![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
lenovo yoga tab 3 x50f
Last Updated: Nov 06 2017 07:36, Started by
ciankaisi
, Oct 27 2017 11:55
·
0

Posted 27 October 2017 - 11:55

va salut
am aceasta tableta , dar softul ma nemultumeste si anume as dori mai putin google pe ea si alte programe, daca va-ti lovit de aceasta problema cum a-ti procedat ce metoda de rootare ; xdadevelopers prezinta , dar ceva folosit ar fi util multumesc mult pentru orice sfat. |
Posted 27 October 2017 - 12:42

Ablas romana? Rescrie postarea mai concis ca nu am inteles nimic si dup-aia mai discutam.
|
Posted 27 October 2017 - 14:00

Pai e Android. Android-ul e al lui Google. Serviciile Google sint integrate deep in Android deci nu stiu exact ce inseamna mai putin Google...vezi si tu pe XDA cum sa faci root dar vorba colegului : Hablas romanian ? Daca nu te exprimi clar noi cum sa intelegem exact ce vrei ? ,,,
|
Posted 28 October 2017 - 07:30

scuze pentru exprimare ; as dori sa dezinstalez mai multe programe si sa instalez altele, nu neaparat de pe google store
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users