Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebari srl nou

Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 TVR vrea sa lanseze o platforma d...

Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...
 Robinet care comuta traseul

A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)
 Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 

Calea "mâinii stângi"

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
54 replies to this topic

#1
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
De peste o sută de ani, "filosofia" "popularizată" de Aleister Crowley: "Fă ceea ce vrei - aceasta-i toată legea" se bucură de o atenție considerabilă în rândul tinerilor.

Această filosofie individuală lasă loc DOAR unor organizări de tip masonic, sau, mai specific, unor piramide de angajamente secrete și de operațiuni acoperite, de obicei din categoria crimelor, excluzând total Statul de Drept ca fundament al oricărei întreprinderi.

Această separare totală a "dreptei" de "stânga" deschide complet calea Satanismului: folosirea aparatelor electronice de spionaj, tortură și inducție cerebrală. Cu creierele (potențial) violate de "enități" necunoscute, nimeni nu mai poate fi cu adevărat responsabil pentru nimic, deci, în fapt, Statul de Drept, și așa destul de șubred chiar în absența "Satansmului", este complet sufocat.


Puterea acestor arme, care, în democrația neglijentă, ar fi văzut "lumina" legalității doar în zonele secretizate ale societății, sub justificări "de securitate națională", se impune asupra oricăror eforturi ale vreunui om de a menține legalitatea. Și, "pe calea mâinii stângi", acaparează societatea civilă sub altă "îndreptățire", cea mafiotă, și sub altă aparență, a "forțelor supranaturale ale Diavolului".

Iată de ce filosofia "lui Crowley" "dictată de Aiwass" este doar o invtație către tineri de a refuza întru totul calitatea de cetățean sau pe cea de om religios, adică orice lege a comunității, și a se integra într-o piramidă ocultă în care oamenii sunt doar piese ale unei mașinării de război și sunt tratați ca atare (soarta lor pretinzându-se, totuși, mai bună decât cea a democraților / "deținuților dreptului comun").

Faptul că ne jucăm în continuare de-a dreptul, deși acest lucru a fost făcut imposibil, îmi pare deprimant. Totuși, în afară de democrație, nu există altă cale de a opri acest mecanism consumptiv, care distruge resurse multe pentru fructe puține și astfel, în timp, garantează autodistrugerea umanității.

Problema este că, de la apariția armelor psihotronice, dreapta și stânga nu mai au loc una de cealaltă. Tradițional, "mâna stânga" era "Tata" și de obicei era "the upper hand". Astfel, individul "avea mamă și tată",  trebuia să acorde respect amândorura conform însăși Bibliei...ce mai! Toată lumea era fericită!

Psihotronica distrugând orice justiție, chiar și pe cea "de mână stângă" (și ea are nevoie de judecată), iată-ne în haos. Aici ne-a dus jocul cu dreaptastânga.

Erau vremuri când Stânga acuza Dreapta că nu-i lasă loc. Acum am fi tentați să spunem că e invers.
De fapt, niciuna nu mai este.
Doar haos și frică, cu glazură din ipocrizie hrănită din tâlhărie.
De aceea, "satanismul" nu poate fi lăsat. Doar o Dreaptă Mondială îl va eradica.



#2
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,270
  • Înscris: 14.11.2006
Subiectul a mai fost discutat aici:
https://forum.softpe...-mainii-stangi/

"Filozofia" - Fă ceea ce vrei - aceasta-i toată legea - este buna insa trebuie modificata astfel: "Fă ceea ce vrei - aceasta-i toată legea, INSA NU TREBUIE SA FACI RAU NIMANUI!"

Edited by florinbad, 25 September 2017 - 20:49.


#3
realduc

realduc

    traieste, si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,062
  • Înscris: 04.09.2017
hai ca m-ai luat prea repede ! ...
trebe sa studiez ! ... poate zici tu ceva aici ! ... doar ca este "extrem" de incalcit ! ...

