Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Antrenament picioare!

Cum sa izolez aici?

domo.ro =cel.ro...preturi diferit...

Placa de baza Z370 cu memorie de ...
 Earpad-uri pentru Audio-Technica ...

Cum sa cumpar lemnele pentru foc?...

De ce este Romania ultima?

Cablu BNC
 Iphone - motiv de fun. De ce?

Verificare metrologica a contorul...

Care au fost originile crizei eco...

Program pentru fisiere corupte
 KAON AR4010 si fix pentru KRACK

achizitionare placa video sh

Cheie telescopica pentru auto tip...

Cinematografie asiatica
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu pot boota

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Am scos hddu si l am pus la loc si nu merge sa intru in niciun os depe dualbootu de win7 si Ubuntu .
https://ibb.co/dDs4fb
https://ibb.co/k3NgRG
Am incercat sa instalez win sau linux de pe flash drive si nu merge . Ce sa fac?

#2
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,863
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Eroarea "Free Magic is broken at 0xffffffff: 0xe2c3f0" cel mai probabil anunta o defectiune hardware.
Ce ai facut cand ai scos HDD-ul? Ai conectat corect cablurile? Este IDE sau SATA? Daca este IDE, atunci ai verificat daca jumperul este pus corect? Cum apare HDD-ul in BIOS? Cum este partitionat HDD-ul (GPT sau MBR)? Sistemul este cu UEFI sau BIOS (Legacy)? Ai verificat HDD-ul pe alt PC? Ce eroare primesti cand incerci sa instalezi Windows sau Linux? Ai eliminat mai intai toate partitiile?

#3
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Nu sunt foarte priceput , dar l am mai scos inainte si mergea totul brici , acuma gen am acces la grub, po sa scriu comenzi.
Cand am scos hdd am scos cele 2 cabluri ce erau pe el. SATA scrie pe el. Sistemul e BIOS. Cand incerc sa instalez win scrie ca se incarca packageurile si se stinge. Iar cand incerc sa instalez linux , la fel se stinge.

https://ibb.co/jzxvLb
https://ibb.co/h5WN0b
https://ibb.co/eiRN0b

#4
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,863
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Ce se stinge? Led-ul de la HDD? Se mai aude vreun zgomot de la HDD? Cel mai bine ar fi sa testezi HDD-ul pe alt PC ca sa te lamuresti daca problema este cu el sau nu.
Nu este exclus ca placa de baza sa fie defecta.

#5
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Pana la urma  am reusit sa bootez in  vechiul Ubuntu , windows 7 nu merge cand aprind pcu si il aleg  , ii posibil sa fac cumva sa mearga?

Edited by exydos, 11 October 2017 - 16:28.


#6
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,863
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Daca bootezi Linux in sesiune live de pe stick cum se comporta PC-ul?

Nu vazusem postul anterior...

View Postexydos, on 11 octombrie 2017 - 16:27, said:

Pana la urma am reusit sa bootez in  vechiul Ubuntu , windows 7 nu merge cand aprind pcu si il aleg  , ii posibil sa fac cumva sa mearga?

Ce eroare primesti?

Din Linux posteaza ce iesire iti da comanda "os-prober"!
Incearca si un "update grub"!

Edited by _-_, 11 October 2017 - 16:29.


#7
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Apas windows 7 loader , apare windows error recovery cu 2 optiuni : launch startup repair si start windows normally , am incercat de 3 ori fiecare si la ambele ma trimite in primu meniu unde aleg sistemu de operare pt boot

https://i.imgur.com/BV9ZtUG.jpg

#8
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,863
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Deci Windows booteaza, dar se pare ca are niste erori. Probabil ca este, totusi, HDD-ul defect, daca zici ca nici nu il poti instala.
Fa o verificare a HDD-ului: https://www.tecmint....ors-bad-blocks/

#9
sanyi_2005

sanyi_2005

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 25.12.2007
  • ID membru: 264,021
Baga cd ul cu windows si dai sa repare

#10
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
nu merge
nu am cd-ul cu winu

#11
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,937
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238
Exista net...exista stick :)

#12
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
a sa pun pe stick un oricare alt windows 7 de pe net ca sa repare?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users