Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...
 suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB
 Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata
 Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd
 

Digi Fiberlink 1000

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#19
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Da, as avea nevoie de ac. Cred ca iau acel Xiaomi si vad apoi cum sta situatia. Daca tot nu o sa am semnal mai iau unul si il pun ca access point.

#20
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Sper ca ai vazut ca nu are porturi gigabit deci ciuciu viteze mai mari de 100 Mbps.

#21
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Te complici degeaba cu stick-urile alea. O sa acopere fix zero. :)

De ce nu cumperi un router bun si ai scapat de probleme? Investesti o suma mai mare un pic si gata.

#22
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Este si versiunea asta cu port gigabit. https://www.gearbest.../pp_642436.html

#23
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Nu as cumpara asa ceva, citeste comentariile. In primul rand are numai limba chineza in soft, apoi cineva intreba daca suporta IPv6 si i s-a raspuns ca nu. Astea ca doua neajunsuri. Ma gandesc ca nici cu viteza nu se va descurca prea bine avand de rutat trafic prin PPPoE.

Ma repet, mai bine investeste intr-un router mai bun si pe care-l poti cumpara de la noi.

#24
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Atunci, ce router mi-ati recomanda pana in 200ron?

#25
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Mai poti urca un pic? Eu as zice macar asa ceva. Sau asta.

Astail are colegul de forum Feribalint.

#26
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Din pacate nu mai pot creste bugetul... De asta ce zici? https://www.pcgarage...-842-dual-band/

#27
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Da, ti l-am aratat si pe ala si am scris ca il are colegul de forum Feribalint. Il poti intreba direct pe el ce parere are.

#28
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,463
  • Înscris: 24.05.2010
Eu sunt multumit de jucarie, merge ok, deocamdata fara probleme. Ma asteptam poate la un semnal wireless mai bun...avand 4 antene.

#29
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,367
  • Înscris: 19.12.2009
Vezi si tp-link archer c2

#30
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
M-am gandit sa aleg intre:
-D-Link Gigabit DIR-842 Dual-Band
-Tenda Gigabit W1800R
-Netis Gigabit WF2780 Dual-Band

#31
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Trei petarde, Mergi mai bine pe TP-Link sau Asus.

#32
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012

View PostdiZy, on 16 octombrie 2017 - 20:13, said:

Trei petarde, Mergi mai bine pe TP-Link sau Asus.
Nu gasesc router TP-Link sau Asus in buget, cu porturi Gigabit si wifi ac.

#33
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Cum nu gasesti? A scris cineva mai sus  TP-Link Archer C2, mai e si Asus AC53U.

#34
codz

codz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 07.02.2006
Subscriu la solutia cu router suplimentar AC, eu am un Archer C2 care este AC750 dual band (Conexiuni simultane în frecvența de 2.4GHz (300Mbps) și în frecvența de 5GHz (433Mbps) pentru un total de bandă disponibilă de 733Mbps) si pe 2.4Ghz am obtinut 240Mbps (masurati cu Speedtest pe iPhone 6S) .. device-urile care sunt langa routerul Archer C2 sunt conectate pe 5Ghz (Apple TV) iar restul (telefoanele si tableta) pe 2.4Ghz .. HDTV-ul din camera de langa routerul DIGI este conectat direct la acela (am deci 3 retele wifi in casa, una din routerul DIGI, una pe 2.4Ghz din C2 si a treia pe 5Ghz)

#35
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Da. Este o varianta si acest Archer C2. Dar, nu este inferior față de cele prezentate, din cauza ca are 2 antene si este AC750?

#36
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Asta primesti la banii respectivi. Daca vrei mai mult dai mai multi bani.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate