![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Aeroport Ataturk:~ 6 ore la dispozitie
Last Updated: Nov 03 2017 22:38, Started by
adisz
, Oct 17 2017 13:08
·
0

Posted 18 October 2017 - 11:42

Posted 18 October 2017 - 11:42

Va multumesc pentru idei si sfaturi,tuturor.
oztan in special a fost simpatic,pentru asta:
cred ca nu vrei sa stai 8 ora in freeshop, ori dc esti insosit cu sotia mergi la Galeria MALL , cu taxi 15 min max . ![]() Oricum,nu voi sta mai mult de 20 de minute in nici un magazin. Iar timp de rezerva i-am lasat cred eu destul,2 ore. In total escala mea este de 8 ore,iar eu doresc sa bantui cel mult 6.Si asta doar in zona aeroportului.Sunt constient de riscurile legate de timp ale unei iesiri. |
Posted 18 October 2017 - 12:47

@adisz, da trebuie sa iti iei marja pentru check in deoarece e un aeroport foarte aglomerat. Dar in zona aeroportului nu cred ca ai avea ce sa faci. Asa ca cel mai bine ar fi sa iei metroul si apoi tramvaiul si sa te duci macar pana in zona Sultanahmet. La Moscheea Albastra, eventual sa intrii la Sf Sofia daca nu este f agolomerat, adica coada la bilete. Daca nu consideri ca este riscant, este o zona frumoasa de plimbare.
Edited by moniK_06, 18 October 2017 - 12:47. |
Posted 03 November 2017 - 22:38

Mai exista turism prin/in turcia? La anul reîncepe colaborarea cu Rusia. Le trimite Putin o groaza de turiști pe riviera. Site-ul cu ponturi aeriene la care sunt abonat deja îmi trimite zboruri Moscova-Istanbul cu 30-40 euro. A scăzut intr-adevar. Acum 3 ani stateai la coada 2-3 ore sa intri la Topkapi, anul acesta am intrat direct. Edited by mihai!, 03 November 2017 - 22:40. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users