![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Personalizare Note 8
Last Updated: Feb 08 2019 08:41, Started by
YOUR_GOD
, Oct 28 2017 20:07
·
0

Posted 10 December 2017 - 10:20

Posted 10 December 2017 - 10:36

Buna idee!
Dar, nu-l pot modifica eu, din păcate. Poate ne ajuta cineva. Done! (Acum, sa vedem daca se poate). Imi face cu ochiul husa aceea...hm... Edited by YOUR_GOD, 10 December 2017 - 10:36. |
Posted 12 January 2018 - 11:11

Eu folosesc "Gold & Carbon" al lui Sebastian Wolodkiewicz", temele lui arată extraordinar iar detaliile sunt perfecte până la cel mai mic amănunt. Plus că ai mai multe variante ale aceleași teme care să se potrivească cu culoarea case-ului. Soră-mea are S8 și Clear Case Standing Mov, folosește "Abstract" și "Arc", este prima dată când consider că un Samsung arată mai bine ca iPhone-ul.
http://themes.studioyeti.com ![]() ![]() |
Posted 03 February 2018 - 20:30

Va recomand o tema.Nu sunt adeptul temelor negre insa pare interesanta.
High Contrast Theme : Sky Black http://www.samsung.c...II&SITE_CODE=ro Recomandati si voi teme,wallpapere,iconuri.. ![]() |
Posted 08 February 2018 - 15:02

Turn Android Into iPhone X - How To | Tutorial
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3c03l21VZ8k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 08 February 2018 - 22:00

In caz ca mai e cineva doritor, am Bing Image of The Day ca wallpaper, cu schimbare automată.
Am descarcat Microsoft Launcher, l-am rulat I dată, apoi am revenit la launcher-ul original, și ulterior am avut surpriza ca lock și start screen se schimbă automat, cu imaginea Bing. Perfect pentru mine � |
Posted 17 February 2018 - 12:24

Nu,le am pe amandoua si fiecare are partile lui bune,se completeaza.
![]() [Code Art] Sardinia http://www.samsung.c...ia&SITE_CODE=ro |
|
Posted 17 February 2018 - 13:54

Hmmmm....
Attached FilesEdited by farausername, 17 February 2018 - 13:56. |
Posted 17 February 2018 - 15:03

Blackberry,dragostea ta
![]() |
Posted 17 February 2018 - 16:51

Pai nu stau sa ma holbez la el , de regula il folosesc la browsing, foto, etc...
Comparand inseamna vreo 5% din timp..... Nu ma dor ochii ![]() Parca de la lumina te dor , nu de la lipsa ei ![]() |
Posted 17 February 2018 - 17:36

Negrul acela e prea intens.
![]() Avem un display senzational,e ca o femeie frumoasa imbracata zilnic in doliu.Daca nu folosesti luminozitate maxima si sa ai o imagine statica ore in sir nu o sa ai nicio problema cu burn. ![]() Cateva wallpapere mai inchise la culoare: Edited by lawrence74, 17 February 2018 - 17:42. |
Posted 18 February 2018 - 14:46

E doliu..... Negrul e culoarea elegantei
![]() Si a tuaregilor ![]() |
Posted 18 February 2018 - 15:49

,,Culoarea neagra simbolizeaza pamantul, timpul, fortele nocturne, negative.
Efecte fiziologice: Reducerea activitatii metabolice.Repaus. Efecte psihologice: Introversie,Depresie,Neliniste,Impresie de adancime. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: Tristete,Singuratate,Doliu,Sfarsit In lume In Europa este culoare de doliu. ,, Eleganta la Obreja. ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 19 February 2018 - 13:23

![]() ![]() ![]() De aia nu se mai vand costume, rochii, masini, pantofi.. Etc... negre! Ia baga aici cum sta treaba cu movul sa vad ce inseamna ca am telefonul violet! Si cu rozul ca vreau sa imi pun wallpaperul stock samsung ! Parca era un topic de "pizdificarea barbatului" pe undeva..... Edited by farausername, 19 February 2018 - 13:24. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users