Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat urgent tencuiala tavane cu f...

A cunoaste DOAR limba engleza e u...

Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati
 setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...

¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...
 Slabire burta

Extender mikrotik

Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...
 Informatie job secundar

VLC Media Player

WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor
 

Mediabox HORIZON

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#1
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,126
  • Înscris: 05.04.2009
Puteti sa-mi spuneti cat costa chiria lunara la un  Mediabox Horizon?Multumesc anticipat!Posted Image

#2
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,117
  • Înscris: 22.02.2017
5 lei.

#3
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,693
  • Înscris: 25.11.2014
Imi poti spune de ce deschizi topic fara sa te uiti pe site-ul celor de la upc?
https://www.upc.ro/t...ne/echipamente/

Edited by Serafim606, 20 September 2017 - 16:03.


#4
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,126
  • Înscris: 05.04.2009

View PostSerafim606, on 20 septembrie 2017 - 16:02, said:

Imi poti spune de ce deschizi topic fara sa te uiti pe site-ul celor de la upc?
https://www.upc.ro/t...ne/echipamente/
Posted Image

#5
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,436
  • Înscris: 24.05.2010
Primul mediabox nu este gratuit?

#6
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,723
  • Înscris: 07.07.2009

View Postnandy007, on 20 septembrie 2017 - 15:55, said:

Puteti sa-mi spuneti cat costa chiria lunara la un  Mediabox Horizon?Multumesc anticipat!Posted Image
Există chiar topic dedicat https://forum.softpe.../page__st__4698

View Postferibalint, on 20 septembrie 2017 - 16:14, said:

Primul mediabox nu este gratuit?
Ba da. Este inclus în pachet https://www.upc.ro/p...500-play-maxim/
  • Cele mai multe canale TV
  • 160 canale TV (30 HD, 79 online prin Horizon  Go)
  • Mediabox Horizon: functie Replay, DVR*, Apps
  • Pachet sport cadou (+ 9 canale TV)
  • Pachet HBO + HBO GO 6 luni cadou (+ 6 canale TV)

Edited by Kalman2007, 20 September 2017 - 16:17.


#7
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,489
  • Înscris: 21.08.2008
Daca sunt sub contract si vreau sa inlocuiesc un Mediabox DVR cu un CI+ pot sa o fac fara prelungirea perioadei contractuale sau vreo plata?
Adica pur si simplu schimb.

#8
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,723
  • Înscris: 07.07.2009
Poți să-l schimbi liniștit pentru că prețul e identic.

#9
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,117
  • Înscris: 22.02.2017
Daca nu ai reducere pe acel decodor ti-l schimba fara nicio problema, daca ai reducere pe el sau chiar e moka o sa fie o problema...

#10
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,489
  • Înscris: 21.08.2008
E cel oferit gratuit ca prim echipament. Restul (cele 2 CI+) au fost date bonus la renegociere.

#11
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,117
  • Înscris: 22.02.2017
Atunci cred ca e ok... cred.

#12
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,489
  • Înscris: 21.08.2008
S-a rezolvat prin simpla inlocuire.
M-ar fi tentat acest Horizon deoarece as fi vrut sa conectez un HDD extern (Western Digital Elements Portable 2.5 500GB USB 3.0) pentru a inregistra filme (tocmai am renuntat la DVR). Avand in vedere acest lucru, pot conecta acest HDD la un TV Panasonic Viera pentru a inregistra si daca stiti cat spatiu ar ocupa cca 100 de minute de continut SD respectiv HD. Pe DVR SD care avea 60Gb incapeau vreo 20 de filme.

#13
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,489
  • Înscris: 21.08.2008
Daca iau un WD din asta https://altex.ro/har...b-usb-3-0-negru si il anexez unui TV, pentru inregistrare TV trebuie sa ramana deschis pe postul respectiv sau poatefi in standby? Cu fostul Mediabox era excelent, nu conta nimic, aici nu stiu.

#14
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,999
  • Înscris: 08.08.2002
Daca tv-ul are un singur tuner nu poti schimba postul in timpul inregistrarii iar tv-ul nu trebuie sa fie on in timpul inregistrarii (poti si programa o inregistrare dupa EPG eventual).
Daca tv-ul are 2 tunere poti sa te uiti si la alte posturi in timp ce inregistrezi.
Horizon-ul are un singur tuner, vechiul Cisco DVR avea 2 tunere.

Nu stiu de ce in 2018 cand ai Netflix, HBO Go, Amazon Video, etc mai sta cineva sa se chinuie sa inregistreze filme  de pe canalele tv dar asta este alta poveste.

Edited by MD, 26 January 2018 - 10:46.


#15
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,117
  • Înscris: 22.02.2017
TV-uri cu 2 tunere sunt foarte scumpe...

#16
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,158
  • Înscris: 08.12.2006
Nu merita...e o porcarie horizon asta. Imi pare rau ca l-am luat . In primul rand, dezamagire toatal , nu se poate conecta la net prin wi-fi, ci trebuie sa isiri un cablu de net d ela router ...o prostie.

Nu are nimic in plus fata de CISCO cel cu HDD si inregistrare.

Eu vreau sa il dau inapoi si sa imi iau doar card ul PCI, deja am un recieiver CISCO care e super ok, si unul de-ala banal, gri.

#17
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,117
  • Înscris: 22.02.2017
Pastreaza-l pentru ca ai pe Horizon GO functia de replay.. baga-l intr-un raft si gata :))

#18
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,158
  • Înscris: 08.12.2006

View Postronuquet, on 15 februarie 2018 - 00:48, said:

Pastreaza-l pentru ca ai pe Horizon GO functia de replay.. baga-l intr-un raft si gata Posted Image)
Pai...il pastrez, dar vezi tu...chiria lui costa, si costa pe banii mei.sta in raft, il umple praful dar e pe bani.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate