vinde echipamente. Fără CI+ sau STB ai doar canalele din grila Basic adică cele necriptate (70 de canale) ![]() Oricum oferta e pentru clienții noi. Grila basic e suficienta, sau n-am voie sa imi doresc doar grila basic fara sa platesc echipamente inutile? |
Posted 31 October 2017 - 18:34

@thunderc: poti sa.ti iei grila basic, dar pierzi accesul la posturile din Familia.. care sunt criptate.
|
Posted 31 October 2017 - 18:35

Cred ca nu mai vinde, din cate imi aduc eu aminte cu ani in urma am cumparat echipamentul de la ei. S-ar putea sa ma insel, dar eu asa imi aduc aminte si echipamentul a ramas la mine, e aruncat pe undeva. Grila basic e suficienta, sau n-am voie sa imi doresc doar grila basic fara sa platesc echipamente inutile? ![]() |
Posted 31 October 2017 - 18:37

Scrie clar că la pachete nu este nici o taxă de instalare. https://www.upc.ro/n...a-contractuala/ Dacă dorești doar un serviciu atunci există taxă de instalare https://www.upc.ro/t...une/abonamente/ Edited by megafanro, 31 October 2017 - 18:39. |
Posted 31 October 2017 - 19:28

Mersi MembruAnonim, deci tot clicknetul rămâne de bază. Taxa de 120 de lei e la serviciile separate, fără pachet și fără perioadă minimă. Nu va inteleg logica.. dar la unele persoane nici nu vreau sa o inteleg De ce sa platesti 120 de lei taxa de serviciu? cand poti lua un pachet minim de servicii si dai 60 lei cu 3 servicii? Chiar nu va inteleg. Banii aia ii dai de pomana, pentru ca in prima luna o sa-ti vina si pretul pentru serviciul alocat. Daca spre ex iei Play Maxim care e 45 lei fara echipament + 5 lei. O sa platesti 120+50 = 170. ? Unde e logica? 60 lei vs 170 lei Mie mi se pare o normalizare ceea ce a facut UPC. Pentru ca la servicii de genul nu ai nimic cu reducere. Chiar si la Pachete. Acolo e asa ca sa dea bine la pret. In schimb la Orange sau ceilalti, cand iti iei un telefon si ti-l dau la cost redus, mai inteleg Edited by a_d_y, 31 October 2017 - 19:35. |
Posted 31 October 2017 - 19:49

Nu am zis că aș da atâția bani doar ca să testez serviciul. Am zis cât cer ei. Taxa de 120 de lei mi se pare aberantă.
Nu văd de ce te-ai lega de un serviciu pe 2 ani dacă nu ești sigur că e ce îți trebuie și la standardele pe care le vrei. Quote De ce sa platesti 120 de lei taxa de serviciu? cand poti lua un pachet minim de servicii si dai 60 lei cu 3 servicii? Chiar nu va inteleg. |
Posted 31 October 2017 - 19:51

Eu ziceam de azi, nu de acu o saptamana. El s-a referit, DE CE SA PLATESTI? Pai daca are de gand de un serviciu incepand de azi, poate opta pentru asa ceva
Voi sunteti culmea. Acu va plangeti ca va legau pe 2 ani ( si ma refer pentru toti operatorii) iar acum aveti liber sa optati servicii fara perioada contractuala. De ce imi mai bat capul? La fel o sa se intample si cu alti obsedati cand le vor introduce nu stiu ce canale HD . O sa zica ..nu! nu e bine Nu laud UPC ca a facut asta. Daca se intampla la RDS, aveam aceeasi parere. La fel si cu vodafone cand a adus video pass. Edited by a_d_y, 31 October 2017 - 19:56. |
Posted 31 October 2017 - 19:58

Subscriu La ce? Bai fratilor. M-am enervat. Zici ca softpedia e clubul obsedatilor si frustratilor ( si eu fac fac parte ca is Obsedatul sef) daca vine vreo firma cu ceva CHIAR OK, fara argumente vandabile se trezeste careva sa zica nu stiu ce Edited by a_d_y, 31 October 2017 - 19:59. |
Posted 31 October 2017 - 19:59

Quote De ce imi mai bat capul? Și eu mă întreb același lucru. Ia o pauză, să nu-ți pleznească vreo venă. |
Posted 31 October 2017 - 20:01

La fel o sa se intample si cu alti obsedati cand le vor introduce nu stiu ce canale HD . O sa zica ..nu! nu e bine Nu laud UPC ca a facut asta. Daca se intampla la RDS, aveam aceeasi parere. La fel si cu vodafone cand a adus video pass. Orice canal HD ar intra în grila, tot vor fi unii care se vor plange. Sau orice noutate ar aduce o firma. |
Posted 11 December 2018 - 01:31

Daca am opțiunea HBO 15 lei nu ar trebui sa le văd hd pe toate,nu văd decit unu din cele 3,
|
|
Posted 27 December 2018 - 22:09

ar trebui sa ai acces la HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3 si HBO 3 HD, in total 6 canale ( 3 SD si 3 HD).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users