Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

Huawei Mate 10/10 Pro

* * * * * 5 votes
  • Please log in to reply
10294 replies to this topic

#10279
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
Corect. Doar că se întîmpla în 2019. Și aveam EMUI9.0 încercâd să-l duc la EMUi8. Al meu era mort de tot. Nu era nimic pe ecran. Încă mai am Mate 10 Pro ( nu numai).

Edited by badmania98, 12 December 2022 - 09:30.


#10280
sarighiol

sarighiol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 09.02.2007
Dacă am reușit să-l resuscitez pe Mate 10 Pro, hai să schimb și bateria, că are 4 ani și jumătate vechime și se descărca foarte repede.
Am comandat o baterie, am înlocuit-o, iar noua baterie se descarcă mai repede decât cea veche. În jumătate de zi ajunge la 40%, apoi telefonul se închide ca și cum ar fi descărcată de tot. După ce s-a închis telefonul și-i bag încărcătorul, încărcarea pornește de la zero.
Am bănuit că am nimerit o baterie prea veche și am comandat alta, de la alt vânzător. Am montat-o în telefon și se comportă la fel.
A mai pățit cineva pățania asta?

Odată cu prima baterie comandată pentru Mate 10 Pro, am comandat și o baterie pentru un alt Huawei vechi, Honor 6 Plus. Am înlocuit-o și pe asta, dar spre deosebire de bateria lui Mate 10 Pro, totul e OK la Honor 6 Plus.

#10281
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
Bănuiesc că vreo 2-3 baterii cumpărate de peste tot ar face cât una pusă în service oficial, nu?Posted Image

#10282
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,853
  • Înscris: 27.04.2010
Pai, deh ...
Cand 99 lei e mult pentru una originala, pusa profi, cu garantie ...
De curiozitate, cat ai dat pe baterii ?
Pacat de telefon, sa-ti bati joc de el asa.

#10283
sarighiol

sarighiol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 09.02.2007
Exact ca voi m-am gândit și eu după ce am comandat prima baterie, deoarece comanda a fost de pe un site de unde nu mai comandasem niciodată, și am adăugat și bateria pentru Mate 10 Pro „într-o doară”. Este singurul loc unde am mai găsit baterie pentru Allview P8 Energy și de aceea am comandat de aici. Exact ca voi m-am gândit, deși bateria lui Allview P8 Energy și a lui Huawei Honor 6 Plus pe care le-am mai comandat de aici sunt OK. Aici am dat 90 lei pe bateria lui Mate 10 Pro.
Așa că am comandat a doua baterie de pe site-ul de unde comand de obicei nu numai baterii, ci și alte piese de telefon mobil. Aici am dat 55 lei pe bateria lui Mate 10 Pro. Au baterii originale și neoriginale, și nu am avut deloc probleme cu baterii de la ei. Adică la alții le-am schimbat eu bateriile (și nu numai) și a fost OK, iar telefonul meu să-l trimit în service pentru schimbat bateria?
Vouă vă vine ușor să ziceți să trimit telefonul în service, fiindcă nu știți și nu vă imaginați ce bâlci este cu curierii care merg din municipiul Tulcea în județul Tulcea, așa cum nu am mai auzit să fie în alte locuri. Dar poate nu voi fi auzit eu... Concret: aici nu urcă la apartament decât cei de la Cargus fiindcă nu vin de la Tulcea, ci de la Brăila, și mai este un băiat deosebit la DPD care urcă. În rest trebuie să cobori și eventual să-i cauți prin preajma blocurilor. Iar la casă, trebuie să-i aștepți la poartă. Mai mult decât atât, în afară de Cargus, toți percep km suplimentari, și de la Tulcea până aici la Măcin sunt 80 km. De easybox nu s-a pomenit încă pe aici, că avem doar taxe și impozite de oraș... în rest nimic...
În afară de faptul că montează bateria în telefon, ce-i mai face service-ul la baterie? Îi înlocuiește și cipsetul de încărcare?
Eu am găsit la ESD Service cost estimativ înlocuire baterie 201 lei + taxă expediere. Iar pe  https://consumer.hua...parepart-price/ este prețul estimativ de 118 lei + taxă de expediere. Deci de unde 99 lei?
Și dacă din service telefonul se întorcea la mine cu bateria schimbată cu una 100% originală, dar cu aceeași problemă pe încărcare? Montau bateria și nu făceau testul de descărcare (că pe testul de încărcare este OK), sau chiar făceau și testul de discharging și aparatul nu arăta nimic nefuncțional, fiindcă problema se pare că nu este din baterie. Atunci ce făceam? Iară și iară trimiteam telefonul la service? Pe garanție, desigur...
Sunt chestii care până ce nu le pățești, nu ți le imaginezi!

#10284
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
Ai dreptate pe de o parte. Doar că metoda ta nu a dat rezultatele scontate.
Privind prețul în service:
Attached File  Screenshot 2022-12-28 100107.jpg   173.95K   42 downloads
Am introdus SN de la al meu Mate10 Pro.


Mai multe detalii+faptul că transportul e gratuit găsești aici:
https://consumer.hua...attery-service/

”Î: Am achiziționat „Serviciul de înlocuire a bateriei”, dar nu există un centru de service autorizat HUAWEI în apropierea mea, ce ar trebui să fac?
R: Poți solicita un serviciu de reparații la distanță, vom colecta și trimite dispozitivul tău către centrul de service autorizat HUAWEI prin curier - nu îți face griji, taxele de livrare sunt acoperite de noi. Apelează Hotline: 0800400896.”


Pentru curieri caprcioși: reclamație la sediul mare, nu la cel local/județean.
Am o poveste cu astfel de curieri, în Alba Iulia. Până la urmă au adunat toți curierii și au dus un ditamai frigider la etajul 3. E drept că plătisem acest serviciu la Altex dar ei mă luau că vezi Doamne așa se practic în Alba Iulia. Aduni niște prieteni și îl urci singur. Le-am demonstart că se poate să fie corecți.
Depinde cum îi obișnuiți pe plan local.

Edited by badmania98, 28 December 2022 - 10:14.


#10285
sarighiol

sarighiol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 09.02.2007
Service-ul din povestea cu 99 lei este, desigur, altceva decât scrie frumos pe site-ul Huawei... M-a mâncat pielea și până la urmă am trimis telefonul pentru înlocuirea bateriei.
Cei 99 lei se plătesc la Huawei România, nu la ESD Service unde ajung telefoanele. Dacă operațiunile de service nu se finalizează, banii se vor returna automat în termen de 30 de zile.
Am refuzat reparația deoarece trebuia să se înlocuiască display-ul (să presupunem că a avut vreo micro-fisură pe care eu nu o vedeam) și placa de bază, fiindcă pentru a se rezolva problema descărcării rapide a telefonului, trebuie înlocuită placa de bază. Că doar nu se obosește nimeni să înlocuiască doar chipsetul de încărcare... Cost total: 2.483,12 lei. Nu se obosește nimeni să facă o operațiune așa de migăloasă cum este dezlipirea chipsetului vechi și lipirea celui nou. Asta probabil e considerată operațiune la nivelul unui service „de cartier”... Chiar dacă telefonul are doar această problemă a descărcării foarte rapide și a faptului că după ce nivelul bateriei scade sub 40% telefonul se închide și indică nivel baterie zero, iar în rest este perfect funcțional, trebuie înlocuită placa de bază. Asta mi-a repetat-o de multe ori persoana de sex feminin cu care am vorbit, așa cum de altfel mi-a repetat că ei nu fac reparații parțiale și ca urmare nu-mi pot înlocui doar bateria și nici nu-mi pot trimite bateria, chiar dacă deja am plătit 99 lei.
Având în vedere că numărul celor cu cunoștințe tehnice despre un telefon mobil este mai mic decât al celor fără, acest tip de răspuns merge de minune...
Am cerut dovada scrisă pe e-mail despre faptul că telefonul are acele defecte și despre faptul că am refuzat reparația din cauza costului mare, dar nu mi-a fost trimisă.
Când primesc telefonul înapoi, trebuie să plătesc 80 lei constatarea defectelor + 40 lei transportul. Nu se compensează cu cei 99 lei deja plătiți, fiindcă acei bani sunt plătiți la Huawei RO, nu la ESD Service.
Cine o mai face ca mine, va uita că trăim în România și va trimite telefon vechi de 4 ani și jumătate în service, sperăm să nu pățească tot ca mine, și să fiu doar eu „oaia neagră”...

Iar toate acestea s-au întâmplat după ce telefonul a făcut o zi în plus de la Tulcea la București, fiindcă a ocolit pe la Brașov, după cum am putut vedea pe AWB-ul Fan Courier, confirmând încă o dată superba funcționare a serviciilor de la Tulcea a acestei firme de curierat.

Edited by sarighiol, 20 January 2023 - 14:09.


#10286
ninel

ninel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 26.11.2004
Eu am inlocuit bateria la Mate 10 pro la apusul perioadei de garantie. Operatia de inlocuire s-a facut la service Huawei de pe Balcescu. Atunci mi-au inlocuit si display-ul odata cu bateria. Totul a durat o ora. Am mai inlocuit de doua ori bateria la P 40 pro tot acolo si tot in garantie. La fel am inlocuit bateria la un ceas Honor Magic 2. La acesta a fost cu cantec dupa reparatie. A intrat apa in el si apoi au inlocuit tot din el, mai putin carcasa. Per total sunt multumit de service Huawei. Chiar daca este service Huawei, cel de pe Balcescu, tot ESD este. Ce nu imi place: batereria de la P40 pro are doar doua luni si "sanatatea a scazut la 99%. Cam rapid, parerea mea.
Referitor la problema ta cu descarcatul rapid al bateriei ma gandesc ca nu sta nimeni sa deslipeasca/ lipeasca chip-uri cu rezultate care au rata de succes minima. Cred ca chiar daca ar vrea sa faca lucrul acesta nu au chip-ul cu pricina, asta daca chiar stiu care este si daca el este de vina. Managementul bateriei poate fi implementat chiar in SOC.
Unele divece-uri, daca se defecteaza, trebuie lasate sa moara si ele...

Edited by ninel, 20 January 2023 - 18:05.


#10287
sarighiol

sarighiol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 09.02.2007
Scriu aici ca să știți la ce să vă mai așteptați dacă trimiteți un telefon la ESD Service și nu dacă mergeți la ei la unul dintre sedii:
- Am dat refuz reparației pe data de vineri 20.01.2023 orele 12,25, iar telefonul mi-a fost expediat înapoi de-abia în data de 26.01.2023 doar după ce am apelat de două ori ESD Service și am așteptat în apeluri 16, respectiv 34 minute, până ce am fost preluat de consultanta ESD care nu și-a rostit numele. Interesant este când îmi expediau telefonul înapoi dacă nu sunam. Consultanta ESD a zis că nu poate lua legătura cu „departamentul” cum spunea dumneaei, pentru a afla pe unde e telefonul meu și de ce nu a fost expediat, și că mă va suna după ce reușește să ia legătura cu „departamentul”. Am așteptat o oră + 34 minute cât mi-a cântat muzica în apel până ce a răspuns consultanta ESD, timp în care nu a sosit nici un apel de la ESD.
- Folia de protecție a ecranului a fost dezlipită și relipită la loc peste impuritățile (pe românește gunoaie) provenite din service. Deci să știți că la întoarcerea din service a telefonului, aveți nevoie de altă folie.
- Capacul din spate a venit înapoi cu zgârieturi și urme evidente de mizerie. Asta se întâmplă atunci când în service așezi telefonul pe un banc sau o masă de lucru pe care nu ai mai făcut curat de mai multe zile... De asemenea capacul din spate nu a mai fost lipit. Deci ăsta e un alt inconvenient care apare în momentul în care ai refuzat reparația.
Din nou sper să nu pățească și alții ceea ce am pățit eu cu Huawei România ESD Service...

#10288
sarighiol

sarighiol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 09.02.2007
Deoarece Mate 10 Pro al meu s-a transformat acum în telefon fix, vând accesoriile pe care le aveam de rezervă.
Sunt noi – nouțe: 3 folii din sticlă Full Glue Black (25 lei bucata) și 2 huse Smart View Flip Case comandate din China (75 lei bucata). Husele suportă funcția de „Husă inteligentă” a telefonului.
În funcție de câte bucăți din produsele de mai sus cumpărați, puteți primi cadou Husă Flip Carte Cu Magnet Lux Upzz Huawei Mate 10 Pro GRI folosită câteva zile și/sau husă protecție spate din silicon transparent nouă.
Cine dorește detalii și fotografii să-mi scrie pe privat.

#10289
aciucu

aciucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 18.01.2007

 sarighiol, on 07 februarie 2023 - 11:17, said:

Deoarece Mate 10 Pro al meu s-a transformat acum în telefon fix, vând accesoriile pe care le aveam de rezervă.
Sunt noi – nouțe: 3 folii din sticlă Full Glue Black (25 lei bucata) și 2 huse Smart View Flip Case comandate din China (75 lei bucata). Husele suportă funcția de „Husă inteligentă” a telefonului.
În funcție de câte bucăți din produsele de mai sus cumpărați, puteți primi cadou Husă Flip Carte Cu Magnet Lux Upzz Huawei Mate 10 Pro GRI folosită câteva zile și/sau husă protecție spate din silicon transparent nouă.
Cine dorește detalii și fotografii să-mi scrie pe privat.
Salutare! Sunt interesat de o husa Smart View Flip Case

#10290
sarighiol

sarighiol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 09.02.2007
Am vândut husele smart.
Au rămas 3 folii din sticlă Full Glue Black (25 lei bucata) + cadou Husă Flip Carte Cu Magnet gri folosită câteva zile. Husa arată ca nouă.
Deci cu 75 lei + vreo 17 lei expedierea prin Poșta Română puteți avea 3 folii din sticlă și o husă tip carte argintie (gri).

#10291
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
EMUI upgrade cu HiSuite Proxy:
https://ffusersubmis...host17.com/?i=1

Attached File  Screenshot 2023-03-11 123243.jpg   19.13K   29 downloads


A mai fost prezentat.

Edited by badmania98, 11 March 2023 - 12:35.


#10292
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,548
  • Înscris: 19.09.2008
Mai gasesc un service GSM sau direct la reprezentanta Huawei Romania sa-mi schimbe placa de incarcare, spatele si bateria la un Huawei P10 Plus? Telefonul este al tatalui meu, nu se mai incarca si nu vrea sub nicio forma alt telefon... Cam cat m-ar costa aceste componente + manopera. Multumesc !

#10293
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
P10 Plus? Poți pune o întrebare la relații clienți la Huawei.

#10294
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,548
  • Înscris: 19.09.2008
O sa incerc luni, insa am vazut ca primesc in service doar modelele de la P20 in sus Posted Image.

#10295
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
Probabul l-ai putea convinge să treacă la un Mate 10 Pro sau P30 Pro.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate