Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ciorba ca la munte
Last Updated: Oct 29 2017 15:17, Started by
brusli
, Oct 22 2017 19:25
·
0
#37
Posted 23 October 2017 - 15:51
Am o intrebare: - toate restaurantele astea de unde se aprovizioneaza? ...Metro, Selgros, Kaufland, etc oare cresc vacile la munte pt zona aia si la noi aduc alta carne?
si la legume este la fel... Uleiul rosu este dat de boia sau paprika..ceea ce se foloseste f mult in zona de influenta a ungurilor... Am o alta intrebare: - stii sa recunosti daca o mancare are monoglutamat de sodiu sau nu? |
#38
Posted 23 October 2017 - 20:48
brusli, on 22 octombrie 2017 - 19:25, said:
Salut, De fiecare data cand ajung la munte (zona Brasov) mananc ciorba. Asta pt ca are un gust si o culoare aparte, pe care l-am gasit doar in zona de munte si cam la toate restaurantele. Presupun ca este de la brusli, on 22 octombrie 2017 - 19:25, said:
Aveti o reteta de ciorba sau zarzavat din zonele montane? am dar eu nu mănânc așa ceva deci nu o folosesc și nici nu o recomand. rosix, on 22 octombrie 2017 - 20:04, said:
Ba da. Daca o sa mergi in Delta, o sa vezi ca ciorba de peste, cu apa din Dunare si cu peste proaspat prins si eviscerat, |
#39
Posted 24 October 2017 - 11:24
brusli, on 22 octombrie 2017 - 19:59, said:
Cum in ciorba de burta nu se pune zarzavat, nu vorbeam despre ea. De obicei mananc de vaca, uneori de pui. Au in comun uleiul rosiatic si gustul asemanator. Nu tine de bucatar pt ca retele par foarte asemanatoare. Si apa nu stiu sa aibe un asa impact. In Bucuresti nu am gasit gustul asta. Deci am raspuns la toate intrebarile rotunde? Un posibil răspuns, este legat de modul in care se conserva lucrurile la munte, se folosește uscarea la vânt și sararea. Și pentru legume, tradițional se folosește tot uscarea. Procedeul conferă un gust aparte produsului final. |
#40
Posted 24 October 2017 - 15:38
dadosh, on 23 octombrie 2017 - 15:51, said:
Am o intrebare: - toate restaurantele astea de unde se aprovizioneaza? ...Metro, Selgros, Kaufland, etc oare cresc vacile la munte pt zona aia si la noi aduc alta carne? si la legume este la fel... Uleiul rosu este dat de boia sau paprika..ceea ce se foloseste f mult in zona de influenta a ungurilor... Am o alta intrebare: - stii sa recunosti daca o mancare are monoglutamat de sodiu sau nu? |
#41
Posted 28 October 2017 - 09:59
#42
Posted 29 October 2017 - 15:17
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users