![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
world of warcraft 3.3.5 A
Last Updated: Oct 15 2017 00:55, Started by
DLGeneral
, Oct 13 2017 18:26
·
0

Posted 13 October 2017 - 18:26

Salutare , Ma joc wow de foarte putin timp de serverul privat warmane (fostul molten ) Sunt multe aspecte in acest joc pe care inca nu le inteleg , dar de curand m-am lovit de o problema mica pentru cei cu o experienta mare in wow . Deci mai baietii , cum imi deblochiez vrajile skilurile . Nu stiu cum sa le scot de pe inventar , pur si simplu sunt intepenite acolo , mai mult ca sigur exista o rezolvare in asta . Am un human warrior lvl 80 27k .
|
Posted 13 October 2017 - 19:21

Stii ca wow privat = piraterie, da?
Stii politica softpedia vis-a-vis de piraterie, da? si PS: ce naiba te chinui sa joci wow privat, cand pt 15 euro amarati, il poti juca oficial ? |
Posted 13 October 2017 - 19:39

le scoti cu shift din bara daca la asta te referi
iti trebuie jocul + expasiunea + abonament lunar deci e ceva |
Posted 13 October 2017 - 19:58

Stii ca wow privat = piraterie, da? Stii politica softpedia vis-a-vis de piraterie, da? si PS: ce naiba te chinui sa joci wow privat, cand pt 15 euro amarati, il poti juca oficial ?
le scoti cu shift din bara daca la asta te referi iti trebuie jocul + expasiunea + abonament lunar deci e ceva |
Posted 13 October 2017 - 21:54

multi joaca pe private ca vor expansionurile lor preferate, alea care au fost acu 5,6,10 ani. ca ele nu o sa poata fi niciodata clonate cum erau pe retail la vremea lor e alta poveste
|
Posted 15 October 2017 - 00:55

Joaca bai prietene pe blizzard, decat sa joci pe private, mai bine te lasi de wow si joci metin. Pe blizzard e gratis, platesti doar expansiunile, daca crezi ca jocul e pentru tine, apoi daca te duce capul poti sa platesti jocul din gold.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users