Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgomot in conducte cand inchid ro...

Cine este/a fost domnul Gnorts? E...

City break in Amsterdam

Sistem de aprovizionare cu apa pr...
 Afacere

senzatie ciudata la dinti

o directoare de scoala din BZ da ...

Topic inchis!
 Recomandare casti buget ~100 RONi

Revoluțiile anilor '50-'6...

Provocarea saptamanii – Out...

Recomandari salon
 Lipsa sunet din tv LG catre recei...

Boxe 5.1 pentru PC.

Intreruperi placa grafica

Unde depun plangere?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

reinstalare joc CD pe alt calculator

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
Tiberiu8mai

Tiberiu8mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 30.03.2012
  • ID membru: 753,311
  • Locație: Timisoara
Buna ziua !  Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate instala un joc,de exemplu grand theft auto 4 pe alt calculator ,dupa ce au fost deja instalat jocul in alt calculator. Va multumesc pentru ajutor! ( nu am cautat foarte bine acest subiect in forum din lipsa de timp).           tiberiu

#2
Pololica

Pololica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,740
  • Înscris: 04.01.2015
  • ID membru: 893,515
  • Locație: Bucuresti
Depinde ce zice licenta. Daca e similara cu cea de Windows (1CD=1PC), legal nu ai voie. Daca zice ca la antivirusi (1 licenta=3PC), atunci poti.

In general, jocurile platite sunt doar pentru o singura instalare (PC/XBox/PSP).


Am uitat sa specific: daca e dezinstalat de pe calculatorul de dinainte, n-ar trebui sa ai probleme (instalarea si jocul (actiunea de joc) se face doar pe ultimul).

Edited by Pololica, 12 October 2017 - 07:58.


#3
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,545
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
sau cheia de autentificare e acel cd
sau daca la incarcat in Steam (a transferat licenta) se supune regulilor de folosire de la steam, il poate pune pe oricate calculatoare doreste, sharuieste continutul pentru alte conturi, dar nu-l poate juca decat un singur utilizatori/licenta, nu merge rulat in acelasi timp pe mai mutle calculatoare...

#4
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
GTA IV merge jucat doar cu DVD 1 introdus in unitate: https://support.rock...on-instructions
Deci, poti sa instalezi pe cite vrei, oricum poti sa-l joci doar pe unul singur.
Oricum, inainte de a juca trebuie activat.
Daca nu vrea sa-l activeze, asta este, trebuie sa faci revocarea licentei pe primul calculator: https://support.secu...ex.php?c=revoke

Alte jocuri au diverse alte reguli, deci intrebarea, asa generala, e confuza.

Edited by buyonevideo, 12 October 2017 - 08:51.


#5
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,545
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
eu nu inteleg de il are pe cd nu in Steam....

#6
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Menirea noastra nu este sa ne intrebam, ci sa raspundem ;)

#7
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,545
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
uneori o intrebare este mai buna decat un raspus, pentru ca-l face pe "intrebator" sa-si inteleaga problema si sa-si gaseasca singur raspunsul cautat ...

#8
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,974
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.

View Postarg, on 12 octombrie 2017 - 08:57, said:

eu nu inteleg de il are pe cd nu in Steam....
Fiindca inca exista variante retail ale jocurilor, iar la unele pachetul de instalare depaseste lejer 50-60GB. De exemplu MiddleEarth: Shadow of War are "numai" 70GB fara texturi si filmulete la rezolutie 4k, iar cu totul are 100GB.

Edited by Hider141, 12 October 2017 - 09:36.


#9
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,545
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
si pe cate discuri vine jocul ala?

si care-i problema la download ca in cateva ore il descarci (cca 7ore la 100Mbit/s si cca 2.3ore la 300Mbit/s)

m-am si amuzat acu' cateva zile cand am descarcat quake II (~800MB) si pana am vazut ca incepe descarcarea s-a si terminat...

Edited by arg, 12 October 2017 - 10:00.


#10
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,974
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Din cate am inteles (nu il am inca) vine pe 5 DVD-uri.
Dar ai dreptate cu viteza, daca prinzi un server relativ liber si ai conexiune macar de 100Mbit/s atunci nu dureaza prea mult sa-l descarce.

#11
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,545
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
ca pe vreamea cand un joc era pe 5 casete...

#12
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,974
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
N-am prins vremea asta, dar am prins vremea cand veneau pe mai multe dischete, si pe urma pe mai multe CD-uri.

#13
Pololica

Pololica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,740
  • Înscris: 04.01.2015
  • ID membru: 893,515
  • Locație: Bucuresti
Casetele au fost pana la mijlocul anilor ''90 (practic, in loc de muzica aveau jocuri/programe). Sa vezi ce frumos era cand se agata banda si nu mai ajungea informatia completa...

#14
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,545
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
in special la ultima caseta....
pai primul nivel din joc era incarcarea jocului de pe casete...

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,449
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Off topic.
Ce jocuri ati avut voi pe mai multe casete?

Eu aveam cate 10 jocuri/caseta

#16
born2lose

born2lose

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,936
  • Înscris: 06.09.2004
  • ID membru: 22,760
parca tin minte ca am avut si eu ceva pe mai multe casete... dar nu mai tin minte exact ce. cat despre gta 4, are deja vreo 10 ani jocul, nu mi se pare nimic deplasat sa-l fi avut pe disc pe vremea aia.

on-topic, il poti instala pe alt calculator, dar il vei putea juca pe un singur calculator la un moment dat.

#17
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078

View Postarg, on 12 octombrie 2017 - 09:43, said:

si pe cate discuri vine jocul ala?

si care-i problema la download ca in cateva ore il descarci (cca 7ore la 100Mbit/s si cca 2.3ore la 300Mbit/s)

m-am si amuzat acu' cateva zile cand am descarcat quake II (~800MB) si pana am vazut ca incepe descarcarea s-a si terminat...
Hmmm, da, cred ca doar romanii descarca jocuri de pe Steam, restul lumii, unde netul e de rahat complet aproape peste tot, ar sta 2-3 ani, nu 2-3 ore :)
De ce s emai gasesc zeci /sute de jocuri pe discuri la vanzare?
De aia.
Cum ziceam, menirea noastra nu e sa punem intrebari, ci sa raspundem. :)

#18
modoran

modoran

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,291
  • Înscris: 08.02.2011
  • ID membru: 663,282
Ehe, cred ca a confundat "steam" cu torrentul, de acolo descarca romanii jocuri cu adevarat, nu de pe Steam.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users