Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

2016-2017: Triumful Dreptei in fata Stangii

* * - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
132 replies to this topic

#1
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017
Anii 2016- 2017  au  fost pentru marxisti cum a fost anul 1989!

Nu le-a mers cu  Europa de Est dupa ce au experimentat pe ele aceea ideologie distopica si oribila numita socialism timp de 45   de ani si pe Rusia timp de 74 de ani, si s-au gandit sa incerce pe Europa de Vest.S-au infiltrat astfel in randul birocratiei de la Bruxelles,  in 1979, creand Grupul Socialist, reusind sa patrunda in Parlament .  De atunci , au avut parte de o ascensiune fulminanta: de prin 2004, avandu-l ca tatuc pe Martin Schulz, din 4 in 4 ani castigau tot mai multe locuri in parlamentul european.Au domnit in UK timp de 10 ani   cu laburistul Tony Blair(1997-2007), au domnit in Germania timp de 7 ani cu Schröder (1998-2005), in Olanda cu Wim Kok (1994-2002), Spania cu Felipe Gonzales si  Rodríguez Zapatero,  Italia  de la Romani Prodi incoace   si  au transformat  Franta intr-un fief socialist de prin 1981 incoace, de la  Mitterand   pana la Hollande care a dus tara in cel mai mare dezastru de la WW2 incoace. Suedia este de altfel un adevarat "paradis socialist" din 1914, socialistii n-au pierdut niciodata...si cu toate astea, cultura , identitatea si valorile lor nationale sunt amenintate de imigrantii noi veniti si de dictatura corectitudinii politice. Grecia , din 1981, a devenit si ea fief comunist de cand a venit clanul Papandreou la guvernare, culminand cu venirea unui socialist radical ca Tipras,   socialisti care au indatorat extrem de tare tara si ducand-o spre faliment. Socialismul a inceput sa sufoce si Austria din 1970.  De curand, in urma crizei economice si crizei monedei euro, socialistii par a nu mai fi preocupati de clasele muncitoresti, de somaj, de familiile sarace, ci de integrarea refugiatilor si imigrantilor ilegali de alta cultura, militand alaturi de liberali pentru multiculturalism fortat si corectitudine politica.
Oriunde au fost ei n-au adus decat datorii, faliment, stagnare economica, cheltuieli exagerate .  Nu au facut ca saracii si muncitorii sa se simta mai bine, ci dimpotriva, tot mai prost.  


Dar iata ca vest-europenii le-au aratat ca nu sunt naivi. Nu se lasa asa usor pacaliti, nu vor sa-si abandoneze valorile culturale si nationale asa usor, inspirati de ascensiunea republicanului conservator Donald Trump la presedintia Americii.  


Iunie 2016:
  • Spania: Partidul Popular Conservator invinge pentru a treia oara  Partidul Socialist Muncitoresc , conservatorul Mariano Rajoy  redevenind premier, demonstrand ca Spania poate trai si fara socialisti ca Zapatero care mai mult i-au ruinat economia indatorand-o.
  • Marea Britanie:  17 milioane de britanici conservatori au votat pentru   "LEAVE"  in cadrul referendumului  de iesire din UE, satui nu doar de imigranti ilegali si teroristi importati, dar si de  dictatura bruxeleza
Martie 2017:
  • Olanda:  Partidul Popular pentru Libertate și Democrație si Partidul Libertatii (partid nationalist si conservator)  castiga primele doua pozitii, in timp ce  partidul laburist, care initial se lauda cu performanta de a fi mereu pe locul 2, ajunge pe locul  7....De altfel, PVV al lui Gert Wilders e intr-o remarcabila ascensiune, avand popularitatea in crestere.
Aprilie-Mai 2017:
  • Franta:  dupa 5 ani dezastruosi cu socialistul Hollande presedinte  ,  socialisti traditionali sunt batuti , in turul 2 ajungand doar nationalista Marine Le Pen si social-liberalul Macron.Chiar daca Macron a castigat, tot e mai bine, avand in vedere ca Marine Le Pen a avut o performanta mai mare decat tacsu', plus ca socialistii traditionali au pierdut alegerile.
Mai 2017:
  • Marea Britanie: de prin 2010 incoace, conservatorii continua sa-i toace pe micutii laburisti. Chiar daca ultimele alegeri au fost in 2015, britanicii par sa fie multumiti cu conservatorii la guvernare.  Nu o fi Theresa May o noua Thatcher,  e adevart ca anticipatele au dus la pierderea unor locuri in parlament de catre conservatori, dar cel putin, laburistii tot au pierdut
Septembrie 2017:
  • Germania:  CDU/CSU al Angelei Merkel , fiind declarat ca partid "conservator", a castigat alegerile, avand insa o performanta slaba. Vestea buna e ca SPD a pierdut nimicitor, renuntand sa mai formeze un guvern de coalitie cu CDU. In schimb, nationalistii si conservatorii de dreapta de la AfD au intrat in Bundestag pe locul 3 , si asta e bine!
Octombrie 2017:
  • Austria: OVP, partid conservator-crestin, si  FPO, Partidul Nationalist al  Libertatii  au avut o performanta crescuta, planuind sa formeze guvern de coalitie, in timp ce SPO va pierde in sfarsit guvernarea dupa ce a detinut-o ani in sir.
In anul 2017, europenii conservatori si nationalisti  din statele civilizate au avut ca Motto : Afara cu socialistii si cu imigrantii musulmani ilegali din Europa!  


Internationala socialista are parte de infrangeri usturatoare in Europa si incepe sa-si piarda fiefurile.

La ora actuala, doar Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia,  Malta, Portugalia, Romania, Slovacia si Suedia mai sunt controlate si subjugate de Internationala Socialista, restul statelor membre UE fiind guvernate de liberali si conservatori.  
Deci, haideti sa le eliberam si sa scapam de socialisti pentru totdeauna.
In 2019 urmeaza europarlamentarele, deci spor  la exterminat bolsevici!



Ca in continuare vom fi condusi de liberali progresisti care aduc musulmani ilegali in UE, asta e, vom scapa si de ei, dar mai intai sa scapam de ciuma rosie.
Pentru o Europa a natiunilor independente, prospere si puternice ! Posted Image

Edited by G-0Man, 18 October 2017 - 01:46.


#2
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017
Esti centrist  ?

Ca si centristii, ca si liberalii de altfel,   sunt declarati inamici ai conservatorilor de dreapta Posted Image

De fapt, liberalii  au fost cei mai mari dusmani pana sa apara socialistii.
Pentru noi, nu exista cale de mijloc.

Edited by G-0Man, 18 October 2017 - 01:46.


#3
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

 G-0Man, on 18 octombrie 2017 - 01:43, said:

Esti centrist ?

Sunt hai sa facem ceva orice ca sa rezolvam problemele reale in mod eficient - ist.
100% de stanga sau 100% de dreapta mi se pare genul de logica ce trateaza o raceala si o gangrena cu aceleasi mijloace.

Btw conservatoarea merkel e responsabila in mod direct pentru cea mai mare parte a imigratiei din ultimii ani...so...yey conservatives i guess?

 G-0Man, on 18 octombrie 2017 - 01:43, said:

Pentru noi, nu exista cale de mijloc.

Eh vezi, aici e problema. Mai devreme sau mai tarziu, se termina prost filmu asta. Si oricum l-am mai vazut, e o franciza de rahat, nu-i nevoie de un reboot.

Edited by shefu_de_combinat, 18 October 2017 - 01:50.


#4
Mi_Rebelle

Mi_Rebelle

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,346
  • Înscris: 11.02.2017

 shefu_de_combinat, on 18 octombrie 2017 - 01:47, said:

Btw conservatoarea merkel e responsabila in mod direct pentru cea mai mare parte a imigratiei din ultimii ani...so...yey conservatives i guess?
Impostoare.
Și încetează cu romgleza, it doesn’t make you look cool.

#5
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

 Mi_Rebelle, on 18 octombrie 2017 - 01:54, said:

Și încetează cu romgleza, it doesn’t make you look cool.

cu cat va irita mai tare cu atat voi continua mai cu placere. Enjoy. Imi superpasa daca mirebelle crede ca-s cul sau nu. Am mai auzit asta cu engleza de 15 ori doar anu asta. Daca nu ma insel, regulamentu zice doar de sh tz si alte alea.

Edited by shefu_de_combinat, 18 October 2017 - 02:00.


#6
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008

 G-0Man, on 18 octombrie 2017 - 01:36, said:

Ca in continuare vom fi condusi de liberali progresisti care aduc musulmani ilegali in UE, asta e, vom scapa si de ei, dar mai intai sa scapam de ciuma rosie.
Pentru o Europa a natiunilor independente, prospere si puternice ! Posted Image

Articol propagandistic fara sustinere reala. Te pacalesti pe tine. Europa, daca s-ar ivi un context favorabil, ar deveni socialista ... TOATA, cu Franta in frunte.
Exista multi analisti politici care sustin ca, in urmatorii 10 ani, in UE va exploda populismul...
Faptul ca unii socialisti au fost corupti de guverne si au abordat in retorica lor plina de demagogie, teme false care n-au legatura cu interesele maselor, nu-i un semn ca socialismul a disparut din mase... din contra, e o amagire, care va izbucni cu prima ocazie cand va aparea un lider carismatic care sa stie sa spuna cuvintele potrivite.

Nu e vorba de "valori culturale" care contraataca si submineaza socialismul de la baza ci de actiunea unor servicii secrete care apara niste interese de grup (ex: in cazul Romaniei, achizitia masiva de armament, din mai multe surse, e mult mai importanta pentru Bruxelles si Washington, decat constructia de autostrazi sau convergenta veniturilor populatiiei la media UE).

Edited by rosix, 18 October 2017 - 03:37.


#7
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017

 rosix, on 18 octombrie 2017 - 03:33, said:

Articol propagandistic fara sustinere reala. Te pacalesti pe tine. Europa, daca s-ar ivi un context favorabil, ar deveni socialista ... TOATA, cu Franta in frunte.
Exista multi analisti politici care sustin ca, in urmatorii 10 ani, in UE va exploda populismul...
Faptul ca unii socialisti au fost corupti de guverne si au abordat in retorica lor plina de demagogie, teme false care n-au legatura cu interesele maselor, nu-i un semn ca socialismul a disparut din mase... din contra, e o amagire, care va izbucni cu prima ocazie cand va aparea un lider carismatic care sa stie sa spuna cuvintele potrivite.

Nu e vorba de "valori culturale" care contraataca si submineaza socialismul de la baza ci de actiunea unor servicii secrete care apara niste interese de grup (ex: in cazul Romaniei, achizitia masiva de armament, din mai multe surse, e mult mai importanta pentru Bruxelles si Washington, decat constructia de autostrazi sau convergenta veniturilor populatiiei la media UE).


Ma indoiesc profund ca un socialist ar avea performanta lui Trump.....si carisma lui.

Sa vedem cum se vor descurca cehii pe 20 octombrie.......au de ales intre trei partide socialiste care sunt pe primele pozitii, ceea ce-i nasol pentru ei (nu-i de mirare ca fiind saraca, Cehia e unul dintre cei mai mari exportatori europeni de starlete porno si prostituate dupa Romania si Ucraina).

Sper ca nationalistii de dreapta si conservatorii vor reusi macar performanta sa ia cat mai multe locuri in parlament daca la guvernare e imposibil momentan.

Din 2006 sunt condusi de CSSD, un fel de PSD ceh, dar mai portocaliu.


Si anul viitor vor fi alegeri in Ungaria unde Orban si Fidesz vor castiga fluierand .
Alegeri prin Italia unde sper Miscarea 5 stele sa-i inlature pe socialisti de la guvernare si pe prostul de Matteo Renzi  si sa-l bata si pe coruptul de Berlusconi.  Sunt sanse mari sa castige Miscarea 5 Stele, iar un  guvern pe deplin nationalist de extrema dreapta in Italia ar fi un bun inceput pentru destalinizarea Europei. S-ar putea sa iasa si de un Italexit.
Mai sunt ceva alegeri parlamentare in Letonia unde pare sa domine  socialistii din Harmony,  euro-liberalii din Unity si Uniunea Verzilor si Fermierilor, dar nu-mi pasa!
Mai sunt niste alegeri prezidentiale in Finlanda unde presedintele liberal o cauta cu lumanarea si vrea sa candideze independent, iar socialistii si verzii vor sa preia puterea.
Si niste alegeri generale  in Suedia unde e evident ce partid va castiga, deci nu-mi pasa.




Important e ca anul viitor vor fi alegeri in Rusia si e evident ca va castiga Putin al patrulea mandat pentru a continua procesul de intarire a Rusiei si probabil va mai incerca sa-i trezeasca pe europeni la realitate.

Edited by G-0Man, 18 October 2017 - 04:48.


#8
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,721
  • Înscris: 06.08.2004
Niciodata nu va exista 100% stanga sau 100% dreapta. Politica inseamna compromisuri, democratia inseamna dialog.
Radicalizarea absoluta pe care ti-o imaginezi tu nu exista in realitate in tarile civilizate, fi pregatit sa ai niste mari dezamagiri. Pe care le vei pune din nou pe seama lui Soros, NWO si masoni si dupa care vei trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spre noii "conservatori".

Edited by Cris007, 18 October 2017 - 05:07.


#9
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017

 Cris007, on 18 octombrie 2017 - 05:05, said:

Niciodata nu va exista 100% stanga sau 100% dreapta. Politica inseamna compromisuri, democratia inseamna dialog.
Radicalizarea absoluta pe care ti-o imaginezi tu nu exista in realitate in tarile civilizate, fi pregatit sa ai niste mari dezamagiri. Pe care le vei pune din nou pe seama lui Soros, NWO si masoni si dupa care vei trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spre noii "conservatori".
Intamplarea e ca momentan, social-liberalii progresisti  sunt inca la putere, iar in UK si in  Germania sunt doar niste pseudo-conservatori.
Deci, n-am de ce sa fiu dezamagit.
Momentan, socialismul e mort si ingropat in cea mai mare parte a UE ceea ce-i o mare bucurie   (doar suedezii, cehii, grecii, italienii si romanii o mai sug bine si tare la bolsevici)

Edited by G-0Man, 18 October 2017 - 05:11.


#10
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,721
  • Înscris: 06.08.2004
Poti sa imi dai niste exemple de tari in care nationalistii conservatori sunt la putere si guverneaza exact asa cum ti-ai dorit?

#11
G-0Man

G-0Man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.10.2017

 Cris007, on 18 octombrie 2017 - 05:14, said:

Poti sa imi dai niste exemple de tari in care nationalistii conservatori sunt la putere si guverneaza exact asa cum ti-ai dorit?
Ungaria ar fi un exemplu bun....nu-i picior de musulman acolo, ca civilizatie si infrastructura si educatie, e cu 10 ani lumina mai avansata   decat  Romania.....vom vedea in Austria cum se va descurca guvernul de coalitie OVP-FPO, cum se vor intelege  crestin- conservatorii cu nationalisti eurosceptici, dar eu zic ca va fi bine.
Am incredere ca si in Italia, miscarea 5 stele se va descurca foarte bine daca va guverna.  



Pana una alta, chiar si in sistemul socialist-liberal  pe care il laudati voi progresistii , somajul e ridicat in randul tinerilor,  inca sunt zone extrem de sarace,  oameni care inca mor prin spitale (doar nu crezi ca se intampla numai in Romania Social-Democrata), inca sunt infractori si corupti in libertate, inca sunt oameni subplatiti......pai ce SOCIALISM e ala?  
In ultimii 10 ani, liberalii si socialistii au facut rahat pe bat si mai mult vor sa distruga valorile culturale si identitatea natiunilor europene, ba chiar distrug autonomia statelor membre UE cu acel parlament birocratic in cel mai totalitar mod posibil. Nici URSS n-a avut o asemenea performanta!  



Deci da, e randul conservatorilor si nationalistilor sa le acordam o sansa.

Edited by G-0Man, 18 October 2017 - 05:22.


#12
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,721
  • Înscris: 06.08.2004
@G-0Man

Deci din toate tarile Europei, doar una (1), Ungaria corespunde idei tale de guvernare nationalist-conservatoare.
In primul rand asta nu justifica deloc emotia ta triumfalista din prima postare. Pana la urma, ce intelegi tu prin "nationalism conservator" nu guverneaza decat intr-o singura tara, cu toate "victoriile" din 2016-2017 ale nationalistilor conservatori.

De-asemenea, esti prost informat. Ungaria, daca asta zici ca e etalonul tau, are mii de refugiati musulmani pe teritoriul sau. Respecta carta Drepturilor Omului (alea umaniste).
In Budapesta sunt moschei mai multe ca in Bucuresti. Islamul e religie oficial recunoscuta. Deci sunt multiculturalisti, musulmanii se plimba liberi pe strazi.
Stiu ca problema migratiei din OM te preocupa in mod particular, deci ma bucur totusi sa aflu ca modelul tau de nationalism conservator nu exclude totusi convietuirea civilizata cu alte religii si straini veniti de pe alte meleaguri, inclusiv din OM.

Edited by Cris007, 18 October 2017 - 05:49.


#13
Spaghete

Spaghete

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,287
  • Înscris: 22.05.2007
Sa fim seriosi, actuala stanga nu e decat un milf-et puturos, gras si urat cazut in mana unui pimp fara scrupule.
Ma tem insa, sa nu fie prea tarziu cand or intelege toti ca stanga actuala nu e decat o falsa amagire, o utopie trista si jalnica, un balaur cu veleitati de fat frumos.

Ma amuza trist totusi zelul soldateilor fanatici...hipsterii stangisti chiar cred ca lupta pentru ceva, argumentele supreme fiind ''a mea e mai lunga'' si ''sa moara capra vecinului''...pseudo desteptii lu' peste, mandri ca apartin turmei, mandri ca au stapan. Chipul lui Soros e la fel de seducator precum zimtii unui fierastrau.

Edited by Spaghete, 18 October 2017 - 06:14.


#14
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,721
  • Înscris: 06.08.2004
Pe mine ma amuza lunaticii "conservatori nationalisti", cu istericalele unor fetite rasfatate de 8 ani care nu-si primesc papusa care o doresc si care sar in sus pavlovian de cate ori aud de Soros.
De-a dreptul hazliu cat de usor poti sa-i faci sa reactioneze isteric. Posted Image

Edited by Cris007, 18 October 2017 - 06:09.


#15
Spaghete

Spaghete

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,287
  • Înscris: 22.05.2007

 Cris007, on 18 octombrie 2017 - 06:08, said:

De-a dreptul hazliu cat de usor poti sa-i faci sa reactioneze isteric. Posted Image

Posted Image

Majoritatea covarsitoare a celor care au raspuns ulterior topicului creat de G-0Man sunt stangaci, pardon...iubitori de stanga. Deci cine reactioneaza isteric pana la urma ?Posted Image

Sa vezi cand s-or trezi si ceilalti...

Edited by Spaghete, 18 October 2017 - 06:27.


#16
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,721
  • Înscris: 06.08.2004
Ca ai tu cunostinte telepatice depre cine cum voteaza, ce sa spun..

#17
Spaghete

Spaghete

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,287
  • Înscris: 22.05.2007

 Cris007, on 18 octombrie 2017 - 06:34, said:

Ca ai tu cunostinte telepatice depre cine cum voteaza, ce sa spun..

Bine ca ai tu cunostinte telepatice despre cunostintele mele telepatice.

In alta ordine de idei...in acest context realitatea devine un truism ireFutabil, pardon de expresie.

#18
Hunor_66

Hunor_66

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,530
  • Înscris: 22.08.2016

 rosix, on 18 octombrie 2017 - 03:33, said:

Articol propagandistic fara sustinere reala. Te pacalesti pe tine. Europa, daca s-ar ivi un context favorabil, ar deveni socialista ... TOATA, cu Franta in frunte.
Nu chiar toata, iar Franta ar fi prima, just.
Fiindca este in mentalitatea francezului, vezi paradigma celor doua vaci.

Quote

Exista multi analisti politici care sustin ca, in urmatorii 10 ani, in UE va exploda populismul...
Oare, de ce ???

Quote

Faptul ca unii socialisti au fost corupti de guverne si au abordat in retorica lor plina de demagogie, teme false care n-au legatura cu interesele maselor, nu-i un semn ca socialismul a disparut din mase... din contra, e o amagire, care va izbucni cu prima ocazie cand va aparea un lider carismatic care sa stie sa spuna cuvintele potrivite.
Cand nivelul de trai creste, fenomenul de "masa" dispare si apare "cetateanul".
Iar cetatenii nu voteaza musai cuvinte potrivite, ci se uita mai mult unde li se duc banii din taxe si impozite.
Este ca in vorba aia care spune ca un om flamand are o problema, iar un om satul are o suta de probleme.

Nici socialistii astia nu-s toti la fel, nu poti compara socialistii germani cu socialistii greci sau italieni. Diferenta o face cultura pentru munca si a cheltuirii banilor.
Si nu-i musai vorba de coruptia si demagogia socialistilor. Ei or vazut clar ca li se micsoreaza masa de votanti si or facut miscarea instinctiva: or adus migranti sezatori pe asistenta sociala, care sa-i voteze cu ambele maini, imediat ce vor capata drept de vot.
Mi-aduc aminte de un reportaj despre no-go zones in UK, unde politia nu avea curaj sa intre, iar singurii care intrau si erau bine primiti (dintre oficialitati) erau politicienii laburisti...

Quote

Nu e vorba de "valori culturale" care contraataca si submineaza socialismul de la baza ci de actiunea unor servicii secrete care apara niste interese de grup (ex: in cazul Romaniei, achizitia masiva de armament, din mai multe surse, e mult mai importanta pentru Bruxelles si Washington, decat constructia de autostrazi sau convergenta veniturilor populatiiei la media UE).
Ale draq de servicii secrete externe, ce eficiente sunt ele in Romania, si cum or dat ele gres in Ungaria, Polonia, Slovenia, Cehia, Slovacia... etc.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate