Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 Recomandare anvelope lexus rx

Extindere rețea wireless int...

Configuratie PC

Mufa TV
 PPC Energy

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u

Recomandare rulouri exterioare us...

Gaoyue 858
 Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...

Unde gasesc borcane mari 5 - litr...
 

Ajutor setare imagine televizor ...

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#1
murilexix

murilexix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 14.03.2009
Buna ziua tuturor. Recent mi-am cumparat acest televizor:

https://altex.ro/tel...g-lt32e310ew-en

... ok, stiu ca nu este nici pe departe varf de gama, ba dimpotriva, face parte din categoria de televizoare low-cost de la Samsung, dar sunt extrem de nemultumit de imagine - se vede foarte pixelat, indiferent ce setari i-am facut ( in urma testului de imagine, am tras concluzia ca televizorul nu are nici o problema ). Locuiesc la tara si receptionez semnalul prin antena si receiver de la Orange; nu ma pricep deloc la setat televizoare LED ... pana acum am avut contact doar cu televizoarele clasice - va rog sa ma ajutati sa configurez imaginea; aveti mai jos fotografii cu setarile actuale, cu imaginea din prezent si cu receiverul pe care il am.

Attached Files



#2
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017
Chiar ca se vede infect. Sigur esti conectat pe HDMi ?

#3
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,023
  • Înscris: 24.02.2006
cred ca e pe analog, conform simbolului din dreapta-sus din primele 3 poze

primul pas ar fi sa faci rost de un cablu HDMI si sa conectezi cu el TV-ul la receiver

Edited by _Smiley_, 29 September 2017 - 18:00.


#4
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017
Ai dreptate.. acum am vazut si eu :)) e analog clar. Ia-ti un cablu HDMI si ai rezolvat problema.

#5
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,961
  • Înscris: 01.06.2015
In cutia receiverului Orange ai si un cablu HDMI.Folosește acel cablu.

#6
Handicarpati

Handicarpati

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 11.06.2010
Si nu pune pe dinamic.

#7
florynsv

florynsv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,031
  • Înscris: 09.08.2009
Conecteaza-l  pe HDMI, seteaza din meniul receptorului iesire 1080p, si o sa se vada mult mai bine. Nu tine iluminarea spate la maxim ca in timp o sa ti se arda ledurile care lumineaza panelul, da-o la 17-18. Eu la al meu o tin tot la 18.

#8
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Zic si eu, nu este răutate--->au fost cazuri sa se ardă ledurile înainte să se strice alte componente? Eu zic să nu ne facem griji pentru ceva ce se strica printre ultimele piese.

#9
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017
@XeNonX89: corect, am TV-ul de peste 2 ani, cu iluminarea spate la maxim, si mi s-a ars recent placa de baza. ;)

#10
murilexix

murilexix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 14.03.2009
Va multumesc tuturor pentru ajutor; am folosit cablul HDMI din cutia receiver-ului iar problema s-a rezolvat. Multa bafta!!! :) ;) :D

#11
murilexix

murilexix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 14.03.2009
Buna ziua tuturor...din nou. Mai am o mica problema: in prezent, dupa mai multe incercari ale diferitelor setari, am observat ca nu pot incadra imaginea perfect si pentru posturile HD (nu sunt afisate pe tot ecranul, au o banda subtire neagra sus si jos) si pentru cele clasice (imaginea este putin taiata in partea de sus - se vede la sigla), asa ca folosesc setarile din imaginile atasate ... aveti fotografii cu setarile receiver-ului, cele ale televizorului, cu modul in care este incadrat un post HD si unul clasic. Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema.

Attached Files



#12
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,820
  • Înscris: 07.07.2009
În prima imagine de ce e setat pe 4:3? Posted Image

#13
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017
TV.ul trebuie setat pe Incadrare Ecran. Apoi umbla in setarile decodorului. ;)

#14
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,585
  • Înscris: 11.02.2016

View Postronuquet, on 30 septembrie 2017 - 14:10, said:

@XeNonX89: corect, am TV-ul de peste 2 ani, cu iluminarea spate la maxim, si mi s-a ars recent placa de baza. ;)
Ce televizor ai avut de ti-a picat asa repede?

#15
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Știu că nu mi se adresează întrebarea dar mă bag in seama :
Am din 2011 un Sharp si un Watson, hd ready, si in 2016 mi-am tras încă 4 Samsung smart. Sharpul si un Samsung din cele 4 merg aproximativ cate 19-20 de ore pe zi, nu m-a interesat luminozitate, culori si alte bășinute. Nu am avut nicio problema nu am avut niciodată.toate sunt de 101 cm
Băieți, un sfat, frecați liniștiti televizoarele că nu au nici pe drq , din xeea ce știu sunt "setate" să se strice după niște ore de funcționare , frecate sau nu.

Scuzați modul de scriere dar fiind pe telefon, scriu greu, pierd ideile :))))

#16
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017

View Postheinz, on 02 octombrie 2017 - 07:02, said:

Ce televizor ai avut de ti-a picat asa repede?

Nu am impamantare si mi s-a parlit placa de baza. Din cate am inteles a facut o masa intre decodor, cablu TV si mufa HDMI. Si mufa HDMi de la decodor e arsa.. el merge, dar mufa HDMI nu.

#17
murilexix

murilexix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 14.03.2009
@ronuquet, am incercat setarile pe care mi le-ai sugerat, dar posturile non-HD sunt tot prost incadrate... cele HD sunt in regula. Aveti mai jos fotografii cu incadrarile la momentul de fata si cu setarile disponibile din meniul televizorului si receiver-ului... spuneti-mi, va rog, ce as mai putea incerca?

Attached Files



#18
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,215
  • Înscris: 22.02.2017
Cel mai important e sa lasi TV-ul pe "Incadrare ecran" altfel iti mananca din margini.

Prima TV nu are semnalizare 16:9, asa ca o sa se vada strans pana cand cei de la Prima vor pune semnalizare. Restul posturilor SD sunt sigur ca se vad bine.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate