![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce posturi HD doriti la Vodafone România?
Last Updated: Jun 24 2022 14:30, Started by
ronuquet
, Oct 15 2017 22:47
·
14

Posted 15 October 2017 - 22:47

Chiar sunt curios si de parerea celor care doar citesc ce e pe forum, nu doar cei care scriu pe aici, dar poate vota oricine. Aveti 20 de optiuni (puteti alege mai multe) + 1 in care doriti altceva fata de ce e in lista.
Poate asa ne facem mai intelesi, si data viitoare ne trezim cu ceva care are multe voturi de aici. Edited by KLM2009, 03 August 2020 - 14:11. |
Posted 15 October 2017 - 23:07

Sunt in SD la noi, da, sunt HD in alta parte
![]() Ideea topicului e ca am primit in ultimii 2 ani numai posturi ca Al Jazeera sau Romance TV.. iar mai nou ni s-a dat "lovitura finala". Tot se zvonea ca o sa intre Telekom Sport 5 si 6 si bang : Golf Channel HD. ![]() Edited by ronuquet, 15 October 2017 - 23:08. |
Posted 16 October 2017 - 06:50

Voi mai sunteti la UPC? Pana si Telekom este mai bun ca ei iar de posturi HD sa fim seriosi.... alea costa bani si frecvente noi in digital
Edited by iulian160380, 16 October 2017 - 06:51. |
Posted 16 October 2017 - 07:13

Mai bun pe naiba ... UPC inca le da lectii la calitate a imaginii/echipamente la RCS, nu mai vorbim de diversitatea canalelor. Iar Telekom a prins foarte slab oricum, nu mai zic de calitatea slaba a imaginii si de restricitiile la Replay/Inregistrare. Singurul dezavantaj la UPC e pentru fanii sportului. Tocmai de aia isi permit sa nu bage de atata vreme nimic nou, pentru ca sunt la ani lumina fata de RCS la posturi/calitate, atat SD cat si HD, iar Telekom e o concurenta prea slaba.
Nu stiam ca au bagat Golf Channel HD, am un prieten RCS-ist care probabil va renunta la RCS daca ii spun ![]() Loc de canale HD mai este tot timpul, dar realist vorbind nu am vreme sa ma uit nici la ce am acum ... TNT HD, Cinemax 2 HD, Fine Living HD sunt bine venite oricand dar n-as zice ca am vreo unul care sa fie strict necesar, nu m-as uita la ele decat ocazional, adica o data pe luna probabil. Edited by utopium, 16 October 2017 - 07:19. |
Posted 16 October 2017 - 08:16

Pana la posturile alea as dori sa vad si eu pe cele existente, conforme cu abonamentul pe care il platesc, pe horizon.tv.
Este inadmisibil ca serviciul de asistenta sa apeleze la metode tip beep dupa care sa iti vina mesajul ca ati fost contactat, sau metoda "nu va aud".... Deocamdata au trecut 6 zile de la reclamatie...ma intreb cat mai dureaza ca un serviciu tehnic sa puna o bifa unde trebuie ! Greu... |
Posted 16 October 2017 - 08:33

utopium, on 16 octombrie 2017 - 07:13, said:
Mai bun pe naiba ... UPC inca le da lectii la calitate a imaginii/echipamente la RCS, nu mai vorbim de diversitatea canalelor. Iar Telekom a prins foarte slab oricum, nu mai zic de calitatea slaba a imaginii si de restricitiile la Replay/Inregistrare. Singurul dezavantaj la UPC e pentru fanii sportului. Tocmai de aia isi permit sa nu bage de atata vreme nimic nou, pentru ca sunt la ani lumina fata de RCS la posturi/calitate, atat SD cat si HD, iar Telekom e o concurenta prea slaba. Nu stiam ca au bagat Golf Channel HD, am un prieten RCS-ist care probabil va renunta la RCS daca ii spun ![]() Loc de canale HD mai este tot timpul, dar realist vorbind nu am vreme sa ma uit nici la ce am acum ... TNT HD, Cinemax 2 HD, Fine Living HD sunt bine venite oricand dar n-as zice ca am vreo unul care sa fie strict necesar, nu m-as uita la ele decat ocazional, adica o data pe luna probabil. Cand te referi la fanii sportururilor, cred ca te referi (in mare) la microbisti. Prin Eurosport, au majoritatea sporturilor, plus cele posturile de nisa (Motors, Fishing and Hunting, etc). Desi sunt fan al sporturilor care nu inseamna fotbal, cam toate sporturile difuzate (de Digi in special) sunt la ore la care nu am acces la ele (sunt la servici, dorm sau fac alta treaba) si nu stiu cat de avantajos ar fi. La ora actuala UPC da lectii pe diversitate TV. Il trage in jos fotbalul (cred ca putem numi Look o teapa luata de UPC). As prefera sa bage Nat Geo People sa vedem ce anume emit. |
Posted 16 October 2017 - 08:48

Posted 16 October 2017 - 08:48

utopium, on 16 octombrie 2017 - 07:13, said:
Mai bun pe naiba ... UPC inca le da lectii la calitate a imaginii/echipamente la RCS, nu mai vorbim de diversitatea canalelor. Iar Telekom a prins foarte slab oricum, nu mai zic de calitatea slaba a imaginii si de restricitiile la Replay/Inregistrare. Singurul dezavantaj la UPC e pentru fanii sportului. Tocmai de aia isi permit sa nu bage de atata vreme nimic nou, pentru ca sunt la ani lumina fata de RCS la posturi/calitate, atat SD cat si HD, iar Telekom e o concurenta prea slaba. Nu stiam ca au bagat Golf Channel HD, am un prieten RCS-ist care probabil va renunta la RCS daca ii spun ![]() Loc de canale HD mai este tot timpul, dar realist vorbind nu am vreme sa ma uit nici la ce am acum ... TNT HD, Cinemax 2 HD, Fine Living HD sunt bine venite oricand dar n-as zice ca am vreo unul care sa fie strict necesar, nu m-as uita la ele decat ocazional, adica o data pe luna probabil. |
Posted 16 October 2017 - 09:54

Material de lucru manual gasesti pe net cacalau. Crezi ca au puterea la tv sa-ti ofere mai mult decat pe net?
![]() |
Posted 16 October 2017 - 11:11

ce-mi doresc in HD? FOX HD/SD, este valabil si in Europa iar UPC are destule canale TV ale grupului FOX. doresc si Discovery History care iarasi este valabil in Europa. Posibil in curand sa aiba si UPC-ul canalele lui proprii de sport in Romania. ce mai imi doresc in HD la UPC? Sky News! Acum ca mi-am afisat dorintele sa vina Sfantu' Asteapta sa mi le indeplineasca.
|
|
Posted 16 October 2017 - 11:29

clar ne trebuie eStrada in 4K, mai ales ca au audienta zero.
|
Posted 16 October 2017 - 11:33

Aveți ficații cu audiențele.
![]() FOX nu o să vezi și nici Discovery History. Nu au fost localizate și nici nu o să fie pentru noi. Canale de sport proprii au numai în Olanda deci exclus la noi. |
Posted 16 October 2017 - 12:46

SyFy - dar cred ca nu vom vedea vreodata.
Legat de Fox, parca a fost o stire acu o luna ca au depus ceva documentatie ptr inregistrarea unor nume de programe la noi in tara. |
Posted 16 October 2017 - 13:05

eiffel, on 16 octombrie 2017 - 12:46, said:
SyFy - dar cred ca nu vom vedea vreodata. Legat de Fox, parca a fost o stire acu o luna ca au depus ceva documentatie ptr inregistrarea unor nume de programe la noi in tara. Edited by Kalman2007, 16 October 2017 - 13:06. |
Posted 17 October 2017 - 08:40

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users