Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips
 Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone
 Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...
 Identificare font

problema ping in jocuri online

Problema calculator

Samsung Galaxy A35
 

Egalitate rasiala?

* * * * - 5 votes
  • This topic is locked This topic is locked
338 replies to this topic

#109
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,038
  • Înscris: 31.03.2015

View Postcirus6, on 24 martie 2019 - 10:49, said:

Cristi tu ne spui povești nemuritoare.
Faptul că nu se știe multe despre civilizația europeana contemporană cu civilizațiile sumeriana și egipteană nu înseamnă că ar fi fost inferioară. Vezi că avem oarece piramide în bosnia comparabile ca dimensiune cu cele egiptene. Avem civilizația dunăreană care se pare că avea un alfabet propriu. Legendele grecești ne povestesc despre hiperboreeni, popor de la nord, și îi descriu aproape ca pe niște zei. Homer ne povestește de razboiul troian, amplasat temporal undeva în jur de 1000 bc, deci vorbim de civilizații dezvoltate în epoca bronzului......e foarte discutabil avansul tehnologic și stiintific al orientului apropiat.
Mayasi n ar trebui să-i aduci în discuție, erau în epoca de piatră la momentul descoperirii Americii de europeni. Cine a dezcoperit america?... a, europenii.
Și nu-i vorba de ultima mie de ani, e vorba de ultimii 2500 de ani, în care cultura europeana și-a dovedit superioritatea.
Pai si astea nu sunt povesti nemuritoare, nea Ciruse? Ce hiperboreeni? Ce limba vorbeau astia? Cum aratau?

De ce au decazut intr-atat grecii, de exemplu? Astia, fara istoria stramosilor lor ar fi fost mai parliti decat noi.

#110
cirus6

cirus6

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,211
  • Înscris: 15.06.2010
Ca nordicii, blonzi, șateni, roșcati cu ochi albaștri.
Dacă aș fi dacoman aș zice că limba română. Vorbeau o limbă indo-europeana

Ăsta i subiect complex. Așa pe scurt, crestinismul ortodox, islamul, invazia turco-mongolilor și imperiul otoman.

#111
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostCristi_E, on 24 martie 2019 - 10:06, said:

Norvegienii au fost vai steaua lor pana sa dea de petrol.

Cum sa razi de mayasi, egipteni si sumerieni cand astia au inventat umanitatea? Pe vremea lor, triburile din Europa nu erau cu mult mai dezvoltate decat triburile aborigene.

In orice caz, clima temperata este de o mie de ori mai buna decat clima fierbinte.

In Europa nu risti sa faci setea. Lipsa de apa scade grav IQ-ul oamenilor.

...in ultima mie de ani sa se intample o explozie culturala si tehnologica pe continentul european, asa cum n-a mai vazut niciodata omenirea.

Samsung, Sony, Toyota doar imita, nu?

Si europenii au imitat alte culturi in antichitate, culturi pe care le-au dezvoltat in liniste.

De ce ? Nu e clar cu ce compari si de cand / de unde incepi evaluarea. Dar, pana una-alta, vezi ca norvegienii nu sint o rasa umana. Nu discutam natiuni. Mai corect ar fi fost sa te referi la scandinavi sau, si mai larg, nordici. Daca vei compara nordicii (cand clima terestra era mult mai scazuta) cu mayasii, care s-au plimbat la bustul gol in toata existenta lor, de aia ti se pare ca primii sint mai prosti ca secunzii. S-a schimbat clima > ti-au picat mayasii. Dar, ce vedem, azi (ultimele 2-3 secole) urmasii mayasilor, cand nord-europenii au primit sansa climatica, practic primii sint inexistenti din orice domeniu care solicita abiltiatile cognitive. Posted Image

Ma bucur ca am ocazia sa clarific si sa corectez aceste mituri libturde, coapte in liblaburile politicii corecte, cu scopul de a complexa europenii. Candva am fost si eu intoxicat cu ele. Stimate coleg, un grup rasial are sansa la civilizatie avansata cu urmatoarele conditii : 1. dat genetic, 2. clima (geografie), 3. demografie, 4. resurse. Cand europenii l-au avut pe 2. care l-a determinat pe 3., pur si simpu au rupt. Asa cum am mai spus, ai tendinta de a compara sprintul la vale cu cel la deal. Mayasii si altii au avut de toate inaintea europenilor. Cand cei din urma au fost favorizati de...Soare, in ultima instanta, le-au dat fum la toti.

Cand se contruia Egiptul, clima de acolo eram mai racoare decat cea de azi, in timp ce Europa tremura. Egiptul avea multiple recolte pe an, in timp ce Europa se baza mai mult pe vanat.

In schimbi risti degeraturi, sinuzite si reumatism la greu. Nici egiptenii si nici mayasii n-au facut sete la vremea lor.

Asta am explicat eu, ca Soarele a permis cresterea si disponibilitatea resurselor de hana, respectiv cresterea demografica si circulatia. Adevaratii campioni se vad dupa viteza cu care s-au dezvoltat si au imprastiat peste tot civilizatia lor. Iar ei sint europenii. Cand s-a plecat de la aceeasi linie de start, europenii au dat fum la toti.

Respecta ordinea etapelor. Ia de la Samsung si Toyota fizica, chimia si conceptul ingineresc european de la origini si dispare tot.

Ca de pilda ?

Edited by NSR, 24 March 2019 - 14:18.


#112
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,038
  • Înscris: 31.03.2015

View PostNSR, on 24 martie 2019 - 14:17, said:

Ia de la Samsung si Toyota fizica, chimia si conceptul ingineresc european de la origini si dispare tot.

Ca de pilda ?
Ia de la europeni scrierea, matematica, filozofia, si ii vei trimite in epoca bronzului. Ca pana acolo au reusit sa avanseze pana la contactul lor cu romanii, grecii, fenicienii etc. Tu spui lucruri interesante, insa unele sunt sofisme. Hai sa vedem de ce. Cum definim rasa alba? Cand si in ce conditii a aparut? Rromii, pakistanezii, sirienii, din ce rasa fac parte? Prin ce experiment putem dovedi superioritatea cognitiva a individuluir alb fata de celelalte rase? Apoi, sa ma ierte bunul Dumnezeu, dar daca tot o dam pe rase, hai sa mergem pana la capat cu asta si sa spunem ceea ce nu se spune, si anume ca numai masculul alb este exceptional NU si femela alba. Femela masculului alb nu iese cu nimic in evidenta fata de femelele celorlalte rase. Poate doar negativ. Si atunci superioritatea asta este doar pe jumatate, iar jumatatea asta este si ea destul de indoielnica.

Edited by Cristi_E, 24 March 2019 - 14:59.


#113
cirus6

cirus6

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,211
  • Înscris: 15.06.2010
Romanii, grecii, chiar și fenicienii sunt subrasa europoida sudica tip mediteranean. Nu știu exact ce erau egiptenii și sumerienii, dar din câte am văzut pe basoreliefurile din egipt erau și negri și mediteraneeni. Deci despre ce vorbim?
Rromii și alții ca ei tot europoizi sunt, dar mai primitivi. Cum am spus, cu cât ești mai negru, cu atât ești mai aproape de copac.
Ție nu-ți plac albele bag sama. Evident că sunt net superioare femeilor din alte rase, dar dacă excludem forța fizică sunt superioare bărbaților din alte rase.
Acum că sute de ani biserica s-a chinuit să distrugă femeia și să o aducă la un stadiu de inferioritate, e altă poveste.


#114
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,038
  • Înscris: 31.03.2015
Culturile bronzatilor sunt mai primitive sau insasi psiho-genetica lor e mai primitiva?
Cum sa fie net superioare, nea Ciruse? Femela galbena e net superioara dpdv cognitiv femelei albe.


View Postcirus6, on 24 martie 2019 - 15:26, said:

Romanii, grecii, chiar și fenicienii sunt subrasa europoida sudica tip mediteranean.
Ca tot o dam noi inainte cu mediteranienii bronzati europoizi; degeaba le spunem noi europoizi, pentru ca cel mai probabil sunt un produs al mediului asiatic, nu european. Poate astia cu pielea alba ca laptele si cu parul deschis sa fie un produs al continentului european.

#115
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostCristi_E, on 24 martie 2019 - 14:48, said:

Ia de la europeni scrierea, matematica, filozofia, si ii vei trimite in epoca bronzului.

Ca pana acolo au reusit sa avanseze pana la contactul lor cu romanii, grecii, fenicienii etc.

Tu spui lucruri interesante, insa unele sunt sofisme. Hai sa vedem de ce. Cum definim rasa alba?

Cand si in ce conditii a aparut?

Rromii, pakistanezii, sirienii, din ce rasa fac parte?

Prin ce experiment putem dovedi superioritatea cognitiva a individuluir alb fata de celelalte rase?

Apoi, sa ma ierte bunul Dumnezeu, dar daca tot o dam pe rase, hai sa mergem pana la capat cu asta si sa spunem ceea ce nu se spune, si anume ca numai masculul alb este exceptional NU si femela alba. Femela masculului alb nu iese cu nimic in evidenta fata de femelele celorlalte rase. Poate doar negativ.

Si atunci superioritatea asta este doar pe jumatate, iar jumatatea asta este si ea destul de indoielnica.

Of, aceleasi povesti libturde borate pe Nat. Geo si Discovery. Omule, inceteaza cu povestile ca europenii n-ar fi avut scriere, mate si filozofie. Chestiile astea 3 tot caucazienii albi le-au dus peste tot.

Bravo ! Romanii, grecii si fenicienii nu erau europeni ? Daca ai dubii cu privire la ultimii, erau europeni mediteranizi. O subrasa europeana.

Simplu. La fel cum definesti orice alta rasa : fenotipic in primul rand, psihologic in al doilea. Am a multa oara senzatia ca vin singur cu temele facute la subiectul asta. Posted Image

Cand, este irelevant in raport de intrebarea ta initiala (conteaza cand a aparut rottweilerul ?), dar cu siguranta ca are multe mii de ani. Unde ? In Eurasia. Chiar nu stii banalitatile astea ?

Tzyghanii (nu rromii) sint in general rasa caucaziana, dar foarte mixata. Atat cu europeni, cat si cu dravidieni, mongoloizi etc.

E unul mare cat lumina zilei : istoria lor. Si vezi ca noi discutam de grupuri si nu de indivizi. Posted Image

Un fals celebru. Dimpotriva, curba bell la femeile albe arata o formidabila distributie la varf prin comparatie cu barbatii. Sa-ti explic. Daca panta inteligentei la barbati e de forma unui acoperis de la ses (campie), cu unghi mare, in cazul femeilor albe panta e de forma unui acoperis de la munte (foarte ascutit). Asta-ti explica de ce genealitatea feminina o vezi exclusiv la rasa alba. Posted Image

Nope, biologia nu lucreaza asa. Abrambureala mediatica de factura libturda insa, da. Mare atentie la surse. Sa nu-mi spui ca trebuie sa-ti spun ((cine)) pastoreste mediul academic mondial si mai ales pe cel european.  Posted Image

View PostCristi_E, on 24 martie 2019 - 15:57, said:

Culturile bronzatilor sunt mai primitive sau insasi psiho-genetica lor e mai primitiva?
Cum sa fie net superioare, nea Ciruse? Femela galbena e net superioara dpdv cognitiv femelei albe.

Ca tot o dam noi inainte cu mediteranienii bronzati europoizi; degeaba le spunem noi europoizi, pentru ca cel mai probabil sunt un produs al mediului asiatic, nu european.

Poate astia cu pielea alba ca laptele si cu parul deschis sa fie un produs al continentului european.
Pai, prima deriva din a doua. Cultura e o treaba facut de creier. Organ care, asemena altora, a evoluat diferit in functie de ecotip.

Povesti. Galbena sta bine doar pe computatii abstracte (matematica), iar asta pe o panta mult mai deinclinata decat in cazul albelor. Cand vine insa vorba de temperament, raportul inhibitii/exhibitii, inovatie, creatie, pionerat, galbenii sint praf gramada, cu atat mai mult femeile lor. Posted Image

Mediul asiatic care i-a produs candva era foarte diferit de cel de azi, dupa invaziile turcice si arabe. Mediul anatolian, de pilda, era cat se poate de europid. Uita-te la turci si ai sa intelegi ce spun.

Uite, asta e un alt fals parvenit din media libturda, cum ca albi inseamna doar nordici.

Edited by NSR, 24 March 2019 - 19:45.


#116
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,038
  • Înscris: 31.03.2015

View PostNSR, on 24 martie 2019 - 19:32, said:

1. Omule, inceteaza cu povestile ca europenii n-ar fi avut scriere, mate si filozofie.
2. Bravo ! Romanii, grecii si fenicienii nu erau europeni ?
3.  Am a multa oara senzatia ca vin singur cu temele facute la subiectul asta. Posted Image
4. Tzyghanii (nu rromii) sint in general rasa caucaziana, dar foarte mixata. Atat cu europeni, cat si cu dravidieni, mongoloizi etc.
5. Daca panta inteligentei la barbati e de forma unui acoperis de la ses (campie), cu unghi mare, in cazul femeilor albe panta e de forma unui acoperis de la munte (foarte ascutit). Asta-ti explica de ce genealitatea feminina o vezi exclusiv la rasa alba. Posted Image
1. N-am cum sa incetez atata timp cat nu vii cu dovezi credibile. Trei caramizi asezate una peste alta si numaratul pe degete nu constituie dovezi.
2. Fenicienii traiau in Orientul Mijlociu. Grecii si romanii nu cred ca sunt un produs al continentului european. Pentru ca sunt bronzati. Pe toata suprafata pielii. Asta inseamna ca undeva in preistorie stramosii lor umblau aproape goi sub razele calduroase ale Soarelui. Pe cand la astia albi pe toata suprafata pielii, stramosii lor din preistorie au umblat tot timpul infofoliti in blanuri. Dar si asta e doar o teorie pana la urma, daca ne gandim la eschimosi, care locuiesc de cateva mii de ani in ger si totusi nu si-au schimbat infatisarea fata de fratii lor galbeni. E posibil ca rasa alba s-o fi aparut in urma unor mutatii.

3. Pai nu ti-ai facut temele atata timp cat ai doar certitudini, nu si intrebari.
4. Aaa, deci toti bronzatii fac parte din rasa europoida? N-am facut nicio smecherie. :(

5. Lol, pai asa e la toate populatiile de pe glob. Faza este ca femelele albe, evident, cu exceptiile de rigoare, au creier *negru*. Prefera cultura hip-hop, daca vrei. Ia afirmatia asta ca pe o figura de stil. Le plac extrovertitii guralivi, sunt atrase de spiritul gregar, tind  sa isi faca reclama sexuala cu orice pret, practica selectia sexuala dupa criterii *negroide* etc. Treaba e ca tot comportamentul asta tribal-instinctiv poarta o masca culturala ce include asa zisele bune maniere, plus o intreaga pleiada de clisee verbale si comportamentale, corecte dpdv politic. Tu de ce crezi ca se coloreaza rasa alba? Datorita diversitatii genetice, preferata de catre femela alba. Du-te in occident sa vezi puzderie (mai ales pe plaje sau in orasele mari) de nordice, englezoaice, nemtoaice, olandeze, frantuzoaice, la brat cu arabeti, indieni, pakistanezi, turci, marocani, algerieni samd.

#117
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,267
  • Înscris: 05.08.2015

View PostNSR, on 24 martie 2019 - 19:32, said:

Uite, asta e un alt fals parvenit din media libturda, cum ca albi inseamna doar nordici.

Media astea [media este pluralul pentru medium] libtarde sunt albe, negre sau de ce culoare?

#118
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostCristi_E, on 25 martie 2019 - 09:55, said:

1. N-am cum sa incetez atata timp cat nu vii cu dovezi credibile.
2. Fenicienii traiau in Orientul Mijlociu.
3. Grecii si romanii nu cred ca sunt un produs al continentului european.
4. Pentru ca sunt bronzati. Pe toata suprafata pielii.
5. Asta inseamna ca undeva in preistorie stramosii lor umblau aproape goi sub razele calduroase ale Soarelui.
6. Pe cand la astia albi pe toata suprafata pielii, stramosii lor din preistorie au umblat tot timpul infofoliti in blanuri.
7. ...daca ne gandim la eschimosi, care locuiesc de cateva mii de ani in ger si totusi nu si-au schimbat infatisarea fata de fratii lor galbeni.
8. E posibil ca rasa alba s-o fi aparut in urma unor mutatii.
9. Pai nu ti-ai facut temele atata timp cat ai doar certitudini, nu si intrebari.
10. Aaa, deci toti bronzatii fac parte din rasa europoida? N-am facut nicio smecherie. Posted Image
11. Lol, pai asa e la toate populatiile de pe glob.
12. Faza este ca femelele albe, evident, cu exceptiile de rigoare, au creier *negru*. Prefera cultura hip-hop, daca vrei. Ia afirmatia asta ca pe o figura de stil. Le plac extrovertitii guralivi, sunt atrase de spiritul gregar, tind  sa isi faca reclama sexuala cu orice pret, practica selectia sexuala dupa criterii *negroide* etc.
13. Tu de ce crezi ca se coloreaza rasa alba?
14. Datorita diversitatii genetice, preferata de catre femela alba.
15. Du-te in occident sa vezi puzderie (mai ales pe plaje sau in orasele mari) de nordice, englezoaice, nemtoaice, olandeze, frantuzoaice, la brat cu arabeti, indieni, pakistanezi, turci, marocani, algerieni samd.

1. Ba ai. Dupa ce te documentezi privind migratiile indo-europene catre est.
2. Si aveau...european ancestry. Sper sa nu incepi cu "european = nordic". Adu-ti aminte ce ti-am spus despre anatolieni. Tine cont de migratiile turcico-arabe si-i vei vedea pe cei de odinioara dintr-o alta perspectiva. Muuuult mai europida.
3. O credinta bazata pe premise gresite. European nu = doar piele pala, par blond, ochi albastri. Grecii si romanii sint europizi cu acte in regula. Priveste sub-rasele europide conform latitudinii si altitudinii continentului. Cand vorbim de grecii si romanii antici, deja discutam de populatii europide foarte mixate.
4. Bronzul e de la soare. La cat de imbracati erau zi de zi, normal ca cea mai mare parte a corpului era maslinie. Sa nu-mi spui ca plaja schimba sub-rasa. Posted Image Oricum, gratie latitudinii, vorbim de o prezenta puternica a sub-rasei europide mediteranide.
5. E vorba de europizii indigeni, de pana la invaziile indo-europene, indigeni care in mod natural erau cu ten si par inchis. Apoi a intrat o infuzie mare de ten, par si ochi deschisi cromatic.
6. Daca privesti pe harta la originea indo-europenilor, din punct de vedere al latitudinii, ai explicatia. Posted Image
7. Si-au schimbat dimensiunea membrelor (mai scurte), dar si alte alte aspecte fiziologice (rezistenta la frig, metabolism, fertilitate etc).
8. Rasa alba nu e altceva decat rasa indigena eurasiatica, ce a migrat de colo-colo si a dobandit adaptari care au dus la subrasele ei.
9. Dimpotriva, iti spusesem ca sint singurul venit cu temele facute.
10. Uite, exact ce spuneam mai sus la 9. Cine stie despre ce vorbeste, stie si ca doar culoarea tenului nu e suficienta pt clasificare rasiala.
11. Nu-mi dau seama la ce lolezi, dar eu iti raspunsesem la acest pasaj al tau : "...numai masculul alb este exceptional NU si femela alba..." Adica, femeia alba chiar este exceptionala, gratie acelei distributii IQ. Nu vorbeam de toate populatiile globului.
12. O alta afirmatie fragila, pt ca se bazeaza pe selectie observationala, atat la scara istorica dar si la cea geografica. Esantionul libtudo-progresist occidental pur si simplu este minoritar la el acasa, nu mai vorbim la nivel global (toate tarile europene). E vorba strict de o parte a femeilor si aia a unei generatii feminine. Nu poti trage concluzii de psihologie rasiala bazandu-te pe cateva decenii si areale.
13. Simplu : din cauza deznodamantului celui de-al doilea razboi mondial. L-au castigat dusmanii nostri.
14. Povesti libturde. Miza genetica include in primul rand trasaturi capitale precum : incredere, inteligenta, etica, intuitie, abilitati etc. Nimic din asa ceva nu ofera in plus maronii si negri fata de albi. Iar dovada o ai atat in preferintele albelor fata de abi, dar, atentie, mai ales a nonalbelor fata de albi d.p.d.v. marital. In timp ce preferintele albelor fata de nonalbi, de regula se bazeaza pe white trash (femei de slaba calitate, praf psihic etc). Dar, asa cum am tot intuit, (((sursele))) tale au grija sa fii dezinformat corespunzator. Posted Image
15. E puzderie daca te raportezi la dimensiunile plajei. Si asta doar pe unele plaje, din unele tari, din unele locuri etc etc. Confunzi preferintele white trash pt phutai (din varii motive), cu preferintele albelor pt investitie genetica (soti, tati). Posted Image

Edited by NSR, 26 March 2019 - 19:49.


#119
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostMount_Yerrmom, on 26 martie 2019 - 15:15, said:

Media astea [media este pluralul pentru medium] libtarde sunt albe, negre sau de ce culoare?

E cum am scris, libturda, de la turd. Turdul e implicit. Sint si tarzi fara a fi turzi. Nu presupune culpa. Invers, nu. Tuzii presupun culpa.
Cat priveste intrebarea, la nivel de patronat (decizie) e...cu ciupilica. La nivel de ten, libturzii n-au limita.

#120
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,267
  • Înscris: 05.08.2015
Boss, in limba romana acordul se face in numar, caz si gen.

Media este plural, nominativ, feminin.

Ele, media (mijloacele de informare), nu pot fi libturda/libtarda dar pot fi libturde/libtarde.

Acuma ca am incheiat lectia gratuita de limba romana, astia cu ciupilica, sunt albi, negri, de ce rasa sunt?

#121
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,038
  • Înscris: 31.03.2015

View PostNSR, on 26 martie 2019 - 19:41, said:

Miza genetica include in primul rand trasaturi capitale precum : incredere, inteligenta, etica, intuitie, abilitati etc.
Nu. Miza genetica include abilitati adaptative cu ajutorul carora preistoricii reuseau sa supravietuiasca si sa se reproduca.
De data asta tu ai venit cu povesti libturde, corecte dpdv politic. In rest, as putea fi de acord cu tine, insa trebuie sa le predai o lectie de istorie si antropologie si unor indivizi precum Jared Taylor, David Duke, Philipe Rushton. Pentru ca astia, mai ales ultimii doi, cand spun *rasa alba* se refera la indivizii cu pielea deschisa la culoare, ba mai mult, se refera in special la popoarele dezvoltate economic din vestul si nordul Europei. Apoi, vest europenii ii considera inferiori, albi de mana a doua pe est europeni. Asa ca nu vad de ce iei apararea rasei albe, cand rasă albă superioară se autoconsideră in special populatiile germanice.

Pe de alta parte, spui ca japonezii si coreenii sunt doar imitatori. Pai bun, dar românii, albanezii, bulgarii, lituanienii, sarbii, slovacii, moldovenii, ucrainienii etc, astia nu sunt in stare nici macar sa copieze. Sunt foarte multe populatii albe care nu ies cu nimic in evidenta fata de alte populatii din alte rase. De pilda, zic si eu, nu dau cu parul, daca Bulgaria sau România sau oricare alta populatie din estul Europei s-ar fi aflat in Asia sau in Africa, n-ar fi fost cu mult mai dezvoltate decat Congo, Pakistan sau Bangladesh. Tinand cont de toate astea, teoria rasei albe superioare intruneste conditiile pentru a fi considerata o teorie stiintifica?

#122
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostMount_Yerrmom, on 26 martie 2019 - 20:07, said:

Media este plural, nominativ, feminin. Ele, media (mijloacele de informare), nu pot fi libturda/libtarda dar pot fi libturde/libtarde.

Acuma ca am incheiat lectia gratuita de limba romana,

astia cu ciupilica, sunt albi, negri, de ce rasa sunt?

In opinia mea, ea, media (mai multe mijloace mediatice) este una, la fel cum ea, padurea (mai multi copaci) este una.

:lol: Oricum ar fi corect, nu pot sa nu ma amuz la cum ar suna (conform regulii tale) : "media liberale" in loc de "media liberala". Cam ca "padurea uscati". Daca urechea nu-ti spune nimic, atunci...eu am lucruri mai interesante de discutat.

Sint o mare mixtura. Totusi, mai recognoscibil (mai ales la generatiile in varsta) este fenotipul armenoid.

#123
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostCristi_E, on 27 martie 2019 - 08:03, said:

Nu. Miza genetica include abilitati adaptative cu ajutorul carora preistoricii reuseau sa supravietuiasca si sa se reproduca.

De data asta tu ai venit cu povesti libturde, corecte dpdv politic.

...insa trebuie sa le predai o lectie de istorie si antropologie si unor indivizi precum Jared Taylor, David Duke, Philipe Rushton. Pentru ca astia, mai ales ultimii doi, cand spun *rasa alba* se refera la indivizii cu pielea deschisa la culoare, ba mai mult, se refera in special la popoarele dezvoltate economic din vestul si nordul Europei.

Apoi, vest europenii ii considera inferiori, albi de mana a doua pe est europeni.

Asa ca nu vad de ce iei apararea rasei albe, cand rasă albă superioară se autoconsideră in special populatiile germanice.

Pe de alta parte, spui ca japonezii si coreenii sunt doar imitatori. Pai bun, dar românii, albanezii, bulgarii, lituanienii, sarbii, slovacii, moldovenii, ucrainienii etc, astia nu sunt in stare nici macar sa copieze.

Sunt foarte multe populatii albe care nu ies cu nimic in evidenta fata de alte populatii din alte rase. De pilda, zic si eu, nu dau cu parul, daca Bulgaria sau România sau oricare alta populatie din estul Europei s-ar fi aflat in Asia sau in Africa, n-ar fi fost cu mult mai dezvoltate decat Congo, Pakistan sau Bangladesh.

Tinand cont de toate astea, teoria rasei albe superioare intruneste conditiile pentru a fi considerata o teorie stiintifica?

Nu, ce ? In care preistorie, trasaturile, ori calitatile (zi-le cum vrei) enumerate de mine, n-au reprezentat "abilitati adaptative" ? Se supravietuia cu un prost, misel, lipsit de intuitie si credibilitate sociala ?

Selectia pe intelect (cu suita de trasaturi derivate) a fost o constanta a preistoriei, iar asta e fapt si nu libturdeala.

In primul rand, abordarea mea (cand vine vorba de migratii sau chestiuni generice) graviteaza in jurul europenilor si nu doar a unor subrase europene. Termenul generic de "albi", il folosesc pt a-i desemna pe europeni. Dupa cum vezi, nu folosesc termenul "caucazoizi", pt ca el presupune mai mult. In al doilea rand, referitor la cei din enumeratia ta, ii cunosc destul de bine (prin conferintele lor video) si eu nu am ajuns la concluzia ta.

Una la mana, pe ce-ti bazezi afirmatia ? Doi la mana, inferiori din ce punct de vedere ? Realitatea denota cu totul altceva (in ceea ce priveste punctul secund) si deja ti-am semnalat asta intr-un post anterior. Ca, esticii, in vest, performeaza la fel, daca nu chiar mai bine, decat vesticii.

Dupa cum am spus, pt mine rasa alba e un termen generic si = rasa europeana (cu subrasele ei). Totusi, nu inteleg, albul asta se refera la ce ? La ten sau la par sau la ambele ? Un atlantid cu par castaniu si ten alb este mai putin alb decat un tronder cu ten alb si par blond ? Intrebarea e retorica. Menita sa sublinieze absurdul : "albi sint doar nord-vest europenii". Posted Image

Nu au avut niciodata motiv sa copieze pt ca le aveau deja. Discutia este despre bazele stiintei si tehnologiei. La data la care est-asiaticii "ieseau din grote", acea stiinta si tehnologie era disponibila in aproape toata lumea europeana.

Nu ies dintr-un motiv foarte simplu. Si anume, ca, in ecuatia dezvoltarii, conteaza foarte mult, adesea capital, sistemul politic intern via datului geopolitic. Enumeratia ta contine state mici, vasale sub o forma sau alta, fata de, sa le zicem, Marile Porti. Exceptiile (din anumite interese) confirma regula. Cred ca am mai spus in trecut, ca dezvoltarea necesita nu doar inteligenta, ci si o masa critica demografica plus oportunitati geopolitice. Degeaba ai destula populatie desteapta intr-o tara, daca e putina, are vecini adversari, deci e dominata militar si implicit politic. In istorie, nu plecam toti de la aceeasi linie de start. Motiv pt care nu poti judeca populatii similare (europene in cazul nostru) doar pe baza unui numar restrans de criterii.

O sa tinem cont doar de ceea ce am scris eu, facand anumite corectii si ajustari. Superioritatea intelectuala a rasei albe este o teorie care descrie realitatea verificabila. Istoria nu da cu banul in privinta asta, ci o demonstreaza cu prisosinta.  Posted Image

Edited by NSR, 27 March 2019 - 18:58.


#124
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,038
  • Înscris: 31.03.2015

View PostNSR, on 27 martie 2019 - 18:54, said:

1.Selectia pe intelect (cu suita de trasaturi derivate) a fost o constanta a preistoriei, iar asta e fapt si nu libturdeala.

2.Una la mana, pe ce-ti bazezi afirmatia ? Doi la mana, inferiori din ce punct de vedere ? Realitatea denota cu totul altceva (in ceea ce priveste punctul secund) si deja ti-am semnalat asta intr-un post anterior. Ca, esticii, in vest, performeaza la fel, daca nu chiar mai bine, decat vesticii.

3. "albi sint doar nord-vest europenii". Posted Image

4. Discutia este despre bazele stiintei si tehnologiei. La data la care est-asiaticii "ieseau din grote", acea stiinta si tehnologie era disponibila in aproape toata lumea europeana.

5.Superioritatea intelectuala a rasei albe este o teorie care descrie realitatea verificabila. Istoria nu da cu banul in privinta asta, ci o demonstreaza cu prisosinta.
1. Ba da, e lipturdeala, iar lipturdeala asta, daca crezi mult in ea, duce la dileala si autism social, afecatand viata individului mai mult decat  noua ordine mondiala, iluminati, brexit, dragnea, pesede. Nu exista nici macar un test, cat de mic, prin care sa dovedesti ca inteligenta are valoare selectiva. Ma rog, poti propune anumite experimente, insa TOATE pot fi dovedite cu foarte mare usurinta ca fiind false. Nicio carte de biologie evolutionista nu afirma o asemenea aberatie. Nici macar intr-un singur rand.

2. Pai toti oamenii care se duc cu ganduri cinstite in occident performeaza. Vezi ca adesea se intampla ca bulgarii, românii, sarbii, ungurii, polonezii, sa aiba ca sef vreun turc, indian sau pakistanez. Indienii si turcii sunt mai bine integrati in occident decat majoritatea est europenilor. Pana si africanii care muncesc cinstit performeaza in vest, in sensul ca au o viata decenta, nu deranjeaza pe nimeni, sunt integrati in societate. Deci unde mai este in acest caz superioritatea occidentala?

3. Occidentalii se autointituleaza superiori, pe ceilalti europeni considerandu-i inferiori sau chiar o subrasa a rasei albe. Occidentalii ii considera pe români si pe bulgari ca facand parte din rasa alba (si stand la masa superiorilor) in aceeasi masura in care ii considera pe marocani, sirieni, kurzi, sauditi. :lol:

4. La data la care chinezii isi construiau temple si gradini luxuriante, iar indienii scriau ramayana si mahabharata, europenii erau niste primitivi salbatici, ce se incaltau in copite. Arata-mi si mie un poem scris de europeni acum 2500 de ani!

5. Daaa, la ora actuala iau fum in ochi de la japonezi, chinezi, coreeni, singaporezi. Malaiezia si Indonezia vin si ele rapid din urma. India oricum reprezinta o forta in lume. Europenii de rand au ajuns niste hipsteri pizdificati, hedonisti si dezorientati, pe cand japonezii si fratii din rasa lor stiu ce vor, sunt seriosi, inteligenti, hotarati pe treaba.

#125
cirus6

cirus6

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,211
  • Înscris: 15.06.2010
A fost un poet grec pe nume homer, sec 9 bce, adica acu 3000 de ani, ai auzit de el?

#126
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,267
  • Înscris: 05.08.2015

View PostNSR, on 27 martie 2019 - 18:08, said:

In opinia mea, ea, media (mai multe mijloace mediatice) este una, la fel cum ea, padurea (mai multi copaci) este una.

Medium e mijloc, media sunt mijloace. Mijloc mediatic este un pleonasm.

Nu-ti bate capul. Bacul e o formalitate. O sa-l iei si daca nu stii sa vorbesti corect romaneste.

Bine macar ca esti competent in ciupilici.

Edited by Mount_Yerrmom, 28 March 2019 - 10:16.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate