![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Afisare continut pentru admin site
Last Updated: Oct 23 2017 12:18, Started by
Ghiordi
, Oct 22 2017 19:37
·
0

Posted 22 October 2017 - 19:37

Am scris acest cod in php dar nu inteleg unde am gresit de nu face ceea ce vreau.
<?php include ('../conectare.php'); // daca este sesiune // if(isset($_SESSION['nume'])) { // daca este logat adminul // if($_SESSION['nume'] == $numeadminsite) { include('meniu-sus.php'); echo "pentru admin"; include('meniu-jos.php'); } // daca este logat un user // else { header("Location: /index.php"); } } // daca este delogat // else { header("Location: /index.php"); } ?> Ce doresc sa afiseze in urma acestor conditii ? sunt urmatoarele: 1. daca este logat adminul, sa afiseze anumite informatii 2. daca este logat un user obisnuit sau nu este logat cineva si vrea sa intre pe aceea pagina, sa ii redirectioneze de acolo catre pagina principala. 3. eu ca si admin cand intru pe pagina, ma redirectioneaza, ma directioneaza in toate cele 3 cazuri si nu am idee de ce. P.S $numeadminsite este definit (daca va ganditi ca aici ar fi o problema) |
Posted 22 October 2017 - 19:59

Pune
session_start();la īnceputul scriptului PHP. Edited by red46, 22 October 2017 - 20:10. |
Posted 22 October 2017 - 20:08

Inlocuieste "include" cu "require" si vezi ce erori iti da
|
Posted 22 October 2017 - 20:12

Ce face mai exact? Debuggerul ce arata?
.
Inlocuieste "include" cu "require" si vezi ce erori iti da nici o schimbare, aceeasi redirectionare, nu afiseaza nici o eroare ... |
Posted 22 October 2017 - 20:16

Posted 23 October 2017 - 12:18

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users