Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...
 Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 

Educatie sexuala pentru copii

- - - - -
  • Please log in to reply
178 replies to this topic

#37
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015

View PostGRATEFUL, on 05 ianuarie 2018 - 00:53, said:

oare de ce in ultimul timp in fiecare serial apare fenomenul homosexual?( in filme nu intotdeauna.) credeti ca totul este intamplator?!

Pentru că există homosexuali. Iar dacă aș avea un copil car ar fi homosexual, aș prefera să înțeleagă că nu-i nimic rău în asta în loc să-l găsesc cu ștreangul de gât pentru că nu înțelege de ce e atras de persoane de același sex.

View PostGRATEFUL, on 05 ianuarie 2018 - 12:09, said:

crezi ca copiii au nevoie sa fie inarmati cu prezervative sau anticonceptionale si in rest sa fie incurajati sa faca sex timpuriu ca asa e cool ....asa esti in rand cu lumea?!
chiar si la o varsta adulta un om prea preocupat de sexualitate ajunge sa aibe o minte viciata, lenesa. gandeste-te ce deterioari se pot produce in psihicul unui copil care isi incepe viata sexuala inainte de vreme?!
scopul vietii nu este sa faci sex ca cainii, ci sa inveti, sa acumulezi cunostinte si sa cresti spiritual...

Nu pentru că e "cool", ci pentru că-i un fenomen inevitabil. Dacă tu-ți imaginezi că nu-i dai copilului prezervative, deci nu va face sex, te înșeli amarnic. Sexul e plăcut, atracția sexuală este un fenomen care există, nu vorbim de droguri. E o reacție a organismului.


Problema voastră, a ăstora care încercați să vă îndoctrinați copiii este că transformați sexul într-un subiect tabu. Din dorința voastră de a-l face să creadă că dacă face sex ajunge în flăcări, vă asigurați de fapt că nu vă va spune niciodată când își începe viața sexuală și nu v-a deschide niciodată subiectul cu voi. E greu să porți o discuție când răspunsul este "pentru că ajungi în iad". Tu, în adolescență, nu ai făcut ceva în primul rând pentru că ți-au spus părinții să nu faci? Știu deja că tu ești întruchiparea perfectului, dar nu trebuie să răspunzi. Răspunde-ți ție, la câte întrebări ți-ai răspuns "nu, pentru că mama mi-a spus să nu fac". E pueril, adolescenții nu sunt proști, au raționament, nu-i prostești interzicându-le ceva, ba chiar îi faci mai curioși.


Educația sexuală a dat rezultate peste tot. Țările nordice au fost pioniere, introducând conceptul din anii '60-70. Rezultatul? Număr mult mai scăzut de sarcinii la adolescente, reducere a bolilor cu transmitere sexuală. Ba mai mult, o educație sexuală făcută cum trebuie chiar atinge și de ce ți-e ție frică. Copiii care urmează aceste cursuri de la vârste mai mici, își încep activitatea sexuală mai târziu. Adică, o poți zice cât vrei pe-aia cu pioșenia, dar s-a dovedit că nu dă rezultate, ba din contră, rupe comunicarea între părinte și copil și dezinformează tânărul care-și începe viața sexuală, ajută propagarea miturilor de genul "nu poate rămâne însărcinată prima oară".


Educația sexuală ar trebui să se facă de la cele mai fragede vârste. Din școala, când copiii deja încep să închege prietenii sau să manifeste anumite comportamente față de alți copii de sex opus. Atunci ar trebui să învețe despre sentimentele pe care le au, că sunt normale, dar și despre abuz sexual din partea adulților. Nu într-un mod în care să-i facă să le fie frică de orice adult cu care intră în contact, dar într-un mod în care i-ar putea face să reacționeze și să identifice un astfel de abuz și, probabil foarte important pentru România, abuzurile din interiorul familiei, cum să le identifice și la cine să apeleze. Pe urmă, în adolescență, ar trebui să se pună problema sexului propriu-zis, a bolilor cu transmitere, a contracepției, dar și a presiunii la care sunt supuși. Pentru că există câteodată o cursă când, într-un grup de prieteni, unul își începe viața sexuală, iar ceilalți încearcă să-l prindă din urmă. Oferite metode contraceptive, asistență psihologică gratuită pentru probleme de natură sexuală.


Nu știu cum mai e, dar când eram eu la liceu, aveam un birou la o policlinică, unde se dădeau prezervative gratuit. Știu că luau colegi. Ore de educație sexuală nu aveam. Cu excepția ălora când veneau, de două ori pe an, niște doamne care ne ziceau că o să ne cadă puța dacă facem sex, nu învățam mai mult. Plus că orele alea se țineau la comun, cu mai multe clase, deci era greu să discuți ceva. Sexul era tabu cu toată lumea, mai puțin cu cei de vârsta noastră. Deci învățam unii de la alții. Cred că-i mai bine ca copiii să învețe de la persoane pregătite decât de la ăia de vârsta lor. Și iar, știu, copilul tău spune rugăciuni în pauză și nu vorbește cu nimeni. Vorbim de restul de 99%.

#38
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
Uite, o țară pe placul tău:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6S9oUu0R3sY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#39
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007

View PostGRATEFUL, on 05 ianuarie 2018 - 00:53, said:

in mod normal copiii nu sunt preocupati atat de mult de sex cum se vehiculeaza ....exista influenta hipersexualizata a mass mediei,deci unii adulti ajung sa le corupa mintea si atunci deja s-a creat o( falsa) problema la care vin "ei" cu falsa rezolvare......

Si atunci de ce crezi ca exista masturbare la varste foarte fragede? De ce crezi ca vor sa stie copiii de unde au aparut, care e diferenta intre fetite si baietei, de ce urmaresc parintele de sex opus cu o curiozitate deosebita si vor sa vada ce se intampla si ce se vede cand merge la baie? Cu toate ca nu au avut acces la mass media... Sexualitatea este parte din noi, in loc sa ne prefacem ca nu exista, ar trebui sa o canalizam. Tinerii carora li s-a explicat deschis ce inseamna sexul, conceptia, contraceptia si altele asemenea au o atitudine mult mai sanatoasa fata de sex decat cei care au fost tinuti sub papuc. Cum ai vrea ca fata ta sa faca diferenta intre baietii care vor doar sex si cei care le iubesc si le doresc sincer (cu mai mult decat cu ce au in pantaloni) daca tu ca mama nu vorbesti niciodata cu ea despre asta? Cum ai vrea sa se respecte si sa nu sara in pat cu primul care ii promite luna si stelele daca parintii ei nu au invatat-o lucrurile astea? Cum vrei ca baiatul tau sa nu profite de toate ametitele care ii ies in cale si sa le respecte asa cum ti-ai dori sa iti fie respectata propria fiica daca lui ii zburda hormonii si nu i-a explicat nimeni ca nu doar la asta se rezuma sexul?

View PostGRATEFUL, on 05 ianuarie 2018 - 12:09, said:

tu chiar crezi ca daca ti-ai luat condom-ul si sti sa-l utilizezi esti pregatit sa faci sex?
crezi ca sexul se rezuma doar la partea fizica?

Tocmai, ca nu cred deloc asta. Si exact cum spuneam mai sus, daca parintii ei/lui nu il invata cum sa se comporte in anumite situatii cu context sexual, se vor trezi oricum in acele situatii pentru ca din pacate nu traiesc intr-un vid si ai face bine sa-l fi crescut in asa fel incat sa iasa nesifonat din situatiile alea. Pentru ca iti place sau nu ce face mass media, influenta asta exista si nu o sa dispara prea curand, iar tu nu esti mereu langa el. Asa ca iti educi copilul sa stie ce e acceptabil si ce nu, il inveti sa se respecte si sa respecte si in primul rand il inveti sa se protejeze - intai de straini cu rele intentii, apoi de tinerii care vor sa profite de ei, si mai apoi de sarcini si boli sexuale. Nu iti bagi capul in pamant si speri ca in mod magic n-o sa si-o traga decat la 30 de ani cu sotul/ sotia si cumva in mod si mai magic, vor sti ce sa faca si nu le va fi jena sa discute cu sotul ce nu au discutat niciodata toata viata cu nimeni altcineva.

View PostGRATEFUL, on 05 ianuarie 2018 - 12:09, said:

crezi ca copiii au nevoie sa fie inarmati cu prezervative sau anticonceptionale si in rest sa fie incurajati sa faca sex timpuriu ca asa e cool ....asa esti in rand cu lumea?!

Nu. Au nevoie sa priceapa ce e acela sex, ce implicatii are (de natura fizica si emotionala si in ceea ce priveste sanatatea lor), sa isi dea seama cand sunt pregatiti pentru asta (singuri, fara sa ii legi cu lantul de pat pana la 20 de ani si fara sa se streseze ca au ramasi ultimii virgini din gasca) si cand sunt pregatiti, sa faca din treaba asta ceva placut si sigur. Iar in cazul in care ajung intr-o situatie neplacuta, in loc sa faca vreun avort cu cine stie ce macelar sau sa stea intr-o relatie abuziva sau mai stiu eu ce, sa aiba curajul sa vina la mama si la tata pentru ca stiu ca mama si tata nu ii vor face sa se simta si mai de cacat decat se simt deja, ci ii vor incuraja, le vor da un sfat bun si ii vor iubi in continuare.

Edited by black_dizzy, 11 January 2018 - 19:16.


#40
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,697
  • Înscris: 21.06.2016

View PostGRATEFUL, on 05 ianuarie 2018 - 00:34, said:

intr-o societate in care nu le este impregnata mintea copiilor cu sex, fetitzele nu au cum sa ramana gravide...
ele raman gravide, doar pentru ca unii ( maturi) se folosesc de naivitatea lor si le folosesc ca pe niste obiecte sexuale.

si ce crezi , promovarea sexului oral, anal vine sa rezolve problema ca ele sa nu ramana gravide?


Nu-s convins de asta.
Cind eram eu mic, in comunism, 2 copii de 12 ani (sau fata avea 12 ani) au fost surprisni in podul celei mai de fite scoli din oras facind sex.
La scoala mea, scoala foarte buna, pe la 13 ani venea una la scoala cu burta la gura.. asa s-a dus la treapta.
Majoritatea baietilor au inceput sa se masturbeze pe la 10 ani.
La 3-4 ani stiam toate injuraturile si stiam exact ce inseamna "f*tut" doar ca pe vremea aia credeam ca e o inventie bazata pe o coincidenta anatomica:). Am invatat de la ceilalti copii la camin.
Comparativ pot sa-ti spun ca fii-miu de 5 ani care a fost 3 ani la gradinita si se duce acum la scoala de stat in clasa 0 nici nu stie ce e aia, nu stie nici cuvintul (in SUA nu in Romania, dar irelevant). Glumele lui maxime sint legate de fund si basini. Pai la virsta lui o bagam si o scoateam din mame cu 2 miini :)
Ca sa ne lamurim, pe vremea aia nici un cunoscut deal meu nu avea video, nu vazuse vreo revista cu ceva sexual in ea etc... s-au intimplat si astea dar mai tirziu, pe la 12 ani.

#41
ReflejoArmado

ReflejoArmado

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 323
  • Înscris: 25.12.2017

View PostSmurfK, on 09 ianuarie 2018 - 00:36, said:

Pentru că există homosexuali. Iar dacă aș avea un copil car ar fi homosexual, aș prefera să înțeleagă că nu-i nimic rău în asta în loc să-l găsesc cu
Rău poate nu, dar anormal da. Iar normalitate înseamnă evoluția speciei. Care automat înseamnă reproducerea și perpetuarea acesteia. Gayii sunt pesoanele alea de care evoluția nu ține cont, peste care trece cu vederea. Inutili, din acest punct de vedere

#42
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,697
  • Înscris: 21.06.2016
Serios? Si atunci cum s-au nascut?

#43
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015

View PostReflejoArmado, on 12 ianuarie 2018 - 04:33, said:

Rău poate nu, dar anormal da. Iar normalitate înseamnă evoluția speciei. Care automat înseamnă reproducerea și perpetuarea acesteia. Gayii sunt pesoanele alea de care evoluția nu ține cont, peste care trece cu vederea. Inutili, din acest punct de vedere

Având în vedere că te poți reproduce și fără contact sexual direct, nu prea cred că mai e relevant. În plus, homosexualitatea nu e o caracteristică care se transmite genetic. Nu știm prea bine ce-i cu ea, de ce există, cert e că există și la alte specii, nu doar la cea umană. Adică nu e o caracteristică genetică, care s-ar fi putut dilua, eventual pierde de-a lungul timpului. În caz contrar, ar fi dispărut.


Nu prea mai are rost să vorbești de conviețurile și relație între două persoane ca o legătură făcută în baza dorinței de a evolua și a te procrea. Dacă ar fi așa, poate că te-ar interesa alte lucrui la găsirea unei perechi, precum fertilitatea, problemele genetice. Am construi sisteme care să promoveze procreeare persoanelor bogate din punct de vedere genetic. În schimb, funcționăm pe bază de preferințe individuale, constrângeri sociale. Nu o iei pe Maria de nevastă pentru că e fertilă, iar bunică-su sau taică-su n-au avut probleme de sănătate genetice.


În plus, evoluția nu prea are mare impact pe parcursul câtorva generații. Trebuie să ai în vedere modul în care societatea este construită astăzi, nu modul idealist în care o consideri tu. Pentru că astăzi, o persoană homosexuală nu ar trebui să fie cu nimic mai prejos față de una heterosexuală. Nu mai suntem societate tribală, cu un număr redus de indivizi, care ar avea nevoie neapărată ca marea majoritate a persoanelor să se înmulțească, nici feudală, să punem mare accent pe dinastie, ne putem înmulți și fără a întreține relații cu parteneri de sex opus, putem lăsa moșteniri persoanelor care sunt din afara familiei, adică nu prea își mai are rostul o privire la nivelul ăsta, de inginerie genetică.


Homosexualii și alte părți care pot fi încadrate în LGBT suferă de anumite probleme cu care se confruntă în societate. Este încă o treabă stigmatizată, iar în rândul lor există un număr mare de sinucideri, depresie. Iar asta nu ajută pe nimeni.

#44
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,243
  • Înscris: 29.12.2006

View PostGRATEFUL, on 06 ianuarie 2018 - 13:16, said:

subiectul este despre cand, cum si cine sa faca educatia sexuala la copii.

Pedofilii ar putea fi cei mai buni profesori ! Nu ar putea fi acuzaţi că nu se dedică predării materiei, sau că nu au imaginaţie. Sigur, ce am scris e sinistru.

Un om nu are nevoie de o educaţie sexuală, pentru că acest comportament e înscris în genetica umană. Într-o familie cu o moralitate ridicată, odraslele vor ajunge pe drumul cel bun, deşi, în adolescenţă vor avea apucături...ca orice adolescent.

#45
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,480
  • Înscris: 17.04.2014

View Postlupini, on 12 ianuarie 2018 - 14:49, said:

Un om nu are nevoie de o educaţie sexuală, pentru că acest comportament e înscris în genetica umană. Într-o familie cu o moralitate ridicată, odraslele vor ajunge pe drumul cel bun, deşi, în adolescenţă vor avea apucături...ca orice adolescent.

eu totusi raman la convingerea ca un adolescent/ a are nevoie de o educatie sexuala - sa zicem - minima.
anatomic (si nu numai) femeile difera atat de mult de barbati, asa ca informatiile legate de diferentele fizice, cat si cele psihice, sunt binevenite si constructive in   adolescenta... accentul insa - dupa parerea mea -  cade pe natura informatiei, modul de expunere al ei si cine este "autoritatea" care o promoveaza.
in mod normal invatatura corecta ar trebui  sa fie un ghid folositor pentru cel/cea neexperimentat/ a intr-un anumit domeniu...  bine, acum - de cativa ani buni - nu mai este o problema gasirea informatiilor  legate de un anumit subiect... chestia este insa, sa ai capacitatea sa poti sa faci o triere intre ceea ce este bun si ce este eronat/ fals in amalgamul a ceea ce afli ca sa-ti cladesti un sistem de referinta dupa care poti sa te calauzesti in viata.

indiscutabil, familia, parintii au un rol important in educarea copiilor lor si daca edificiul familiei este asa cum trebuie sa fie, atunci copiii vor beneficia nu numai de sprijin, dar si de un bun exemplu de relatie frumoasa si armonioasa intre cele doua sexe.

Edited by GRATEFUL, 12 January 2018 - 17:08.


#46
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,480
  • Înscris: 17.04.2014

View PostSmurfK, on 12 ianuarie 2018 - 12:24, said:

Homosexualii și alte părți care pot fi încadrate în LGBT suferă de anumite probleme cu care se confruntă în societate. Este încă o treabă stigmatizată, iar în rândul lor există un număr mare de sinucideri, depresie. Iar asta nu ajută pe nimeni.
lasa, lasa, nu-i mai victimiza...nu numai ei sufera de depresii si pe urma alcatuiesc un segment destul de mic in societate, nu sunt ei singurii si  nici cei mai oropsiti.

View PostSmurfK, on 09 ianuarie 2018 - 00:36, said:

Pentru că există homosexuali.
pe considerentul acesta  ca "exista", hai sa facem filme/ seriale si cu pedofili... ca si ei " exista".

View PostSmurfK, on 09 ianuarie 2018 - 00:36, said:

Nu pentru că e "cool", ci pentru că-i un fenomen inevitabil. Dacă tu-ți imaginezi că nu-i dai copilului prezervative, deci nu va face sex, te înșeli amarnic. Sexul e plăcut, atracția sexuală este un fenomen care există, nu vorbim de droguri. E o reacție a organismului.
ti-am mai spus, mintea unui copil educat cum se cuvine nu este preocupat de actul sexual, deci nu are nevoie sa-i cumperi prezervative....este absurd ce zici!
faptul ca exista simpatii intre copii, asta nu se traduce ca ravnesc la relatii sexuale intime.

Quote

Problema voastră, a ăstora care încercați să vă îndoctrinați copiii este că transformați sexul într-un subiect tabu.
in relatie cu copilul mic descrierea sexului "explicit" este tabu din bun simt natural...

Quote

Educația sexuală ar trebui să se facă de la cele mai fragede vârste.
copilul de varsta frageda nu are nevoie de educatie sexuala.

Edited by GRATEFUL, 12 January 2018 - 17:42.


#47
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015

View PostGRATEFUL, on 12 ianuarie 2018 - 16:47, said:

eu totusi raman la convingerea

Tu acolo o să rămâi toată viața. Spor.

#48
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,480
  • Înscris: 17.04.2014

View PostSmurfK, on 12 ianuarie 2018 - 18:04, said:

Tu acolo o să rămâi toată viața. Spor.
mersi, la fel.
.............
si adolescentele nu raman insarcinate din cauza ca nu au beneficiat de educatie sexuala cand au fost copilasi, ci din cauza ca nu au primit din partea familiei influentele de care are nevoie orice copil si adolescent...  ele au devenit vulnerabile din cauza ca proveneau dintr-o familie  dezorganizata.
intr-o familie functionala mama si tata isi exercita rolul potrivit si acest lucru este foarte benefic pentru dezvoltarea si modelarea personalitatii copilului. exemplul din cadrul familiei il va ajuta pe copil sa accepte si sa adopte ( sa internalizaze) exigentele si normele morale (ale familiei) care il vor ocroti sa nu faca greseli majore cu consecinte nefaste, cum ar fi de ex. o sarcina nedorita...

daca te gandesti bine, nu lipsa educatiei sexuale, ci lipsa educatiei morale are ca efect o sarcina nedorita...aici este buba ...

Edited by GRATEFUL, 12 January 2018 - 19:26.


#49
zyppster

zyppster

    viața este o contradicție

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,972
  • Înscris: 02.02.2008
Parerea unor dezorientati despre educatie sexuala.

#50
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,480
  • Înscris: 17.04.2014
sexul libertin atat de promovat pe canalele mass-media are ca rezultat inradacinarea unor concepte false in legatura sexualitatea umana si ca si cand nu ar fi suficient de daunator acum vine in ajutor perfid asa -zisa, mult trambitata "educatie sexuala", care are acelasi scop de ruinare  a omului.

#51
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,697
  • Înscris: 21.06.2016
Ce fel de ruinare?
Ce este obiectiv gresit in sexul libertin?

#52
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,480
  • Înscris: 17.04.2014

View Postvrajitoruldinoz, on 12 ianuarie 2018 - 22:56, said:

Ce este obiectiv gresit in sexul libertin?
sexul libertin are de ex. ca efect generalizarea prostitutiei (fenomenul curviei nu se mai limiteaza doar la interiorul unui bordel) si bagatelizarea femeii...
cum crezi ca sunt privite fetele/ femeile de catre barbati? pana sa se casatoreasca( daca se mai marita) prin cate "relatii" trec fetele...sau de ce nu, barbatii?
actul intim s-a transformat doar in sex si placere de moment si nu mai vine in completarea relatiei de dragoste dintre un baiat si o fata....
totul pare prea ieftin si fara nicio noima

...faptul ca fetele/ femeile stiu ( au primit educatie) sa se fereasca de efectele nedorite ale sexului nu o sa le faca mai valoroase ca si persoane feminine.

Edited by GRATEFUL, 13 January 2018 - 14:32.


#53
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,659
  • Înscris: 08.03.2011
Lasă-te de sex, GRATEFUL. Ești obsedată.

#54
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,697
  • Înscris: 21.06.2016

View PostGRATEFUL, on 13 ianuarie 2018 - 14:40, said:

sexul libertin are de ex. ca efect generalizarea prostitutiei (fenomenul curviei nu se mai limiteaza doar la interiorul unui bordel) si bagatelizarea femeii...

Atitea aberatii intr-o singura fraza e dsetul de greu...
1. Prostitutia nu are nici o legatura cu sexul ci cu trazactia finaciara
2. Curvia este o definitie sociala, ori definitiile astea se schimba de l an la an... acum 200 de ani erau curva aia care isi arata gleznele.
3. Nu stiu cum sa te informez dar bagatelizarea femeii este exact plaga societatilor religioase, conervatoare si patriarhale. Gen Orientul mijlociu, sau la nivel european estul europei.
Cu cit te duci mai la vest femeile sint mai putin bagatelizate si sexul e mai libertin (de exemplu tarile nordice).
cum crezi ca sunt privite fetele/ femeile de catre barbati? pana sa se casatoreasca( daca se mai marita) prin cate "relatii" trec fetele...sau de ce nu, barbatii?
actul intim s-a transformat doar in sex si placere de moment si nu mai vine in completarea relatiei de dragoste dintre un baiat si o fata....
totul pare prea ieftin si fara nicio noima

Quote

...faptul ca fetele/ femeile stiu ( au primit educatie) sa se fereasca de efectele nedorite ale sexului nu o sa le faca mai valoroase ca si persoane feminine.

Valoarea unei persoane, feminine sau nu, nu are nici o legatura cu sexul.

Quote

cum crezi ca sunt privite fetele/ femeile de catre barbati?

Barbatii? care barbati? aia obsedati de contorizari de parteneri sau aia care au alte criterii?
O femeie vrea sa fie privita ca o libertina in Suedia sau ca o virgina din arabia de sud?

Quote


pana sa se casatoreasca( daca se mai marita) prin cate "relatii" trec fetele...sau de ce nu, barbatii?
actul intim s-a transformat doar in sex si placere de moment si nu mai vine in completarea relatiei de dragoste dintre un baiat si o fata....

De ce nu? E o treaba legata de personalitate si preferinte personale.
Crezi ca inainte sexul venea ca incununare a relatiei de dragoste? Stii ca toata aiureala asta cu casatoria din dragoste este o inventie vestica de vreo 200 de ani, si nu a existat pe pamintul asta pina acum 200 de ani si nici acum nu exista, dincolo de infleunta culturala prin carti si filme, in restul lumii?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate