Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Exista cineva care a incercat in gospodarie si alte tipuri de vin ?
Last Updated: Sep 28 2017 18:31, Started by
Florin94321
, Sep 28 2017 11:18
·
0
#1
Posted 28 September 2017 - 11:18
Deci precum spune si titlul sunt interesat daca cineva a experimentat si alte tipuri de vin (de zmeura, mure ,etc) deci altele nu doar din struguri precum si experienta avuta . Multumesc
|
#2
Posted 28 September 2017 - 11:27
Pe la noi se face ...dar este un vin greu. Nu-i de cursa lunga . Trebuie sa te gandesti si la partea practica. Struguri sunt spornici . Intr-o vita sunt zeci , sute de kg. Cate mure trebuie sa strangi ca sa faci de o damigeana de 50 litri de vin ? Te ia gogoiu' pana aduni atata.
|
#3
Posted 28 September 2017 - 11:57
De coacaze negre dar trebuie sa ai inima buna..altfel...
|
#4
Posted 28 September 2017 - 12:16
De visine,smochine si coacaze
Dar cum cuvantul vin vine de la vie iar via este apanajul strugurilor,parafrazand,ramane pe vecie In Vino Veritas. Restul?Bauturi fermentate. |
#5
Posted 28 September 2017 - 12:20
Bauturile alea se pot numi oricum dar nu ... vin
Cuvantul vin/vinul este din latină - vinum - si este o băutură obținută prin fermentația alcoolică exclusivă a mustului de struguri. Asadar - vinul se poate face NUMAI din struguri |
#6
Posted 28 September 2017 - 12:31
#7
Posted 28 September 2017 - 12:39
Mai demult am baut "vin" de coacaze negre facut de un vecin care nu mai traieste acum. Stiu ca mi-a placut la nebunie dar nu am mai gasit de atunci nicaieri... e vorba de acum vreo 10-12 ani.
|
#8
Posted 28 September 2017 - 13:05
de smochine si de stafide am baut la un grecotei batrin fost negustor cu pravalie.. bune, foarte bune chiar, dar de acolo sa pleci in picioarele goale, pentru ca se lasa in talpa de la adidasi si o ingreuneaza de zici ca s-a tripat acceleratia gravitationala .. sau iti patineaza ambreiajul. greu mai pleci de pe loc.
|
#9
Posted 28 September 2017 - 13:30
de coacaze se face destul de mult, dar e pentru gustare.Daca bei mult apare problema descrisa de murphy...
Mai merge si amestec vie+ ceva, iese deosebit. Edited by fqx, 28 September 2017 - 13:31. |
#10
Posted 28 September 2017 - 13:39
Bunicul făcea de smochine. Am găsit acu' cîțiva ani cîteva sticle uitate prin cămară - făcuseră vreo 20 de ani. Parfumat dar mult prea dulce.
|
|
#11
Posted 28 September 2017 - 14:08
Cidru din mere balanesti (sau alte soiuri dulci de toamna).
|
#12
Posted 28 September 2017 - 14:32
Multumesc tuturor. Dar acum eu vreau sa le si incerc . Deci exista cineva care si produce in gospodarie astfel de bauturi ? In special de smochine,coacaze,smeura,mure .
Edited by Florin94321, 28 September 2017 - 14:33. |
#13
Posted 28 September 2017 - 15:11
de zmeura, e foarte bun si parfumat, dar in cantitati mici.
|
#14
Posted 28 September 2017 - 18:31
Ok... Da de unde gasesc si eu. Sincer vreau sa cumpar. Exista cineva care si vinde si cat ar fi pretul?!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users