Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acte cumparare auto Germania

FTTH DIGI

Sunteti membri ai masoneriei?

Purificator aer
 Wifi pentru desktop

Cum atrag sectele oamenii?

Recomandare aer conditionat

Pozele bune pot fi facute doar cu...
 Cumparare casa de la banca, aflat...

"Pedophilia is a natural sexu...

HDD - Probleme formatare !

VERIFICARE AER CONDITIONAT DACA E...
 pierdere sharing retea locala

Recomandare tableta copil 10 ani,...

Dureri de cap 2 zile dupa extract...

GoPro Hero 5 Session "Hot Pix...
 

Toate camerele de supraveghere sunt negre dintr-o data pe ecran

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
me_suzy

me_suzy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 29.04.2007
salut, va ofer un print screen. Poate imi spuneti ce se petrece cu camerele mele Dahua. Cred ca este ceva de la DVR, cred. Conexiunea e buna, IP 192.168.100.108  iar gateway 192.168.100.1 (Ledurile rosuu de la camerele se aprind). Numai de la DVR, poate de la HDD. Unde sa ma uit exact si cum se poate rezolva?

Problema este aceasta (Print screen)

https://snag.gy/AK6wyt.jpg

#2
paznicmare

paznicmare

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 01.02.2010
Sunt alimentate?

#3
me_suzy

me_suzy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 29.04.2007

View Postpaznicmare, on 11 octombrie 2017 - 20:38, said:

Sunt alimentate?

adica? da, totul e ok, pana acum 0 luna mergea totul bine. Sunt in priza toate. Nimic schimbat

#4
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,618
  • Înscris: 14.06.2006
Atac cibernetic?

#5
me_suzy

me_suzy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 29.04.2007
Trebuie sa faci Update, uite exact aici rezolvarea:

https://www.security...d-black-screen/

sau aici:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/eE6yBYuv8m0?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by me_suzy, 11 October 2017 - 20:50.


#6
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 12,598
  • Înscris: 22.05.2003
1. Se numesc hacked, deci cineva te-a hackuit.
2. Probabil avea parolele default pentru accesul la DVR si portul default.
Un scan pe portul 8000, iar daca raspunde, mai mult ca sigur e un DVR/NVR Dahua, iar multi au username & Pass default sau foarte usor de ghicit.

Vestea buna este ca poti da reset la DVR.
Dupa cum arata treaba, nu cred ca ai DVR, cu NVR cu camere IP, caz in care trebuie resetate si camerele, fiecare in parte.

#7
Master_Yoda

Master_Yoda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 777
  • Înscris: 27.08.2014
https://ipvm.com/rep...dahua-recorders
Si Hikvision au cu ce se lauda https://forum.softpe...cctv-hikvision/

#8
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,573
  • Înscris: 19.08.2004
Bucuria de a conecta diverse deviceuri direct la Internet... :D

View PostAdm, on 11 octombrie 2017 - 21:10, said:

Un scan pe portul 8000, iar daca raspunde, mai mult ca sigur e un DVR/NVR Dahua, iar multi au username & Pass default sau foarte usor de ghicit.
37777 e portul.

View PostAdm, on 11 octombrie 2017 - 21:10, said:

Vestea buna este ca poti da reset la DVR.
Si in 30 de minute (sau mai mult, dar nu prea mult)  e "rezolvat" la loc, daca nu ii face update si il lasa cum e acum configurat.

#9
me_suzy

me_suzy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 29.04.2007
gata, am rezolvat.  Trebuie facut update la software-ul HCVR si apoi de schimbat parolele cu altele mai bune.

Gasiti la DAHUA update-urile aici http://www.dahuasecu...rmware_111.html

Aveti oleaca de cautat... Apoi descarcati versiunea si puneti-o pe stick.

tutorial de facut update:  http://www.dahuasecu...re-via-usb.html

Edited by me_suzy, 13 October 2017 - 21:38.


Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate