![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Premiera in România: U.P.C. ofera pachete fara perioada contractuala
Last Updated: Dec 27 2018 22:23, Started by
a_d_y
, Oct 31 2017 17:20
·
0

Posted 31 October 2017 - 17:20

https://www.upc.ro/n...da-contractuala
Upgrade sau downgrade fara taxe, fara limitari Treci oricand la un serviciu de net mai puternic sau la un abonament de televiziune cu mai putine canale incluse, conform nevoilor tale si independent de ce ai contractat initial. Poti face asta oricand, fara sa fie nevoie sa resemnezi contractul. Fara taxe de activare sau instalare Chiar asa: nu exista taxe. Ai doar 10 lei pe luna in plus la abonament, ceea ce inseamna chiria pentru echipamentele digitale de care beneficiezi: modemul Connect Box, pentru serviciul de internet si mediaboxul Horizon, pentru televiziunea digitala. Daca doresti sa primesti echipamentele cu chirie zero, comanda aici pachetele cu contract pe 2 ani. Acces la toate promotiile Da, la noi promotiile se cumuleaza. Noile abonamente fara perioada contractuala nu le elimina. Te bucuri de toate ofertele promotionale, ca si pana acum. Iar cand vom lansa unele noi, pachete fara perioada minima contractuala le vor include si pe acelea. Edited by a_d_y, 31 October 2017 - 17:25. |
Posted 31 October 2017 - 17:29

In afara de marketing ieftin, nimic special in aceasta ...premiera.
|
Posted 31 October 2017 - 17:32

Fara taxe de activare sau instalare Chiar asa: nu exista taxe. Ai doar 10 lei pe luna in plus la abonament, ceea ce inseamna chiria pentru echipamentele digitale de care beneficiezi: modemul Connect Box, pentru serviciul de internet si mediaboxul Horizon, pentru televiziunea digitala. Daca doresti sa primesti echipamentele cu chirie zero, comanda aici pachetele cu contract pe 2 ani. Cum adica in plus la abonament... Sa faca un serviciu pre-pay integrat. Cu ce ma ajuta daca trebuie sa am initial abonament la ei? Abonamentul ala tot are o perioada initiala... Ar fi normal ca lumea sa poata proba un serviciu fara perioada minima contractuala, ex: eu as vrea sa probez televiziunea Telekom dar fara batai de cap cu contractul. |
Posted 31 October 2017 - 17:36

Adica la pachet. Daca te uiti acuma, pachetele fara perioada contractuala au 10 lei in plus fata de cele actuale
|
Posted 31 October 2017 - 17:38

Cu ce ma ajuta daca trebuie sa am initial abonament la ei? De cand a inceput tampenia asta cu perioada contractuala obligatorie, eu am renuntat incet, incet, la toate abonamentele. Nu mai poti nici macar sa schimbi pachetul fara o noua prelungire de contract. Unii insista chiar sa iti ofere beneficii de care nu ai nevoie. Edited by pasilla, 31 October 2017 - 17:41. |
Posted 31 October 2017 - 17:39

Oricum e ok chiar cu 10 lei chiria echipamentelor daca vrei sa testezi calitatea serviciilor sau daca stai intr-o locatie temporar.
Edited by ioanradu, 31 October 2017 - 17:39. |
Posted 31 October 2017 - 17:42

E ceva ca nici nu.ti impun taxa de instalare... e tare faza.
|
Posted 31 October 2017 - 17:44

asta cred ca-i cam ustura pe unii, mari si smecheri.
e un inceput... |
Posted 31 October 2017 - 17:44

Eu cred ca multi isi vor face abonament si vor avea paralel probabil si alt operator
|
Posted 31 October 2017 - 17:56

Oricat m-as uita in oferte nu inteleg nimic. Nu doar la UPC, la toti.
Domnul moderator sa imi spuna clar daca noua oferta include ce vreau eu, adica: - telefon fix de pe care sa pot vobi ORICAT, ORICAND, si IN ORICE RETEA FIXA sau MOBILA in RO. - internet - cel mai mic posibil dar STABIL - incat sa pot accesa internet pentru e-mail si browsing (NU DESCARC, NU FAC UPLOAD) - televiziune - sa fie buna pentru televizor analog - nu ma intereseaza HD, nu ma deranjeaza ca imaginea este alungita sau turnita Toata povestea asta sa fie fara contract, fara comisioane de instalare, chirii pentru aparatura instalata si sa coste cel mult 75 de lei pe luna. Exista asa ceva in RO? Edited by addumi, 31 October 2017 - 17:58. |
Posted 31 October 2017 - 17:57

Parca aveau o taxa de 50 de lei/serviciu (40+TVA) pentru conectare fara perioada. Sa inteleg ca au scos-o?
|
Posted 31 October 2017 - 18:00

Domnul moderator sa imi spuna clar daca noua oferta include ce vreau eu, adica: nici translator nu e, sa-ti traduca oferte tie. cauti, citesti, daca intelegi, bine, daca nu, aia e. |
Posted 31 October 2017 - 18:00

Fara taxe de activare sau instalare
Chiar asa: nu exista taxe. Ai doar 10 lei pe luna in plus la abonament, ceea ce inseamna chiria pentru echipamentele digitale de care beneficiezi: modemul Connect Box, pentru serviciul de internet si mediaboxul Horizon, pentru televiziunea digitala. Daca doresti sa primesti echipamentele cu chirie zero, comanda aici pachetele cu contract pe 2 ani. Iata ce include pachetul Quote INTERNET 300 Mps Upgrade la net Wi-Fi + acoperire oriunde in casa Viteza download: 300 Mbps Viteza upload: 6 Mbps Modem Connect Box Wi-Fi Continut TV pentru toata familia, pe orice ecran 129 canale TV (23 HD + 61 online prin Horizon Go) Mediabox Horizon: functie Replay, DVR*, Apps Pachet sport cadou (+ 10 canale TV) Eu inteleg ca platesc o taxa lunara de 10lei , de ce ? Pentru ca in pachete scrie ca include in pret aceste echipamemte. EDIT: "Doar online, comanda orice pachet UPC, acum fara perioada contractuala." deci doar online ![]() Edited by Gotyc, 31 October 2017 - 18:02. |
|
Posted 31 October 2017 - 18:03

Deci "Premiera in Romania" dar nu tu preturi de 1 dolar, nu tu nimic?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users