![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Radio Total
Last Updated: Nov 17 2017 18:54, Started by
MarcelNovac
, Oct 07 2017 11:34
·
0

Posted 07 October 2017 - 13:08

Si eu care credeam ca este vorba despre defunctul
[ https://khojo.files.wordpress.com/2007/10/radio_total.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 07 October 2017 - 13:37

Este vorba de defunctul radio total doar ca a ramas un tonomat. Acceseaza www.radiototal.org si vei vedea acolo mai multe
|
Posted 07 October 2017 - 13:55

Cum adica "a ramas un tonomat" ?!
Cine pune muzica ? cine plateste drepturile de autor pt. difuzarea pieselor ? sunt sau nu reclame ? Atata intrebari fara raspuns ![]() |
Posted 07 October 2017 - 14:34

Daca vrei raspuns la toate aceste intrebari, scrie un email la adresa [email protected] si poate ti se va raspunde la ele
|
Posted 07 October 2017 - 14:37

Posted 07 October 2017 - 14:43

Cred ca emite din Houston din ce vad pe site. Scrie asa: Hometown-Bucharest/Current City-Houston
|
Posted 07 October 2017 - 15:15

Daca vrei raspuns la toate aceste intrebari, scrie un email la adresa [email protected] si poate ti se va raspunde la ele se intrerupe doar la mine ? sau si la voi se mai intrerupe ? Vad ca nici url -ul pentru Winamp nu functioneaza, il folosesc pe ala de la WMP: radiototal.radioca.st/stream http://radiototal.ra...tream.mp3Â Â (*care e treaba cu playerul asta de pe forum ca la mine e nefunctional sau nu ruleaza stream ci doar atasamente mp3 ? ) Edited by stlk, 07 October 2017 - 15:29. |
Posted 07 October 2017 - 15:32

Da se mai intrerupe Am gasit si fisier in format .pls pentru winamp (vezi atasamentul/arhiva rar) Adresa url directa pentru Winamp este http://142.4.217.133:9933 Edited by stlk, 07 October 2017 - 15:39. |
|
Posted 07 October 2017 - 15:42

Intreruperile sunt de mai mult timp, nu e din cauza ca suntem multi pe linkul respectiv
|
Posted 09 October 2017 - 08:08

sa stiti ca RADIO TOTAL EMITE DE MULT, ONLINE LA ADRESA RADIOTOTAL.ORG, DAR CRED CA ESTE ADMINISTRAT DE CINEVA CARE A FOST LA RADIO TOTAL CA VAD CA ARE ACELEASI JINGLE-URI SI SIGLA, CE DOR IMI ESTE DE ACEST RADIO IN FM , LA NOI S-A DISTRUS TOT CE A FOST BUN IN MATERIE DE RADIO RADIO TOTAL, RADIO CONTACT, RADIO UNIPLUS, RADIO FUN, RADIO DEEA, INFOPRO, UNELE MAI EMIT ONLINE RADIO DEEA, UNIPLUS, SI ACEST RADIO TOTAL. DE CE ? PT CA ACEI CARE LE-AU DISTRUS AU CREZUT CA SCHIMBANDU-LE NUMELE AU AUDIENTA, DAR S-AU INSELAT , UITATI-VA LA VIRGIN RADIO FOSTUL RADIO21 UNDE A AJUNS SAU RADIO TOTAL , DUPA PAREREA MEA TREBUIE DOAR SA TE ADAPTEZI LA PREFERINTELE ASCULTATORILOR NU NUMELE ESTE DE VINA. AH UITASEM DE MIX FM CARE DEVENISE ONE FM SI PE URMA ROCKFM .O ZI BUNA.
|
Posted 09 October 2017 - 22:52

Ascult si eu de vreo ora acest post de radio, si mi se pare ca sunt blocati prin anul 2000. Melodii din mileniul asta nu cred sa fi auzit nici macar una, si din pacate nici chestii mai vechi de 1995 n-au dat.
LE: acum e un remix dupa Duffy-Mercy, care e de prin 2008 daca tin bine minte. Dar tot nu ma convinge. E alta supa reincalzita, cum a fost si incercarea de a reinvia Contactul. Oamenii astia ar trebui sa stie ca mortul de la groapa nu se mai intoarce ![]() |
Posted 10 October 2017 - 07:40

corect ce spui
nu se compara cu ce a fost total, nistorescu stia sa si aleaga muzica, era postul lui, cu muzica pana in '90 maxim e doar o incercare nereusita. incercati metronom sau radio top, sunt inca "vii" |
Posted 17 November 2017 - 18:54

Unde pot gasi o grila de programe? Daca ar fi si cea de la lansare ar fi super. Aveti idee, jingleurile erau in romana sau in engleza?
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users