![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Povesti despre tonomatele din FM
Last Updated: Apr 02 2021 14:24, Started by
alexis27
, Oct 03 2017 22:13
·
0

Posted 03 October 2017 - 22:13

Ma gândesc că ar fi simpatic sa postam aici gânduri despre muzica difuzată de CHR-urile naționale.
Încep eu: Dj Khaled & Rihanna - "Wild Thoughts" a fost difuzată azi in acelasi timp la ora 23 pe Virgin si pe Pro. Apoi, la 23.15, din nou pe Pro si în același timp pe Zu. |
Posted 03 October 2017 - 22:47

daca astea-s topurile internationale... oamenii din radio isi sharuiesc si ei playlist-urile... love on the brain... wild thoughts...
|
Posted 04 October 2017 - 06:55

E muzica de duzina. Nu recomand. Recomand Radio Romania Muzical.
|
Posted 04 October 2017 - 07:21

Nu e noutate, în mai era Shape of You în paralel și pe Kiss, și pe RRA.
|
Posted 04 October 2017 - 08:14

Eu zic sa ascultati radio trinitas sau radio maria , mereu ascultati acolo numai reluari si aceleasi materiale audio.. iar in zi de sarbatoare amandoua transmit in acelasi timp slujba de la patriarhie
Edited by iulian160380, 04 October 2017 - 08:14. |
Posted 04 October 2017 - 09:53

Va prostesc la cap aia cu reluarile de muzica proasta, romaneasca (sau chiar straina) difuzata in bucla. V-au luat de fraieri...
|
Posted 04 October 2017 - 12:52

La o scanare acum ceva timp am nimerit aceeasi melodie, nu mai retin care anume atat pe KISS FM cat si pe MAGIC FM. Nu e insa singurul caz de acest gen.
|
Posted 04 October 2017 - 15:00

Cu o așa muzică de rahat pe radiourile comerciale, n-ai cum să faci threaduri serioase.
|
Posted 04 October 2017 - 15:02

Mi-e greu să cred că Wild Thoughts s-a repetat pe Pro de două ori în doar 15 minute...
|
|
Posted 04 October 2017 - 16:27

Cred ca stim amandoi ca nu am obiceiul sa vorbesc aiurea aici pe forum. Data viitoare promit sa înregistrez. Probabil era schimbare de rotatie si de asta s-o fi repetat. Oricum, wild thoughts e repetata in mod exagerat de posturile de radio, la fel ca more than you know sau ca nentori.
|
Posted 04 October 2017 - 17:19

"Doar pe a ta" (Edward Sanda ft. Ioana Ignat) a fost azi la 12:27 pe Europa FM și apoi a început la 12:31 și pe Kiss FM, și la 12:36 a fost aceeași melodie și pe Digi FM.
Nu mai am ce spune... Vă las să vă spuneți părerea. Edited by Marin2514, 04 October 2017 - 17:20. |
Posted 04 October 2017 - 20:23

Topic-ul mi se pare util, după părerea mea. Facem o oarecare evidență a pieselor.
|
Posted 04 October 2017 - 20:28

Hai sa umblam o ora pe toate radiourile nationale si sa vedem ce playlist au. Se mai bagă cineva?
|
Posted 04 October 2017 - 20:29

Nu prea mă ține bateria de la telefon acum. Dar o să mă alătur și eu cât pot.
![]() |
|
Posted 04 October 2017 - 20:29

Repetitia este mama invatarii. Asa am fost invatati la scoala si se aplica si aici. Vrei sa urci o melodie ceva mai slabuta in top, difuzeaz-o cat mai des, inconjurata de alte melodii ceva mai bune. Prin asociere va incepe sa "prinda" si aceasta.
Sunt totusi si melodii bune care repetate devin mai bune. Sincronizarea apare si din acest motiv al repetarii mai dese odata cu schimbarea regulii de repetitie. Chestia cu simultaneitatea sa nu fie ca la reclame, aceeasi ordine si acelasi interval de repetitie.. |
Posted 04 October 2017 - 20:36

Asta ar fi o idee corecta daca chr-urile ar promova melodii noi. Insa cu putine exceptii (in general piese romanesti), piesele promovate agresiv au minim 2-3 luni de la apariție.
|
Posted 04 October 2017 - 20:47

În 10 minute:
Radio ZU - Policeman, More Than You Know, Charlie Puth (Attention), Doar Pe A Ta Kiss FM - Chantaje (mix), Drake (One Dance - mix), Took A Pill In Ibiza (mix), Unforgettable (mix) Virgin - Look What You Made (mix), What About Us (mix), Colegiala (cred; ceva de la Spinnin Records), Momentum (Don Diablo), If I'm Lucky (Jason Derulo) Europa - neidentificabil (AC excepțional, oricum) Digi - The Killers (Human), Charlie Puth (Attention), Passenger (Let Her Go) Aseară la Pro FM era un mix fain, cu noua piesa a lui Dimitri Vegas și o piesă mai veche de a lui Skrillex. Acum la Kiss și Virgin este program de mix-uri. Eu propun să ne stabilim o zi și o oră, iar fiecare își va alege un radio național și va posta aici piesele audiate. Așa ar fi mai ordonate lucrurile. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users