#4
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,502
  • Înscris: 22.12.2015
Schizofrenul Aleister Crowley e un personaj foarte important pentru cei care fac parte din NWO, a devenit un soi de profet/zeu care e venerat cu mare adoratie de baietii cei mari! Asta in esenta spune multe despre cat de diabolici sunt acesti oameni, faptul ca il venereaza pe un dement, molestator de copii care credea ca prin violul homosexual putea crea o punte de legatura cu inexistentul Satan.
Nu radeti, pentru noi oamenii rationali diavolul e un mit, insa pentru derbedei precum cei din acest videoclip e o realitate, ordine din haos e deviza lor...dominatia totala a rasei umane e endgame-ul lor final. Asadar, Satan totusi exista si are o prezenta pur pamanteana, in esenta ei sunt Satan.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/s_b-zpSnoHs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#5
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
@doxan
Satan nu există, dar există tehnologia pentru telecomanda minții. Halucinații, telepatie, tortură, plăceri artificiale...orice. Este ținută secretă dar în prezent se vorbește tot mai mult despre ea, de când cu Internetul.

Exista se pare și în vechime, de aceea Satan rămâne o denumire bună pentru a construi o punte cu trecutul omenirii, care de asemenea mărturisește că a jucat un rol negativ ce a rămas de pomină peste milenii.   S.A.T.A.N.

@florinbad
Mulți sataniști scapă simplu: nu există binele și răul. Sau: nu știe nimeni care e care.
Machiavelli: "Nu știu ce ma sperie mai mult: răul ce duce la bine sau binele ce duce la rău?"

Traducerea din engleză sună ciudat, dar cuvintele au chiar mai multe valențe oculte.
MaNna, MaNipulare, MuN-ca
StanCi, STaN-gi

@realduc
Nimic ocult, doar evidența:  strivirea minților de arme ascunse elimină orice posibilitate de judecată. Haos total.

Sunt unii care sunt nemulțumiți de ceea ce spun. Ei zic: "strici jocul".
Eu cred că nu, pentru că jocul e deja stricat. "Pomul se cunoaşte după roade." Un sistem social, la fel. Acesta este rău şi promite să devină şi mai rău, şi, în plus, de neschimbat. E vremea să demontăm jocul acesta și să ne reamintim de democrație.

O Revoluție nu e suficientă. Democrația este muncă constantă şi dăruire. Ea are nevoie de învățători în plus. Este mai bine să sacrificăm elitismul pentru democraţie, ca să scăpăm de satanism.
Masoneria putea fi bună doar când lipsea psihotronica.

Sunt unii care abuzează de puterea armelor "neletale" și îi iradiază pe "predicatorii neautorizați". Ei mai și aduc o justificare: un presupus verset creștin - "Fraților, să nu fim mulți învățători căci noi pedeapsă mai mare vom primi".

Mărturisesc că judecata lor este strâmbă. "Pedepsele" lor sunt o suferință inutilă și o risipă.

#6
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,109
  • Înscris: 30.04.2007

View PostXritseen, on 26 septembrie 2017 - 00:48, said:

Satan nu există, dar există tehnologia pentru telecomanda minții. Halucinații, telepatie, tortură, plăceri artificiale...orice. Este ținută secretă dar în prezent se vorbește tot mai mult despre ea, de când cu Internetul.

teoretic, una din cele 2 afirmatii ar trebui sa fie reala, cealalta se-fe. ma intreb cu mintea mea cea proasta care dintre ele, pentru ca mie imi da cu cosinus, intelectul meu precar si mediocru imi DICTEAZA faptul ca ori sunt ambele adevarate, ori ambele aberatii.

dilema zilei.

#7
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,502
  • Înscris: 22.12.2015
Apropo de devil, a observat careva pana acum asemanarea izbitoare dintre Francisc si acel personaj celebru...Andre Linoge din serialul Storm of the Century by Stephen King ?

Edited by doxan, 26 September 2017 - 08:48.


#8
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Războiul poate fi înlocuit doar de Ordine. Din păcate, se pare că singura ordine care "s-a impus" până acum este una care reduce ființa umană la stadiul de robot. Curios este că din setea omului de libertate, ușor de ĂŹnțeles în sclavie, s-a nascut...haosul: materie primă pentru construirea Sclaviei.
Este un cerc vicios din care omenirea nu se trezește și pe care evoluția tehnologiei îl adâncește. O mlaștină.

O mărturie cheie sunt "Protocoalele înțelepților Sionului", care vorbesc despre un sistem de a arunca în aer orice organizație care ar putea să le scape de sub control, "o armă teribilă" - "Metroul". Și "tribunalul conștiinței".

"Metroul" (în unele contexte, astăzi, "trenul") este tehnologia de control mental, cea numită în Biblie "Satan". Cei care o operează pot avea pretenția că testează sau măsoară capacitatea unei organizații sau a unor angajamente de a rezista "cutremurului". Ei se ocupa într-adevăr cu o anumită "metrică", dar sunt mai degrabă niște "demolatori".

Se pare că asta se întâmplă și cu "Ordinul Hermeneutic Golden Dawn":  este demolat cu "metroul" prin colaborarea lui Crowley. Ciudat îmi pare că fondatorul Mathers îl inițiază pe Crowley și îl impune lojei londoneze împotriva voinței membrilor ordinului - e posibil să fi fost silit.

În rest, Crowley era pur și simplu un "canal", nu avea nimic special de făcut el însuși. Ochii lui erau camere de luat vederi, urechile microfoane. O dată pătruns în nucleul Ordinului, toate secretele organizației erau expuse. (Cum citim și în Creangă: "pereții au urechi și fereștile, ochi".) Funcția lui de bază, ca unealtă a sioniștilor, a fost de distrugător organizațional și de experimentator.
Un motiv în plus pentru mine să văd în "Thelema" (altă aluzie la tele-control sau la o tele-masonerie) nu o masonerie ci o antimasonerie, nu o filosofie constructivă, ci una distructivă.

Touși, Crowley (sau controlorul lui) adoptă sinceritatea prin... duplicitate: se auto intitulează "Fiara" și, "cel mai rău om din lume". Un omagiu adus ființei umane? Sau cruda realitate?

În prezent se lucrează, se pare, la stagiul 3 al conflictului mondial ce trebuie să opună și să distrugă ultimele insule organizaționale. În urma acestuia ar trebui să rezulte "haosul pur". De aceea, armele sataniste au fost distribuite pe scară largă în toate țările și în toate organizațiile și suborganizațiile ("încălzirea globală"). În acest stadiu, societatea umană ar trebui adusă la stadiul de nisip. (Abia apoi "doctrina luciferiană" ar fi impusă tuturor.)

"Când veți vedea <urâciunea pustirii> (cea despre care vorbește proorocul Daniel) șezând în locul în care n-ar trebui să fie..."

@r_murphy
Satan nu există ca ființă. Eu îl consider o personficare ce ține locul unir organizații secrete înarmate cu tehnologie "necomvențională".
Dar ai dreptate: prezența armelor și a unor armate de oameni care seamănă tot mai mult a cyborgi nu exclude prezența altor ființe.
Poate că există și draci! Dar nu-mi place când semenii mei se ascund îndărătul lor.

@r_murphy
Satan nu există ca ființă. Eu îl consider o personficare ce ține locul unir organizații secrete înarmate cu tehnologie "neconvențională".
Dar ai dreptate: prezența armelor și a unor armate de oameni care seamănă tot mai mult a cyborgi nu exclude prezența altor ființe. Poate că există și draci! Dar nu-mi place când semenii mei se ascund îndărătul lor.

Edited by Xritseen, 26 September 2017 - 11:34.


#9
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
De la globalizarea satanismului și înstăpânirea sionismului asupra lumii, proclamată de mai bine de 100 de ani, sioniștii au avut de rafinat tehnologia de telecomandă cerebrală și "hainele" ei, de regulă o "știință" excluzând total această posibilitate și niște filosofii politice "naive", ce nu par a fi conștiente de puterea absolută a armelor sataniste.

În realitate, toate războaiele au fost decise de sataniști, atât ca producere cât și ca "rezultat", toate contractele, tratatele, alegerile, toate competițiile economice și politice, chiar și unele căsătorii.

Orice alt sistem în afara sionismului a fost doar o mascaradă.
Globul a fost împărțin în "est" și "vest" după o arhitectură clasică "divide et impera". În vreme ce capitalismul și democrația erau false, comunismul avea marea calitate de a economisi eforturile necesare unor competiții cvasi-inutile. Touși, manipularea a fost perfecționată în vest, iar "democrațiile" au "câștigat teren" probabil pentru că sataniștii le-au prețuit pentru capacitatea superioară în producerea fumului.
Ținta pare a fi discreditarea totală a oricărei filisofii politice. "Toate au eșuat". Haosul total ar trebui să fie baza pe care luciferianismul se va afirma într-o manieră lipsită de orice concurență. Deja se promovează tot mai mult "nu judeca!" și "concentrează-te DOAR la problemele personale!".

Și ce este acest luciferianism? E greșit să crezi că e o filosofie. Nu va mai exista creier normal. Evoluția tehnologică a făcut posibil ca toate creierele să fie înrobite de la distanță.

Trebuie să ne concentrăm atenția asupra educației copiilor. Ei pot fi acum "educați" de la distanță, în masă. Dacă ei vor fi forțați să devină un fel de cyborgi, înseamnă că doar câțiva ani ne mai despart de o sclavie năucă.





#10
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,502
  • Înscris: 22.12.2015
Ce parere aveti de  targeted individuals si monarch beta slaves ?

#11
Schroedinger

Schroedinger

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 22.09.2017

View PostXritseen, on 25 septembrie 2017 - 20:27, said:

De peste o sută de ani, "filosofia" "popularizată" de Aleister Crowley: "Fă ceea ce vrei - aceasta-i toată legea" se bucură de o atenție considerabilă în rândul tinerilor.

Această filosofie individuală lasă loc DOAR unor organizări de tip masonic, sau, mai specific, unor piramide de angajamente secrete și de operațiuni acoperite, de obicei din categoria crimelor, excluzând total Statul de Drept ca fundament al oricărei întreprinderi.
Sounds good. Unde ma inscriu?

la dracu' satana cu statul de drept! mai mare criminal decat statul nu am vazut(democratia duce inevitabil la totalitarism in timp)...

#12
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Cine-aude despre "gradele filosofice" ale unui rit masonic, poate își închipuie că acei masoni se preocupă cu filosofia. Așa este. Ceea ce este mai greu de bănuit este că unii dintre aderenții la o "filosofie de viață" se socot parte a unei "țări filosofice", pe care sunt obligați să o și apere. Poate să fie creată în acest fel "crima filosofică": trădarea țării filosofice. Care... se pedepsește. Ați ghicit: cu moartea. Filosofică. Adică: filosofii nu îl vor mai accepta pe trădătorul în credință ca frate bun. Va fi ostracizat de filosofi și marcat ca om nevrednic de încredere. Până aici, toate bune, doar că mai e ceva.
Niște frați mai zeloși s-ar putea să înceapă să îl iradieze cu arme neconvenționale. Dacă el depune plângeri la poliție, procuratură etc...este posibil să dea peste alți filosofi care, ce o să facă, nu o să facă nimic. Pentru că "nu îl cred". Rămâne de ghicit de ce nu îl cred. Doar la "spitalul nouă" va fi crezut, însă ca nebun.
Mai pe scurt, poate fi ucis. Desigur, asta are să dureze. Tranșe de șpăgi mai alungă "frigul" și mai lungesc agonia. Sau, dacă mai e tânăr, poate fi încorporat în "curtea marțială" mafiotă, care are nevoie de asasini dispuși "să sfârșească în <frânghii> <darul> de-a trăi".

Pe măsură ce guvernele lumii au fost împănate cu "filosofi" oculți, asasinatele și chiar înscenările de "trădări" au devenit tot mai obișnuite. Armele de control mental sunt tot mai capabile de a fabrica aceste înscenări, atât față de legea "filosofică" cât și față de legea comună.

Dar de ce să fabrici înscenări? Ca să înlocuiești cu o judecată falsă o altă "judecată", una sumară, dură, și tot mai răspândită (dar... nevrednică de a fi scoasă la lumină): "ori te faci mafiot, îți plătești taxa și îți respecți șeful, ori te eliminăm". Statul devine mafiot, devine enclavizat. Și, prin abuz de arme de control mental, stat mafiot satanist. De fapt, nu un stat, ci o bucățică de sionism.

Problemele?
1 Satanismul distruge, de fapt, orice justiție.
2 Justiția "ìn cerc restrâns", chiar și fără satanism, oricum nu era îndreptățită să blocheze justiția cu bază mai largă: națională și internațională. Cu cât mai largă baza justiției, cu atât mai puțin susceptibilă de corupție.

Practica "state în state" nu face decât să multiplice "bisericuțele". Două seturi de "state" ale căror legi se aplică simultan produc o "matrice de state". Atâtea țări fizice, fiecare înmulțită cu atâtea țări filosofice (sau "case") dau, ca produs, un număr cam prea mare de "pătrățele" sau "celule", o divizare exagerată a societății. La această matrice se adaugă dimensiunea verticală prin discretizarea informației și a legii. Apoi, fiecare nivel cu tribunalele lui.
Un număr prea mare de seturi de legi, cu un consum corespunzător de resurse pentru păstrarea lor, reclamă digitalizarea justiției și a... coerciției. Adică, satanismul este căutat cu lumânarea.

Urâciunea unei astfel de masonerii constă în pietrificarea unor biete experimente pentru a fi mai apoi folisite pe post de blocuri de construcție. Toate încercarile de sisteme de legi sunt forțate în jurăminte și apoi batute cap în cap - rezultă Colosseum-ul roman. Un teatru consumptiv. Din "ce rămâne" - nu mare lucru - se fabrică arme,  spitale, școli de gladiatori și închisori invizibile cu mijloace moderne și nemiloase de tortură și incapacitare.

Dar de ce am refuzat legea construită democratic sau pe cea rezultată din principii? Pentru că ne temem de mediocritate, de acel "cel mai mare...divizor comun" al democrației. Dar alternativa e un război ce ascaladează capacitatea omenirii pentru autodistrugere. Și astfel, de ce ne-am temut, n-am scăpat: cu divizorul comun rămânem. Și NUMAI cu el.

@doxan
dacă un TI este "luat de mic", probabil că poate fi cultivat cu ușurință ca sclav cu mintea compartimentată. Beta ar fi doar una din personalități, tradițional 4.

#13
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Satanismul nu mi se pare o dezorganizare si o corupere a societatii, ba chiar mi se pare o chestie de aplicat, intr-o oarecare masura.

#14
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
@doxan
Am "aflat" și eu de pe net puțin despre aceste experimente, așa cum arătau ele în urmă cu zeci de ani. Da, Crowley putea fi un "Beta".

Se poate glosa mult pe marginea termenului.

"Beta" este "casă" sau "baza" "casei". Ca bază a casei sioniste, este sclavia însăși. Este fracțiunea "de jos" a "casei", "beciul".

"Casa" este, în sens general, o cabală sectantă sau masonică. Un grup social separat de altele prin reguli și protejat prin secrete.

Sclavul "beta" rezultă că ar fi "drona" casei sioniste / securiste / sataniste (doar satanismul poate cu adevărat să opereze sclavia).

Ca primă sarcină, "beta" implică paza unor secrete. (Ați observat prin filme că, în limbaj militar, "B" devine "Barbie" - "sârmă ghimpată".)

Cum creierul poate fi ușor citit cu tot mai răspândita (și instalată în  sateliți?) tehnică de monitorizare neurală la distanță, sclavul Barbie are o sarcină grea: să își controleze gândirea 24/7, în ciuda atacurilor cu injecții de imagini sau discursuri aluzive la aceste secrete.

Se presupune că un asemenea autocontrol poate fi realizat doar în regimul de funcționare "beta" al creierului, adică în stadiul de vigilență sau trezie. Beta devine similar cu garda. (În privința unui autocontrol în timpul somnului nu știu ce rezultate s-au obținut.)
(Eu, deja, în loc să văd în aceste "formări" a o luptă nobilă, începe să îmi miroasă mai degrabă a risipă și eșec social.)

În tot cazul, nu pot crede că un asemenea autocontrol poate fi obținut fără ani de tortură 24/7.

Este posibil ca agenții mai reușiți să fie utilizați prin prostituție - "păpuși Barbie".

O altă cale pentru "cenzori" ar putea fi închiderea în buncăre și funcționarea ca "handleri". ("Beciul Domnesc")

Scria undeva că aceștia ar fi numiți "G" / "Gama" (Domni). Și că alături de Beta și Gama ar mai activa și Alfa - (un soi de mesageri) sau Delta (un soi de cioplitori, probabil asasini).

Marea "realizare" este să divizezi mintea sclavului ca să poată conține toate aceste "calități" ca personalități separate și să poată comuta, la ordin, între cele patru stări.

Scria undeva că "fraking"-ul poate merge "pe verticală" oricât de mult pe linia Gama, adică handlerul își poate crea, din starea de "G", oricâte subdivizări și sub-game (un fel de fractal). (Poate că aceste "personalități" vor fi, fiecare, cuplate cu agenți "din teritoriu", adică fractalul interior de personalități poate fi conectat la unul exterior.)


...Ce observ este că se presează "militarizarea" cvasi-completă a populației românești, cu momeala elitizării. Eu, însă, văd în asta un masacru și un posibil genocid. Calea e larg deschisă în direcția sclaviei și chiar a eugeniei. Nu mă pot împăca cu ideea că am sacrificat socialismul democrației ca să obținem, nu dreptate, ci sclavie.

În orice caz, viitorul omenirii nu poate avea de a face cu acest "tip de societate" prea mult timp. Se distruge mult, se realizează puțin.

"Una" erai înainte, când, cu prețul vieții, apărai o țară reală, bogată, frumoasă... și alta este când "aperi" o țâră, adică "dreptul" tău de a fi o piesă amărâtă dintr-o armată care... tâlhărește copiii.






@lil debul
Adica, nu mai facem justiție, sau cum facem justiție dacă nu identificăm responsabilii?

#15
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostXritseen, on 25 septembrie 2017 - 20:27, said:


De aceea, "satanismul" nu poate fi lăsat. Doar o Dreaptă Mondială îl va eradica.

Ce înțelegi prin ”Dreaptă Mondială”?

#16
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017

Dreapta mondială este în esență anti satanism mondial. Dreptul nu poate fi decât mndial.


Prin dreapta, eu înțeleg să ne ținem de cuvânt. Dacă poporul, prin revoltă, înlătură un regim și votează în referendum democrația și statul suveran, înseamnă că asta avem de făcut.
Nu putem lăsa organizațiile secrete să corupă democrația până la extincție, ci poporul în democrație este dator să își respecte Constituția votată și să păstreze controlul asupra Guvernului, Armatei, Justiției, asigurând propria suveranitate.

În loc de asta, observ că oamenii se refugiază în organizații secrete care sunt absorbite în mafia mondială.
Care mafie nu cred să asigure supraviețuirea pentru români, fie ei cele mai bune cozi de topor.
Mafia se hrănește cu multă risipa și promite extincția omenirii.

Gândirea globală rămâne esențială - doar politica globală poate avea succes. Democrația nu poate exista izolată, are nevoie să fie globală.

Nu înțeleg de ce ONU este neglijată și trebuie să ascultăm provocări de genul "America first". La vârful piramidei mondiale este satanismul și acesta nu poate duce omenirea la succes.




#17
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
...Și-uite-așa ne trezirăm (și noi) cu măscărenii gen "poliția gândirii", "tribunalul conștiinței", cenzura gândirii, tunderea creierului, "săli de sport", "pitici pe creier", "copii minune" și tot felul de specacole care să ne excite elitismul și să ne facă să vrem satanism.

...Zic "Protocoalele...": "tinerii vor fi distrași cu întreceri sportive...".

Totuși, ce caută milităria satanistă în societatea civilă? Asta era democrația cucerită, să votăm "sub influență"?

Pierdem baza judecății. Nu vrem să recunoaștem că lupta anticorupție se face cu interesul majoritatății, nu cu "performanța secretă" a minorității coruptibile. Nici cu o majoritate iradiată și inconștientă nu se apără legea.

Marele "câștig" al luptei sociale, marea "victorie", se obține, matematic vorbind, doar prin jefuirea unora mulți de către unii puțini. Se vor găsi deci mereu niște "puțini" cu gust pentru izbândă "prin orice mijloace". Socialismul le tăiase aripile acestora prin interzicerea luxului. Liderii socialiști erau opusul sultanilor auriți din Africa, ale căror popoare cad secerate de foame - socialiștii aveau niște lideri "plafonați". Popoarele rămâneau sclave agendei sioniste în ambele cazuri, dar, măcar, în socialism încă nu se implementase eugenia ca "rezultat al luptei de clasă".

Dar socialismul era fragil - Securitatea, deși informată, răspundea Sionismului, iar poporul, neinformat, era înrobit unui sentiment justificat de frustrare. Securitatea făcea poliție politică. Poporul avea teoretic acces la putere și în sistemul cu partid unic. Dar se temea de Securitate sau refuza lipsa ei de scrupule. Căderea socialismului revine, deci, Securității.
O regăsim azi (poliția politică) sub masca unui misterios "anti-traseism politic" sau a unei presupuse poliții subordonate intereselor poporului, care suflă în ceafa aleșilor "ca să se asigure că își respectă promisiunile". Care din ele?

#18
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostXritseen, on 26 septembrie 2017 - 00:48, said:



@florinbad
Mulți sataniști scapă simplu: nu există binele şi răul. Sau: nu știe nimeni care e care.
Machiavelli: "Nu ştiu ce ma sperie mai mult: răul ce duce la bine sau binele ce duce la rău?"


Dar tu ce crezi: există binele și răul?

View PostXritseen, on 01 octombrie 2017 - 06:14, said:

Dreapta mondială este în esență anti satanism mondial. Dreptul nu poate fi decât mndial.


Prin dreapta, eu înțeleg să ne ținem de cuvânt. Dacă poporul, prin revoltă, înlătură un regim și votează în referendum democrația și statul suveran, înseamnă că asta avem de făcut.
Nu putem lăsa organizațiile secrete să corupă democrația până la extincție, ci poporul în democrație este dator să își respecte Constituția votată şi să păstreze controlul asupra Guvernului, Armatei, Justiției, asigurând propria suveranitate.

În loc de asta, observ că oamenii se refugiază în organizații secrete care sunt absorbite în mafia mondială.
Care mafie nu cred să asigure supraviețuirea pentru români, fie ei cele mai bune cozi de topor.
Mafia se hrăneşte cu multă risipa şi promite extincția omenirii.

Gândirea globală rămâne esențială - doar politica globală poate avea succes. Democrația nu poate exista izolată, are nevoie să fie globală.

Nu înțeleg de ce ONU este neglijată și trebuie să ascultăm provocări de genul "America first". La vârful piramidei mondiale este satanismul şi acesta nu poate duce omenirea la succes.

Aceasta-i părerea ta despre ”dreapta mondială”. Dar ce cred ceilalți și ce spun DEX-ul și revistele de specialitate despre ”dreapta mondială”? Au aceeași definiție ca tine?

Părerea mea, deocamdată, despre satanism este că-i doar un parazit al conducerii,  nicidecum conducerea mondială în sine.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate