Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Interferențe tastatura wirel...

Project Ara

Un maghiar a luat brandul Arsenie...

Katherine Jenkins - Love never dies
 Zgomot in conducte cand inchid ro...

City break in Amsterdam

Sistem de aprovizionare cu apa pr...

Afacere
 senzatie ciudata la dinti

o directoare de scoala din BZ da ...

Topic inchis!

Recomandare casti buget ~100 RONi
 Revolužiile anilor '50-'6...

Provocarea saptamanii – Out...

Recomandari salon

Lipsa sunet din tv LG catre recei...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu pot boota

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Am scos hddu si l am pus la loc si nu merge sa intru in niciun os depe dualbootu de win7 si Ubuntu .
https://ibb.co/dDs4fb
https://ibb.co/k3NgRG
Am incercat sa instalez win sau linux de pe flash drive si nu merge . Ce sa fac?

#2
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,192
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Eroarea "Free Magic is broken at 0xffffffff: 0xe2c3f0" cel mai probabil anunta o defectiune hardware.
Ce ai facut cand ai scos HDD-ul? Ai conectat corect cablurile? Este IDE sau SATA? Daca este IDE, atunci ai verificat daca jumperul este pus corect? Cum apare HDD-ul in BIOS? Cum este partitionat HDD-ul (GPT sau MBR)? Sistemul este cu UEFI sau BIOS (Legacy)? Ai verificat HDD-ul pe alt PC? Ce eroare primesti cand incerci sa instalezi Windows sau Linux? Ai eliminat mai intai toate partitiile?

#3
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Nu sunt foarte priceput , dar l am mai scos inainte si mergea totul brici , acuma gen am acces la grub, po sa scriu comenzi.
Cand am scos hdd am scos cele 2 cabluri ce erau pe el. SATA scrie pe el. Sistemul e BIOS. Cand incerc sa instalez win scrie ca se incarca packageurile si se stinge. Iar cand incerc sa instalez linux , la fel se stinge.

https://ibb.co/jzxvLb
https://ibb.co/h5WN0b
https://ibb.co/eiRN0b

#4
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,192
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Ce se stinge? Led-ul de la HDD? Se mai aude vreun zgomot de la HDD? Cel mai bine ar fi sa testezi HDD-ul pe alt PC ca sa te lamuresti daca problema este cu el sau nu.
Nu este exclus ca placa de baza sa fie defecta.

#5
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Pana la urma  am reusit sa bootez in  vechiul Ubuntu , windows 7 nu merge cand aprind pcu si il aleg  , ii posibil sa fac cumva sa mearga?

Edited by exydos, 11 October 2017 - 16:28.


#6
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,192
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Daca bootezi Linux in sesiune live de pe stick cum se comporta PC-ul?

Nu vazusem postul anterior...

View Postexydos, on 11 octombrie 2017 - 16:27, said:

Pana la urma am reusit sa bootez in  vechiul Ubuntu , windows 7 nu merge cand aprind pcu si il aleg  , ii posibil sa fac cumva sa mearga?

Ce eroare primesti?

Din Linux posteaza ce iesire iti da comanda "os-prober"!
Incearca si un "update grub"!

Edited by _-_, 11 October 2017 - 16:29.


#7
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
Apas windows 7 loader , apare windows error recovery cu 2 optiuni : launch startup repair si start windows normally , am incercat de 3 ori fiecare si la ambele ma trimite in primu meniu unde aleg sistemu de operare pt boot

https://i.imgur.com/BV9ZtUG.jpg

#8
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,192
  • Înscris: 21.03.2013
  • ID membru: 804,140
  • Locație: Möbius strip
Deci Windows booteaza, dar se pare ca are niste erori. Probabil ca este, totusi, HDD-ul defect, daca zici ca nici nu il poti instala.
Fa o verificare a HDD-ului: https://www.tecmint....ors-bad-blocks/

#9
sanyi_2005

sanyi_2005

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 25.12.2007
  • ID membru: 264,021
Baga cd ul cu windows si dai sa repare

#10
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
nu merge
nu am cd-ul cu winu

#11
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,059
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238
Exista net...exista stick :)

#12
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 28.07.2014
  • ID membru: 873,646
a sa pun pe stick un oricare alt windows 7 de pe net ca sa repare?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users