![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Supernet 4.5G
Last Updated: May 30 2021 15:17, Started by
pro-m-t-u
, Oct 24 2017 10:15
·
0

Posted 24 October 2017 - 11:33

Bun,Pana la urma cu se mananca acest 4,5G??? -Care sunt diferentele fata 4G? -Ce terminale sunt compatibile? -Care sunt costurile? -Unde exista acoperire 4,5G? Mie unul imi suna a auburaeala de marketing. Mult mai ok ar fi daca ar baga trafic nelimitat pe 4G si 3G, IP routabil si banda simetrica impreuna cu o acoperire si caliatate a semnalului cat mai mare. Nu pot sa divulg sursele, dar se pare ca toti clientii care se bucura de acoperirea VoLTE vor putea avea satisfactia acoperii 4.5G in cele mai frumoase vise de iarna geroasa! |
Posted 24 October 2017 - 11:34

Posted 24 October 2017 - 11:35

SuperNet era cand au lansat VoLTE. Acum este SUPRA NET! Se stieee!
|
Posted 24 October 2017 - 11:44

Lumea face pipi pe acronime cu super/supra/mega/giga /tera.
Lumea vrea 100mbps simetric, un amarat de IP Public(fie el si dinamic) si trafic nelimentat la viteza nominala la un pret decent de sa zicem 100Lei/luna. Cand vor oferi asta va fi OK.Pana atunci ...... |
Posted 24 October 2017 - 11:58

Au facut si ei macar o demonstratie sa vada lumea ce poate reteaua?
|
Posted 24 October 2017 - 12:18

Singura parte buna e Titi Aur. Pana la urma cine naiba e Titi Aur? Un baiat devenit vedeta ca a fost promovat pentru nimic de pile. Cat despre 4,5G... sa termine cu 3G si 4G, si apoi sa viseze sa atinga alte G-uri. |
Posted 24 October 2017 - 12:31

Quote 4.5G provides better performance than 4G systems, as an interim step towards deployment of full 5G capability.[2] The technology includes: LTE Advanced MIMO https://en.wikipedia...one_generations EDIT: Am postat si eu o intrebare tot despre acest gen: https://forum.softpe...-predecesor-5g/ Edited by Gotyc, 24 October 2017 - 12:35. |
Posted 24 October 2017 - 13:06

Acum va folosi in sfarsit si Vodafone licenta pe B38 TDD pentru noua agregare.
Dar daca lanseaza aceasta noua varianta de CA cum au lansat si B3+B20 in cateva locatii din tara va fi iar un mare fass. Concurenta deja baga B3 in rural pe langa B20, deci mai au de recuperat. |
Posted 24 October 2017 - 13:08

A facut demonstratie si a atins 740 Mbps cu un S8 Plus cu soft modificat.
Fara soft modificat se atinge 500 Mbps prin tehnologia actuala standard a telefonului S8 Plus in reteaua Vodafone.
Au facut si ei macar o demonstratie sa vada lumea ce poate reteaua? |
|
Posted 24 October 2017 - 13:10

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uTMqilDX9KY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
500/75Mbps… |
Posted 24 October 2017 - 13:39

Concret @VodafoneHelper, unde se poate gasi acest nou tip de CA la voi in retea, ca harta de acoperire e toata rosie si nu se mai vede fiecare tip de tehnologie pe unde si cat bate.
Mersi |
Posted 24 October 2017 - 13:57

http://www.zf.ro/zf-...-piata-16780557
deci, ce au facut si astia? un test intr-o sala? au aratat de ce e in stare un samsung s8+? sunt angajati cu juma' de norma si la Samsung? ca nu m-am prins... telekom zice si el de o luna ca are retea 5G ready... so? cu ce ma ajuta pe mine utilizatorul de rand? ce primesc eu de astazi, 24.10.2017? bai... cand niste CEO- adevarati se pun sa faca demonstratii de tehnologie, daca nu ei cineva atunci sau imediat spune si de cand si unde e disponibil produsul... asa, revin... ce au vrut si astia micii? Edited by khristian78, 24 October 2017 - 14:01. |
Posted 24 October 2017 - 14:05

Au facut ce au facut acum 3 ani: https://www.vodafone...-plus/index.htm
P.S. Apropo de "campania de repoziționare de brand" a Retelei Retelelor, iata un lucru omis de presa: "De asemenea, compania de consultanță Futerra a identificat pentru Vodafone zece dintre cele mai importante tendințe emergente care ar putea transforma viața personală și cea profesională." Poate cineva refuta acest lucru? Edited by albastru, 24 October 2017 - 14:09. |
Posted 24 October 2017 - 14:07

Nu va entuziasmati prea tare, asteptati sa vedeti ofertele 4.5G, stiti cum e, iti da cu o mana si iti ia inapoi cu doua.
|
|
Posted 24 October 2017 - 14:11

Nu aveau 4g+ peste tot anul trecut? Au Volte, 4g+ pe tot teritoriul, acum urmează pasul firesc, mărirea vitezelor...
|
Posted 24 October 2017 - 14:14

Ce nu reiese din articol si probabil nici din conferinta de presa este aria de acoperire a acestui serviciu.
Adica unde in reteaua 4G poti obtine astfel de viteze? Tare imi e frica sa nu umble cu cioara vopsita dupa ce au amestecat tehnologiile pe harta de acoperire. De aici reiese ca toata reteaua lor e Supernet 4G+. Si nu de alta dar au deja experienta in furnizarea unor informatii false in conferintele de presa. Asta se intampla acum 1 an, coincidenta sau nu, tot cu ocazia lansarii Supernet, 4G+ pe atunci. O alta pura coincidenta este ca tot domnul Buliga a prezentat si atunci acea conferinta. In urma acelei conferinte am scris un email catre redactia Hotnews care au preluat informatiile asa cum le-au transmis cei de la Vodafone. ![]() Nu am primit raspuns insa dupa o zi a disparut de pe site-ul vodafone harta de acoperire 4G+ care arata minciuna aruncata presei si publicului cu acoperirea 4G+ in 350 de localitati si 41 de resedinte de judet. Edited by danutz1, 24 October 2017 - 14:40. |
Posted 24 October 2017 - 15:03

Să ne spună și pe unde antene pe care au disponibilă tehnologia asta. Așa, sună doar a poveste.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users