Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Supernet 4.5G

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
346 replies to this topic

Formhault

Formhault

Senior Member

• Grup: Senior Members
Am încercat mai multe zone, și unele cu 3xCA (toate cu SINR >20). Download-ul urca până la 230, upload-ul dacă urca brusc la 80, scădea repede până pe la ~50, dacă nu urca gradual până... tot acolo :)

Deci, mi-e greu să cred că în zonele alea cu 3xCA (toate cu SINR >20, cum am spus), să prind 50. Și la metrou, fix lângă antene... noaptea, la 11, când nu mai e nici dracu. Clar mai e limită, deși ei zic că nu.

MariusXT

MariusXT

Member

• Grup: Members

Formhault, on 21 august 2019 - 18:31, said:

Am încercat mai multe zone, și unele cu 3xCA (toate cu SINR >20). Download-ul urca până la 230, upload-ul dacă urca brusc la 80, scădea repede până pe la ~50, dacă nu urca gradual până... tot acolo Posted Image

Deci, mi-e greu să cred că în zonele alea cu 3xCA (toate cu SINR >20, cum am spus), să prind 50. Și la metrou, fix lângă antene... noaptea, la 11, când nu mai e nici dracu. Clar mai e limită, deși ei zic că nu.

Iar cu limite? Si pe Orange la fel aceleasi discutii cu limite. Nu exista nici o limita. Atat duc site-urile respective.Chiar crezi tu ca noaptea nu e nimeni? Gresit. Stii cati utilizatori au camere cu ip fix prin sim? Si alea fac o gramada de trafic pe upload? Mai ales pe business sunt multi cu routere si ip fix + dwr-uri si gestioneaza tot pe upload. In fine oricum faptul ca ai prins 80... e destul. Acum ar fi culmea sa prinzi exact 300/100 (teoretic viteze testate in vid). Sunt sigur ca si daca ai fi singur pe releu nu ai prinde atat

Nu trebuie sa fie oameni, pot fi M2M-uri , poti fi camere de supraveghere, VPN-uri, servere etc orice poate face consum upload

Edited by MariusXT, 21 August 2019 - 19:04.

Formhault

Formhault

Senior Member

Am prins 80 gen juma de secundă, apoi a scăzut repede la 50... Se mai întâmplă, la unele teste de viteză sare peste limită că le-a gâfâit serverul care împarte limite :roflmao:

Mă... la metrou Pipera, noaptea la 11, nu cred că-s așa mulți oameni. Am făcut teste în zonă și la 4 AM (pe vremea când lucram ture de noapte - acum câteva luni, nu ani), și upload-ul tot nu depășea 50. În fine... aspectul ăsta se discută intens aici. Până una alta... e bine și 50, nu zic nu. Măcar e pingul mic, nu ca la alții gen Digi...

StefanRO

StefanRO

Hai noroc straine

Imi cer scuze ca dezgrop acest topic, dar am pus pe un S20 FE 4G firmware de Emiratele Arabe Unite (XSG) si in setari mi-a aparut acest 4.5G, desi cand eram pe VOD (UK ) nu imi apareau !?

Sa fie doar o preferinta de tara sau ?

Attached File  Screenshot_20210530-153220_Call settings.jpg   60.59K   104 downloadsAttached File  Screenshot_20210530-153307_Service mode RIL.jpg   130.69K   77 downloads

Edited by StefanRO, 30 May 2021 - 14:36.

w21

w21

Guru Member

Cred ca e un simplu enable/disable carrier aggregation. Iar 4.5G e o denumire comerciala pentru LTE-A, la turci e folosita de toti operatorii de exemplu.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate