Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?
 

Calea "mâinii stângi"

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
54 replies to this topic

#37
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Mi-ar place sa citesc mai multe despre radiatii si alte arme ciudate, pare interesant.

#38
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,322
  • Înscris: 01.10.2006
Cica Satan nu exista... Pai s-a intimplat in istorie ca Hitler si Stalin sa ucida milioane in acelasi timp, ca lumea civilizata sa o ia razna in corpore si sa se ucida cu milioanele in primul razboi mondial sau azi sa ne ucidem copiii si sa fim mincati la propriu de imbatrinire. Am fost avertizati ca Satan umbla ca un leu impotriva oamenilor, ca trebuie sa fim vigilenti. Astea nu sunt glume, e treaba serioasa. Raul e viu, e intr-o fiinta si e doar ura. Sigur, la nivel conceptual se poate spune ca nu exista, dar nimeni nu poate fi sigur de asta. Ramin avertismentele si istoria plina de rataciri.

#39
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
...Sunt două căi de a studia despre aceste "telecomenzi" pentru oameni:fie să urmărești aluzii criptice, codificate pornind de la Biblie (cum ar fi Dan 12:5) și care se dovedesc a fi omniprezente sau îm engleză, să googlezi Targeted Individuals și mărturiile lor.

Românii sunt numai criptici, afară poate de Gen. Emil Streinu.

Asta e. Armata a jurat tăcere. Prăjimea vorbește cum poate.

#40
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Voi nu realizați, nu toți, dar democrația ne cere asta, că se întâmplă un lucru de o gravitate extremă: o supertehnologie de domeniul "SF" a ajuns pe mâna unor indivizi care pot face aproape orice cu ea, dar... par să nu știe ce.

Din câte am fost martor, dintre toate variantele extraordinare de utilizare a supertehnologiei, au fost alese cele mai rele: prostiri, îmbolnăviri și castrări ale populației, pe scară largă. Este nevoie ca aceste arme să intre sub control democratic.

Există o rasă fără sentimente, lipsită de empatie, care are dezvoltate doar instinctele "reptiliene". Nu știu exact în ce măsură și oamenii întregi pot fi reduși la stadiul de creiere "reptiliene" prin coerciție violentă sistematică sau distrugeri neuronale.

Acești oameni "reci" își leagă voința de instincte prin jurăminte, cu care se leagă totodată unii cu alții într-o armata secretă.
Ei au cu TOȚI ceilalți oameni o politica dură: "acesta, ori ne servește, ori îl eliminăm." ("Cine nu e cu noi este împotriva noastră.") Servituțile sunt de multe feluri și de obicei nu sunt evidente.

Specialitatea lor este secretul, manipularea, calomnia, crima și, mai nou, armele de control neural.
Te-ai fi așteptat să le folosească în eficientizarea muncii intelectuale decât să ne lase să ne pierdem vremea cu computerele clasice, dar, nu. Prioritatea lor este războiul ascuns.

Armata lor, fiind strâns unita la nivel neuronal, poate fi privită ca un fel de singură ființă, un "monstru", o "bestie". Cu aceste desemnări, constatăm că profeții biblici n-au mințit.

Aceasta este "Satana" sau "Fiara".

Cei mai mulți îi slujesc inconștient, indirect, căci Satana cultivă bine secretul, îi elimină pe toți cei ce îl scapă. Astfel, majoritatea oamenilor nu știu de Satana, cam ce ar putea fi.

Totuși, de când cu Internetul, unele informații circulă în mod mai greu de controlat, populația se mai luminează.

"Satana" nu se îngrijorează, totuși. Controlează și calculatoatele cât și creierele. Se află atât de mult deasupra oamenilor încât îi privește mai mult cu un soi de interes științific.

...
Ca să înțelegi un război mondial trebuie să înțelegi în ce necaz ne aflăm azi.

Abia atunci te vei întreba de ce nu se mai revoltă nicio nație și vei gândi, că, poate, acele nații care au pornit la război nu au făcut-o doar de nebuni, ci poate chiar luptau contra "Satanei", ducându-se ori-încotro credeau ei că se instalaseră sataniștii sau sclavii lor, și considerând sincer că nu mai au încotro. "Soluția finală". Dar care era problema, mai știe cineva?

Că luptătorii aceștia au fost păcăliți și tot ei au fost eliminați, era "previzibil".

...
Cum astăzi, însă, știm cum stă treaba, a venit vremea să nu mai ascultăm indicațiile "reptilienilor".

În fond, ei sunt rasa mai lipsită de viziune. Ei nu pot trăi emoțiile și nu au motivațiile rasei cu sentimente. Lor le lipsește ceva, nu nouă.

Nici matematica nu îi ajută, oricât ar da vina pe oamenii de rând. Cu tot respectul pentru munca lor, ba chiar pentru lupta lor, consider că ei sunt incapabili să conceapă o direcție bună pentru omenire, fiind complet inconștienți că lor le lipsește "ceva" important la creier.

Desigur, transformarea fizică a "reptilienilor" este o glumă. Ei sunt educați la altceva: comutări psihice între diferite roluri, un "autocontrol". Un lucru greu de cultivat la un om cu sentimente naturale. Treaba lor!

Dar nu se cuvine ca aceștia să decidă în locul oamenilor complecși. Ei vor croi o societate prea strâmtă. Mai rău, lipsa de iubire pentru generațiile viitoare îi face mai degrabă ne-interesați de planificarea unei evoluții eficiente pe termen lung.

Vedeți cum consumul devine tot mai mare, soluțiile întârzie, hi-tech-ul stă în mâinile unor sado-masochiști.

Nu putem îngădui această inechitate.





#41
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017

..Desigur, când faceți traduceri din Biblie, este bine să înțelegeți că este o carte ce vorbește despre puterea dată de știință și tehnologie în termeni... antici, pe care doar azi îi putem traduce corect.

Astfel, la Daniel 12:7, în loc de “râu" se traduce mai bine "curent", în loc de "vreme" se traduce "lungime de undă" etc.
Este descris principiul antenei dipol.
Chestii de liceu.

#42
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
La baza dictonul "i-ati ce ai nevoie" nu e gresit. Ne nastem si avem pe mai incolo nevoi si cereri de la societate. Sa fii multumit e ceva de baza pentru care toti tragem.
Insa ajungem la chestii gen ne dam in  cap fiecare pentru propria fericire si ne calcam in picioare. Ceea ce , cel putin unii considera asa, e corect , pentru ca isi fac gandul ca la sfarsit vor fi ei cei fericiti.
Nu e tocmai asa pentru ca nu se stie cine va fi invingatorul. Si o lupta mai si doare. De aia se ajunge la calea mai "batrana". Aia a colaborarii. Asa au aparut pacturile si intelegerile. Din necesitatea evitarii unor dispute. Atata timp cat evitarea asta face loc si unor dezvoltari economice si tehnice se face un salt. Care la randul lor genereaza evitarea altor si altor nemultumiri. Mai apar apoi  alte si alte parti de societate si de lume cu alte nemultumiri si alte probleme si lupta reincepe. Si tot asa pana problemele dispar. Ajung sa fie probleme globale, rezolvate intr-un final , prin fie victoria unora fie prin compromis facut de partile combatante. Nu suntem departe de momentul in care se va trasa o linie clara , cine cu cine si ce mentalitate. Cel mai probabil vechiul bloc vestic si restul blocurilor. Cu anumite reforme in cadrul interior vestului. Nemumtumitii..indura sau nu stiu unde ii va duce disperarea. Nu se stie exact acum unde se va trage linia. Dar o sa se stie si nu suntem departe de moment.

#43
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Câteodată mă mir și eu cât sunt oamenii de delăsători.
Nu știu dacă vor depăși "în curând" criza de a trăi împreună pe Pământ, ei, doar niște animale inteligente.

Din perspectiva mileniilor, omenirea are de depășit un prag psihologic: civilizarea. Ìn raport cu Creatorul, parcă ar fi "oaia Dolly", un experiment de clonare, dar cu viața scurtată.

...Mai aud câte un autodenunț al unui om naiv - "Dumnezeu are câte un plan cu fiecare."
Nu, nu are.

Nu-l invita pe Satan să "facă pe Dumnezeu". Doar Diavolul vrea să facă dezbinare: câte un plan cu fiecare.

Diavolul caută să distrugă Legea Democrată - produsul unui popor aflat în putere, pentru ca în loc de asta să țină el "hățurile fiecăruia".

Feriți-vă de formula: "salvatorul meu personal", căci Fiul Omului este salvatorul omenirii.

"Satana" nu te salvează, ci doar "te ia la bord" pe un vas spart, din care, pe partea cealaltă, tot aruncă pasageri ca să amâne scufundarea. Astfel, el crede că țărmul rămas pustiu va fi colonia lui.

#44
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Șefii armatelor lumii au hotărât să  elimine pe cei care se opun direcției lor tehno-sclavagiste. Pentru ei, roboții sunt mai buni decât oamenii.
Libertatea de vot și exprimare "ne-au dat-o" ca să vadă pe care ne elimină.

Oamenii au nevoie acum să se implice în politică cam de zece ori mai mult decât o faceau.

Au nevoie, fiecare, se descarcereze din risipa pe care o face fiecare cu propriul lui timp (unele lupte inutile, multe credințe false, ambiții deșarte, încercări de manipulare...) și să se implice fiecare în politică în mod deschis
-să refuze colaborarea cu mafia, în orice formă
-să se bazeze, fiecare, numai pe el însuși.

Eu sunt sigur că satanismul va fi un eșec.

Operatorii satanismului care încearcă să umanizeze sistemul de sclavie electronică nu fac decât să poticnească pe constructorii sociali serioși, până când aceștia vor dispărea.



#45
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Strategia Diavolului a fost: separăm societatea în grupuri, le mutăm pe toate "pe stânga", le reunim doar sub umbrela satanismului.

Unii vor spune: ataci o grupare care luptă pentru bine. Dar care grupare luptă pentru bine fără să expună răul publicului?

Care grupare este acum în discuție? Nu prea contează: oricare grupare, fie partid, fie instituție, fie breaslă, este îngenuncheată mafiei (angloamericane) și face cu românii, în esență, numai trafic de sclavi și eugenie. Manipulând speranța "mântuirii proprii" a trădătorilor.

Lupta împotriva "satanismului" nu poate avea decât o armă: expunerea în public. Pentru că niciun judecător sau comisie nu poate vreodată să reziste armelor "sataniste", ca să poată face dreptate în dosarele specifice, de atacuri cu arme neconvenționale. Degeaba sunt interzise print tratatul de la Geneva. Toți sunt loviți în cap la propriu cu armele sataniste. Ei nu mai pot face dreptate. (Nu degeaba Kennedy cere ajutorul unui întreg popor. Care, însă, nu înțelege.) (Nu degeaba Ceaușescu cere să fie judecat de Marea Adunare Națională.)

Judecata împotriva armatei satanismului poate veni doar din partea poporului întreg, în cunoștință de cauză, cu tot cu aceia disprețuiți ca "prostime". E mai greu pentru "sataniști" să își opereze armele în masă fără a se da de gol.
Abia atunci pot să fie create soluții.

Către unii moraliști: nu mai cultivați povești pentru copii, care mint că "Satana" iradiază doar pe unii oameni, care s-au vândut singuri. Nici vorbă să fie așa.
Nici povestea lui Iov, pe care l-a salvat Dumnezeu în cele din urmă din asuprirea Satanei nu este o bază pentru vreo strategie de luptă. Nu se mai întâmplă asta cu siguranță și altă dată. Și, chiar de ar fi să mai vină Dumnezeu în ajutor din nou, un creștin știe: "nu ispiti pe Dumnezeul tău".

Rezolvă-ți singur problemele cu satanismul, "drag" popor.



#46
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Din informațiile pe care le am (nu chiar câte aș fi dorit, dar suficiente ca să îmi permit să îmi dau o părere), sunt masonii englezi și americani care spionează, torturează sau, măcar, iradiază cu diverse conținuturi psihice, pe ceilalți oameni de pe glob  (personajele-cheie dintr-o societate, fie aceștia masoni sau nu). Astfel, ei se află la vârful piramidei mondiale prin cruzime.
Sunt armatele lor care dețin supremația în această tehnologie, de tortură și comandă la distanță.



#47
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
...După ce am răbdat peste un an de tortură cvasipermanentă, am ajuns să cred că nu mai este nimic de aflat în satanism care să mă intereseze. "Ei" ar încerca să forțeze la mine un comportament de om care nu se mai roagă, un fel de ateu. Unul care nu mai spune nimic în gând, de frica torturii, pentru ca astfel orice alt scanator de gânduri să creadă, "văzându-l", că este un parșiv care, cândva, a mascat niște "târguri cu sataniștii" sub forma unor "rugăciuni" sau sub forma unor "gânduri egoiste".

Nicicând n-ar mai vrea "ei" să mă pot folosi de minte. Nu cum vreau eu, nu ca un spațiu pentru a închipui diverse filosofii, judecăți sau dialoguri, variante de evoluție, lumi alternative.

Ridicarea satanismului la nivel de orânduire socială este o dureroasă tranziție către o uriașă sărăcie mondială, unde vom avea mereu prea mult din ce nu ne trebuie și prea puțin din ceea ce ne făcea ființe superioare.

În România, sataniștii "încorporează" cu de-a sila. Ei au zăbovit numai până au făcut ierarhia, cu cei mai descreierați în vârf.

Chiar și astăzi, atâta tortură cvasipermanentă, nu m-am obișnuit. Mintea mea nu e capabilă să înțeleagă, cum pot să existe oameni atât de răi pe Pământ.
Sunt stupefiat de atâta răutate.

Popular, când se aude una ca asta, se crede că "o fi făcut el ceva" sau "o fi făcut un pariu de miză mare" sau " a căzut de sus". Nici vorbă de așa ceva. E gratuit.

Tot acest timp, singurul lucru curățat din mintea mea, afară de câteva amintiri este, nu aroganța, ci ignoranța și respectul. Nicio fărâmă de respect nu mi-a rămas pentru niciunul din adulții români cunoscuți vreodată.


#48
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
"ORDO AB CHAO"

...Este ca și când spui "lege fărădelege".

EU le-am explicat "paraziților" care încearcă să îmi "explice" "legea lor" prin canal: respectă legea statului și te voi asculta și eu când vii cu "altă lege".

Dar ei vor să facă haos și pe cadavre să facă o altă "lege", dar care nu este lege.

În epoca supertehnologizării, când războiul și sclavia sunt escaladabile și escaladate până la cote nemaigândite, ce depășesc puterile omenești de a mai controla ceva, noi toți trebuie să frânăm războiul și să preluăm controlul civil: să avansăm repede la o democrație reală, globală, în care VERTICALA socială să fie dată...

NICIODATĂ de controlul și vânzarea informației

NICIODATĂ de "precedența" în jocuri piramidale ("am venit în jocul ăsta înaintea ta, deci când vii tu, eu iau bani, tu dai bani, tu urci când vin alții") - aici se numără orice "armată"

NICIODATĂ de sclavia computerizată,

ci doar de EFICIENȚA ECONOMICĂ

Adică, așa cum și scrie în legile ce statuează democrația, capitalismul, piața liberă.
...Care legi actuale lasă destul loc, din păcate, activităților și organizărilor ce distrug, de fapt, mecanismele normale.

Dar, cum să-i convingi pe tinerii, ce adesea se amăgesc cu o senzație a superiorității intelectuale, că războiul și robia trebuie blocate cu orice preț, la nivel global?

Masoneriile din diverse țări au fost corupte de americani și silite la prostituție. Majoritatea lor învăluie în fum, marginalizează și execută persoane ce se opun americanilor.

Am văzut copii cu mintea violată cu armele psihotronice. Poate pare benefic ca unii adulți să afle ce-i acolo, dar... i-am văzut pe copii ȘI executând sarcini dictate.
Poate unii părinți vor să "muște din start". Poate nu vor ei, dar vrea mafia.
Nu putem ști ce s-a făcut fiecăruia. Ei pot fi torturați și antrenați să sigileze porțiuni de memorie împotriva altor scanări, unele amintiri pot fi șterse...

Nu ajunge să spui: "probabil nu-i nimic foarte rău". Și dacă este acum cât de cât ok, un măcel cerebral ascuns sub eticheta "educației de școală nouă" poate avea loc oricând.

Lipsa europenilor de control este aproape totală și situația este sumbră.

#49
PaulA3des

PaulA3des

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 08.11.2017
In cartea sa, 'Intre doua ere', Brzezinski spune ca 'apropiindu-ne de era tehnotronica (cea in care ne aflam acum ), fiecare individ din intreaga lume trebuie sa fie sever controlat'. Iar in revista 'The Encounter' din ianuarie 1968, tot el scria: 'Va fi posibil sa se mentina o supraveghere aproape permanenta asupra fiecarui cetatean si sa se pastreze la zi o evidenta care sa contina chiar si cele mai personale informatii despre sanatate si comportament, pe langa alte informatii. Aceste informatii vor fi oricand la dispozitia autoritatilor'. Cat de aproape suntem de aceasta supraveghere totala a populatiei?
Fiecare cetatean al Terrei va primi un numar al sau, care va da sistemului electronic date despre el si pe baza acestui numar va putea ca sa intreprinda relatii de schimb in sectorul mondial. Numarul va fi nevazut si va fi imprimat in frunte, fie pe palma mainii, cu razelor laser.
https://www.dzr.org....erea-familiei/#

#50
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Tehnica necesară era un lucru real în anii 60, de unde nuvela "1984" a lui Orwell.
Doar că el s-a grăbit cu ale sale două decenii în viitor pentru un control asupra tuturor.
Abia azi suntem "acolo", doar că fără peisajul auster.
Toate creierele noastre sunt acum conectate în computer, dar am impresia că acesta se descurcă încă greu la injectat simularea emoțiilor în mod realist. Calculatoarele și programele au nevoie a deveni și mai performante. Altfel, un securist "în beci" per un om controlat este cam greu, plus că nu sunt gemeni și nu se înțeleg cu adevărat.

Asta cu numărul distribuit e naivă.
Se colectează parametrii de funcționare ai creierului, care sunt oricum unici și sunt indispensabili pentru interfața om-computer.
Și aceea cu cipul e naivă.

Ce știu sigur este că acesta nu este un viitor pentru omenire, ci un mormânt groaznic. Este acel "foc veșnic" din textul biblic. De asta trebuie să începem să mișcăm lucrurile. E o prioritate zero.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ble0g6tqEsY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Xritseen, 13 November 2017 - 17:40.


#51
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Nu știu ce se înțelege prin "autorități" cu acces la mintea cetățenilor.
În trecut erau securiștii, colaboratori ai lor, poate unii preoți, șefi din miliție și armată.

Astăzi sunt și alte profesii, toți "grade masonice". Aceștia îmi par a se fi înmulțit pe măsură ce mijloacele tehnice de tortură, îmbolnăvire și "îndrăgostire" s-au perfecționat. Este o cursă a înarmărilor și "îndreptățirilor" întru racketeering. "Procurori" cultivă "probleme", torționari colectează "amenzi", "răzbunători" operează execuții (de obicei o "mână de lut", servind alte interese), iar la adresa șefului mafiot sau a lingăilor lui nu ai voie niciun GÂND rău, dar alte răzvrătiri!
Dură, dar fără resurse, Românica este un câmp de experimente sclavagiste.


#52
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
"Coloana in-finitului". Dinamici neurosociale ale curentului satanist la fine de mileniu II d.Hr.

"Angajați", vrând-nevrând, în cursa pentru supraviețuire a unei "transiții" în care satanismul se extinde nestingherit, românii se pomenesc, toți, nu doar dornici, ci chiar forțați să se urce unii pe alții.

După căderea "plafonului" colectivului PCR, toți poporenii au ajuns "înflăcărați". Dar încotro se aleargă ei?

"...Și acolo, aproape de munți, era o turmă mare de porci păscând.
Și toți dracii l-au implorat, spunând: Trimite-ne în porci, ca să intrăm în ei.
Și îndată Isus le-a dat voie să plece. Și duhurile necurate au ieșit și au intrat în porci; și turma s-a aruncat furios în jos pe râpă în mare (erau cam două mii) și s-au înecat în mare.
Și cei ce pășteau porcii au fugit și au povestit în cetate și în ținut."
(Marcu 5)




#53
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,222
  • Înscris: 13.06.2004
Tinerii pot să facă ce vor, atât timp cât nu sar limitele decenţi şi bunului simţ.

#54
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Așa este, numai că a ajunge să intri cu computerul peste creierul altuia 24/7 mi se pare puțin indecent.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate