Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Interpretare radiografie pulmonara

Noile buletine cu cip din perspec...

Probleme email

Amplificator auto
 PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...

Concediere prin acordul partilor
 Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...

Termostat radiator blocat?
 Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video

Montare tv pe perete
 

setari LSX

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
piromi

piromi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 04.02.2002
Salutare SN

Am shi eu o rugaminte; imi poate spune vre-un cunoscator cum se poate seta LSX-ul pt ca filmul (nativ DV) codat cu el :
  - sa fie mpeg 1
  - sa se vada relativ bine
  - sa ruleze pe sisteme mai slabute(important).

Multumesc.

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
mpeg1 inseamna sa se vada relativ prost din start, deci conditia 1 si 2 se bat cap in cap
pe un sistem mai slabutz...depinde ce inseamna slabutz..daca vrobim de sub 500Mhz o sa trebuiasca sa faci rezolutia half (sau CIF 352x288) si scapi in felul asta si de problema intretzeserii campurilor....

a, si in loc de LSX foloseste TMPGEnc

#3
piromi

piromi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 04.02.2002
Multumesc pt raspuns GunX.
mpeg1 la704x528 ,5000 bitrate,neintretasut se vede bine pe un sistem salbut( P II - 333, 64SDRAM, 16 video,etc). Azi am testat asa. La 352x288 calitatea este proasta (in full screen) adica burtierele facute cu AE 5.5 se imbina cu imaginea. Mai testez...

#4
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
vezi ca mpeg1 nu are suport de rez interlace pt codare, iese o varza ! mpeg2 da, stie

ai grija la raportul de aspect, cum ii dai sursele pt ca 352x288 nu e chiar 1.(3) cum ar trebui, ci e 1.(2), jumatatea lui 704x576, solutie care imi aduce aminte de placile de captura de la Matrox..ehe...

#5
piromi

piromi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 04.02.2002
Intradevar eu lucrez cu o Matrox G550 si captura DV o fac cu un Matrox RT 2000. Isi fac treaba. De aceea nu folosesc programe de gen VirtualDub sau TMPGEnc (fac captura nativ DV in Premiere si de aici il dau afara pe banda sau comprim cu LSX-ul sau Indeo sub Premiere). Acum am o alta problema cu LSX-ul; dupa ce codez un material(352x288, 1500 datarate, neintretasut,44100, 128, stereo sau alte setari) si incerc sa-l play-ez cu Media Player-ul merge. Daca incerc sa dau inainte-inapoi din timeline-ul MP o ia razna imaginea si sunetul se buseste nasol de tot. Daca inchid si redeschid MP si ii dau numai play problema dispare pana in momentul in care umblu iar la timeline. Stii din ce cauza GunX?
Daca da spune-mi cum rezolv si eu problema pt ca e suparatoare in sensul ca uneori tre sa pun pe pauza sau sa reiau o portiune de film si...
Mai am inca o rugaminte; daca mai stii vreu encoder care mpeg1 care lucreaza cu Premiere-ul spune-mi si mie, te rog.
Nu ma intreba de ce nu fac DivX-uri ( vezi postul cu calculatoare slabe...)
  Sa auzim de bine.

#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
nu stiu ce sa zic, nu folosi premiere la compresii decat daca nu ai absolut nici o pretentie de la rezultat, decat ca o ultima solutie la care nu te mai intereseaza ce iese ....

sfatul meu : salveaza/randeaza la setarile sursei si comprima separat, frumos asa cum se face, dureaza si mai putin garantat ! instalezi frumos un codec VFW DV de la Panasonic si dai bice ! Cauta ca mi-a cerut cineva si l-am atasat parca p'aici !

ultimul Premiere, ver 6.5 stie export mpeg2, poate aia sa merite ca in tmpgenc e sharware si dupa 30 de zile, adios !

inca ceva : rezolutia verticala 288 neintretzesut (daca nu faci ceva total aiurea sau foarte gresit pe acolo) este un pleonasm.

#7
piromi

piromi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 04.02.2002

Quote

Originally posted by GunX
inca ceva : rezolutia verticala 288 neintretzesut (daca nu faci ceva total aiurea sau foarte gresit pe acolo) este un pleonasm.

Nu sustin ca ma pricep la setari... De aceea intreb. Ma lovesc de curand de aceste lucruri si....invat.
Dumireste-ma te rog (daca ai chef).
s-auzim de bine.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate