Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 

Statul de Drept

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
43 replies to this topic

#19
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Omenirea se sinucide când dobândește tehnologia! Oamenii se războiesc cu arme tot mai "performante" până când distrug "mediul" și propriul ADN. Ei par a nu se putea opri din acest proces.

Doar iubirea de oameni și voința astfel orientată construiesc Civilizația - o societate ca o navă capabilă să țină omenirea în viață. Dar Civilizația este făcută de civili. Nu de militari. Aceștia, ca și înclinație, sunt dintre cei care NU se dedică studiului acestui fenomen, al menținerii civilizației, nici respectului față de societatea civilă, și nici globalismului: un spirit de egalitate și colaborare între națiuni necesar păcii și cuvilizației moderne.

Chiar considerați paznici ai câteunei civilizații, militarii, mai ales cei "de carieră" sau cei "cu înclinație" "se aleg" singuri în prezent pentru "armata de profesioniști", după înclinație. Dar acest lucru este foarte toxic pentru societate în ansamblu, deoarece aceia ce au "chemare spre militărie" sunt în majoritate oameni excesiv de dornici de putere personală, de control asupra altora, duri, fără multe scrupule. Nu sunt "democrați". Sunt, de obicei, deficitari în alte privințe: puțini militari ajung să înțeleagă umanitatea și evoluția ei în ansamblu.

La vârful "piramidei" (militare), adică în posturi de comandă, ajung de obicei oameni ambițioși dar fără o  viziune socială suficientă, caractere dure, dar fără toleranță. În fine, oameni care NU ÎNȚELEG CIVILIZAȚIA. Vor doar să ajungă "cât mai sus".

Ei și toți subordonații lor (care, cu inumană ușurință și-au predat în totalitate responsabitatea către superiori) devin mașini piramidale de ucis. Și ce ucid ei?

Fidelitatea lor este cel mult față de propria armată (numită câteodată, ipocrit, "familie").

Mai nou, mintea a devenit ușor citibilă de aparate, la distanță. Ca urmare "firească", militarii de azi nici nu mai sunt informați cu privire la "planul de bătaie", căci este un secret militar ce s-ar scurge ușor. De obicei li se indică altceva... pentru ca mișcările decisive să le parvină în ultimul moment. Rezultă oameni care nu pot să mai judece deloc dacă ce au de îndeplinit este uman sau fidel țării. O armată de zombi.

Ei ucid orice.

O structură piramidală care, în vremuri de pace, nu are nimic altceva mai bun de făcut decât să tâlhărească societatea civilă. Aceasta, când este speriată, caută să îngroașe și ea, cumva, rândurile vreunei armate oficiale sau neoficiale. Dar, chiar și într-o piramidă neoficială, păcatul va fi același: obediența față de necunoscut, abandonul judecății proprii... disponibilitatea pentru crima. De obicei, crima lor este coruperea societății civile și subordonarea netranspatentă dar categorică a civililor către "te întrebi cine". Civuli deveniți, din Popor în Democrație, o "muncitorime" "dispensabilă". În vreme ce mulți militari trăiesc, totuși, modest, nici nu mai știi care armată este "deasupra".

Mai rău: și civilii sunt făcuți "zombi" fie că vor sau nu. Și, pentru că, după un timp, nici nu mai este nimic afară de "armată" în diverse nuanțe de gri, este o armată a nimănui. "Credința" lor, față de cine?

Dacă ați auzit vreodată despre "blestemul piramidei", acesta este. Piramida e sclavie și moarte. Niciodată societatea sănătoasă nu poate fi o piramidă. Doar militarii construiesc piramide, chiar dacă unii se îmbracă în civil. În niciun caz tehnologia nu se poate adăuga unei piramide sociale: după un timp, umanitatea se distruge la nivel global.

Nu, Civilizația reală este mai degrabă ca o navă - una pentru toată umanitatea.
Această imagine îmi pare mult mai potrivită: "Gravitația" nu duce Omul "la pământ", ci la înec. Nici corpul nu rămâne de el. "Legea naturală" sau "legea junglei" este, pentru umanitate, moarte colectivă.

Coruperea Civilizației este ca o spărtură ca duce la scufundare și pierzania întregului echipaj.

Nu ai CE să "escaladezi" pe Nava Civilizației! Cu cât mai mulți oameni sunt sus pe catarg (sau: "în catarg"?), cu atât este mai instabilă corabia.
Oricât de mare ar fi un vas, nu are loc de munți și dealuri pe punte, de piramide sau alte clădiri.




#20
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Statul democratic devine pură soeculație în momentul în care un cetățean al acelui stat primește răspunsul "aceasta este secret de Stat". Din acel moment, este un stat militar sau dictatură militară - acestea au secrete. Un stat democratic poate deveni militar în orice moment: democrația nu este inerentă. În cazul în care statul militar își păstrează denumirea de "democratic", poate chiar și unele forme aparent democratice, este un sub-tip de dictatură militară: "stat criptic" sau "cripto-stat".

În România, unii manifestanți au denunțat criptostatul încă din 1990, numindu-l "criptocomunism".
Desigur, un criptostat va căuta întotdeauna să suprime pe cei ce îl denunță ca atare.

#21
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Duplicitatea limbajului a fost cea care a vorbit până acum despre satanism, prin gura a numeroși politicieni, jurnaliști etc. Nu-i poți acuza pe aceștia de neglijență, dar este limpede că au angajamente de tip elitist și că nu vor putea ataca problema satanismului în mod frontal.

Doar poporul o poate face.

Iată că, fără o limpezime totală, nu s-a rezolvat nimic: populația este în curs de zombificare.
Poporul amețit nu va mai putea face nimic în viitor. Nu cred să aibă cineva chef să se întoarcă la statul "cetățeanului turmentat".

Tehnic vorbind, detectoare de radiații pot pune în evidență "sforile" sataniste pentru a le putea apoi tăia. Dar nimeni nu o face în mod sistematic, legal, pe scară largă.
Mai degrabă se face, ca și altă dată, denigrarea celor ce vorbesc despre satanism ca "nebuni"/"trădători". ("Satana" ar fi marea prietenă a poporului deștept.) Este o tactică veche. Dar acum, gata, s-a terminat cu ea. Cam toți știu ce se întămplă.

Iată că amestecul de elitism (securism) și forme democratice a creat un stat bolnav.

Pentru că actualele partide au dovedit, prin tăcere cu privire la satanism, un angajament de trădare a poporului "prost", numai un partid nou se poate axa în jurul acestei probleme, ca să o rezolve.

Pe la noi nu crede aproape nimeni schema aceea cu "teroriști (sataniști) mișună peste tot și securitatea dotată cu arme neconvenționale a devenit indispensabilă". Persistența problemei arată că "ei" sunt împreună.

Nu putem lăsa o boală profund antidemocratică și... antiumană să se ascundă într-un "turn de pază a națiunii".

#22
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Societatea este compusă din civili și militari. Problema este că democrația nu poate fi făcută cu militari. Ei sunt structuri dictatoriale netransparente.

Statul democratic presupune ca militarii să se supună civililor. Pentru asta, diferite structuri militare sunt separate unele de altele și așezate în opoziție sau complementaritate, comandanții lor răspunzând aleșilor poporului.

Nu spun că la butoane, adică la comanda oricărei structuri militare, ar putea fi lăsați proști...dar spun că, înainte de orice, ei trebuie să aibă respect pentru civili. Abia apoi pentru colegi sau față de aliați sau față de cuvinte ambigui cum este "patria".
Doar așa poate funcționa democrația.
Totuși, mai rău decât orice, inteligența artificială începe să preia controlul unor operațiuni militare. Să fie niște algoritmi cei pe care îi lăsăm la butoane? Cu eventuali tirani care să poată să arunce responsabilitatea pe calculatoare?

Totuși, dacă sunt comandanți militari care nu răspund în fața poporului? De exemplu, Președintele Constantinescu a declarat că serviciile de informații nu îl ascultau. El nici nu a mai candidat încă un mandat pentru poziția de "Președinte, șef suprem al Armatei", totuși a continuat să fie activ politic în "societatea civilă".

...Adesea, militarii au protocoale (secrete) de colaborare. Acestea îi pot ajuta să se unifice, dar, astfel, ei pot să iasă total de sub controlul democratic.
În fond, ei nu au interesul să moară luptând unii cu alții. Ei sunt de obicei animați de mândrie, ambiție, câteodată de frică. Este mai util pentru armate să tâlhărească pe civili, fie "ai lor", fie alții, de preferință pe oricare. Aici ne referim la pozițiile de comandă, mai puțin la soldați.

Istoria ultimelor secole arată că alianțele militare au ca prim scop această tâlhărie. Am tot asistat la "războaie degeaba".

Militarii formează piramide dictatoriale. Secretizarea operațiunilor militare plus armele de CONTROL MENTAL distrug democrația în mod categoric.

Cum - necum, civilii trebuie să lupte pentru democrație, iar pentru asta este nevoie de eforturi uriașe.

Încorporarea civililor în orice fel de structuri de tip militar e o strategie greșită pentru democrați - îi face prada ușoară pentru alte interese, vârful structurii fiind chiar mai coruptibil decât ar fi fost masa, problemă la care se adaugă separarea de alți civili. Deci, asta nu este o soluție.



ESTE O NEBUNIE TOTALĂ pentru civili să își închipuie că armatele pot fuziona/colabora/se pot alia ÎNAINTE ca popoarele "pe care le servesc" să facă același lucru....și, totuși, popoarele să păstreze controlul (democrația)!

Totuși, iată că NATO se naște înaintea UE, care UE "nu e gata" nici acum, ba chiar parcă s-ar destrăma...

Aș vrea ca civilii să ia exemplu din seriozitatea militară, nu din secretomania militară.

#23
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
...Când poporul a făcut referendum și a votat în majoritate demiterea "șefului suprem al armatei", se credea că el este responsabil pentru crime precum instalarea în România a dictaturii securiste, monitorizarea permanentă a gândurilor cetățenilor, implementarea poliției politice la nivel de gândire, tortura permanentă a adversarilor politici prin iradieri sistematice, scoaterea din sistem a celor "neintegrabili" în dictatură.

Dar românii se aflau, mulți dintre ei, în postura paradoxală de fi masoni. Doar că nu orice construcție este Masonerie! mai ales dacă este vorba despre niste mașini de război ce acționează orbește.

Jurați în diverse medii, unii cam cu de-a sila recrutați de sataniști încă de mici, unii "securiști" din tată-n fiu... uitaseră că religia creștină exclude jurământul, ca să nu spunem că, probabil, nu aflaseră ce este aceea.

Dacă în loc de religie românii se trezeau "adepții" unor teorii cuantice, poate că mulți ar fi fost scrupuloși îndeajuns încât să deschidă DEX-ul ca să nu se facă de râs la o adică.

Dar, fiind vorba de "ortodoxie", care pare a se dobândi prin naștere și a se menține prin imitarea oricărui anturaj, că doar creștini suntem 90%, au ajuns proaspeții democratizați de au jurat, claie peste grămadă, să apere democrația, în primul rând prin tăcere, dar și prin unele activități oculte.

Iată-i la deci la un democratic referendum, revoltați împotriva Președintelui ex-iubit, în bună tradiție revoluționară, dar neștiind sau "neputând" să explice exact cum anume ajunsese acesta să fie un dictator și un uzurpator al democrației. Iar Președintele le amintea că au datoria de a fi un popor "previzibil".

Rezultatul a fost previzibil. S-au sculat și morții (parcă, să zic, și bătrânul ambasador Pacepa era listat) și referendumul a fost degeaba. Nemaifiind nici refăcut, că doar n-o să ajungă până la urmă să afle chiar toți românii despre el.

Revoluție, priimim, dar Armata nu mai e "cu noi", e o armată de profesioniști, nu mai face ce-a făcut cu șeful ei suprem de tristă amintire.

Dar iată că suspectul de dictatură a debarcat, bine-mersi, la expirarea mandatului, fără ca nimic să se schimbe... Alți comandanți militari au predat și ei ștafeta, în timp, dar, nimic: panta satanismului este la fel de abruptă!

Și iată că am ajuns devale. Acum, este satanismul care se "dobândește" prin naștere și care ne controlează permanent. Nu este o religie, este un "Domn adevărat".

Mai e o problemă cu straiele, cu ce ne îmbrăcăm, chinezării sau mărci înregistrate. "Domnul", "Universul", "Securitatea", Consiliul Înțelepților, Îngerii, Demonii, Vrăjitorii etc.

Am înțeles, totuși: nu e de la noi, "e de la ei". Sute de mii de indivizi se plâng public de a fi torturați, mai ales în SUA, pentru că ar fi refuzat nuștiuce "afacere" ca ajunge să pară "de nerefuzat".

Acest fenomen bizar pare a fi chiar vestitul (și tot mai puțin misticul) "NWO".
Destul de vechiul, de fapt, "Satan", dar nu dintotdeauna așa de bine dotat, așa de activ, așa de violent și așa de perfid în dictatura lui.

Înțelegem politica doar când privim forțele desfășurându-se la nivel global și în timp de secole. Niciodată politica reală nu este cea "locală"...deci, ce a făcut noi până acum în democrația noastră lipsită de putere? Mai nimic?

Este un moment critic pentru umanitate. Dacă mai hrănim pe acești tirani cu muncă sau ipocrizie, lucrăm chiar noi împotriva noastră.

Unii, ne-am închipuit că lumea poate exista fără legea democratică, doar cu un set de jurăminte și o "verticală" ocultă. Că, "la o adică", suntem noi care vom trăi și de murit vor muri alții. Era mai supărător a gândi și a constata că sistemul acesta nu poate funcționa decât puține generații. Până atunci ne decimăm haotic.

Ce democrație este asta? Apasă sataniștii un buton și oamenii se înveselesc...nu are nimeni din popor un motiv cât de cât solid, controlabil, verificabil, ca să fie încrezător, dar, dacă noi "simțim" că "e de bine"...ce mai stăm să mai judecăm?

Nu, lumea nu poate supraviețui așa. Nu ies calculele la nivel economic. Pe termen lung pierdem toți.

Nu ies calculele nici la nivel evoluționist. Sub tortură, psihicul uman se adaptează intrând în involuție. La fel sub orice alt tip de falsificare a percepției, fie că e însoțită de plăcere sau durere: falsificarea duce la dezadaptare, nu la evoluție. Ce nu te omoară te face mai slab și... când nu te omoară pe tine, îl omoară pe altul. Și, nu, acel altul nu este întotdeauna "mai prost".

Mai sunt câteva generații până la un eșec evident. Nu al unei utopii oarecare, nu al unui experiment.
Acesta este însuși eșecul omenirii de a trăi pe Pământ.

Din perspectiva mileniilor putem spune:
"o specie incapabilă."

Angajați pe diverse drumuri, am rămas imaturi: nu ținem măcar definiția cuvântului "lege".
Legea este întotdeauna  a noastră, nu poate fi niciodată a altora, iar noi suntem toți, nu doar unii.
Legea este pentru unificare făcută, nu pentru război.

#24
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Mafia, nu "română", nici "din România", ci una globală, care "mânâncă şi din România", încearcă, pe post de "ideologie", să subordoneze "tot ce mişcă" unui principiu "al voinţei"... destul de abstract. Ce voinţă, a cui voinţă?

Asta este ce înţeleg eu, că "şefu ăl mare" rămâne ascuns.

Este loc din belşug pentru "ceaţă", chiar cu rol integrator: o fi acest şef mare, Dumnezeu? sau vreo altă divinitate? o fi un ansamblu de zei, o fi "legea naturii", o fi un grup de neamuri nobile, o cupolă sau un cerc de familii ambiţioase, o coaliţie "of the willing"...şi, deja, cu această ultimă formulă, m-am întors la "un autor" abstract (cu pretenţia de pluralism şi cu iz de ironie chemătoare).

Totuşi. Ce vrem?
Prea puţin. Victoria personală şi ceva moştenire pentru copii.

Mulţi sunt cei ce nu au observat că asta este insuficient, pentru că tehnologia ne dă puterea să furăm masiv de la nepoţi şi multe alte generaţii viitoare. Şi, în "încrâncenarea" "voinţei" limitate, aceste resurse ce aparţin viitorului chiar sunt masiv furate.

Mulţi nu au observat că voinţa aceasta, limitată la o minimă "legea naturii", un fel de moştenire de la animale, nu este suficientă la om, ca să trăiască. Tehnologia ne dă puterea să distrugem miliarde de oameni, porţiuni mari din natură, şi să ne ciuruim ADN-ul tot mai mult. Şi noi chiar o facem... în " triumful voinţei" acesteia limitate.

Mulţi nu au observat că se construiesc acum închisori cvasi-eterne, robotizate, sisteme prin care oamenii devin în masă sclavi ai calculatoarelor. Nu este SF. Este rezultatul "voinţei" animalice, nedrept cuplată la un creier prea mare pentru nobleţea ei.

Nu înţeleg. Nu putea voinţa noastră să includă şi pe nepoţi, strănepoţi...până la a mia generaţie?
Ne iubim copiii, nu şi nepoţii? Spunem că vor termina ei o muncă pe care n-am terminat-o noi (de care, de fapt, puţini s-au apucat)? Dar cum, când noi am ajuns de le lăsăm acum moştenire mai puţin decât am primit noi? Când noi îi ducem în mai întuneric şi nu mai în lumină? Mai în sclavie şi nu mai în putere? Cum vor face ei ce nu ne-am învrednicit noi?

Oare ne este ruşine cu un Dumnezeu care a spus: "... Şi Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele." Ne este ruşine să fim după asemănarea Lui, dacă asta cere să iubim şi noi pe nepoţii noştri până la al miilea neam în viitor? Sau ne cere El altă iubire?

Ne este ruşine să facem singurul lucru cu care putem spera să ajutăm al miilea neam, care să ajungă până la ei, anume, o lege ("porunci") care să asigure sustenabilitatea, dezvoltarea durabilă? Ne cere El altceva?
Noi, făcând Voia Lui, una suntem. Şi de ce n-o facem?

De ce nu adăugăm această iubire de nepoţi la "voință"?
Şi, dacă nu vrem să facem asta, atunci de ce mai facem copii? Vor vrea ei construi ce n-am vrut noi?

Abia această din urmă voinţă, asigurând viitorul omenirii, s-ar mai putea chema Masonerie.
Orice altă voinţă este doar o mafie: "mişcăm lucrurile de colo colo dar nu ştim unde ajungem pe termen lung".

Nu mă impresionează deloc să văd oameni ce spun că au succes când ei doar au cultivat nişte motive "rezonabile" cât să creadă că şi-au asigurat copiii şi nepoţii. Dacă nu ţi-ai servit, pe cât posibil, urmaşii până la al miilea neam, n-ai făcut destul: ai lăsat copiii cu o problmă chiar mai grea decât ai avut-o tu şi care, nerezolvată, duce întreaga omenire la o pieire sigură.

Noi "avem" legi, dar care sunt insuficiente, unele sunt poveri inutile. Căutam altele, găsim poveri şi mai mari. Unii încep să meargă spre anarhism, altă cale a morţii.
Chiar e greu să regăsim legea necesară omenirii?

#25
Stelaris

Stelaris

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 13.06.2009
@Xritseen
Ce chestii.... de unde stiti dvs. toate astea? Pareti foarte sigur pe ce scrieti... Intrebarea me nu e retorica, chiar as vrea sa stiu daca toate informatiile/parerile pe care le aveti sunt veridice. Multumesc!

#26
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Astfel de lucruri le afli pe pielea ta.

Tehnologia de azi face secretele imposibil de păstrat. Prezentul este 100% citit și înregistrat din chiar creierul oamenilor, așa cum apare în mintea lor. Datele culese ar putea fi mai mult decât conținutul conștientizat de cei spionați și pot depăși capacitatea interogatorilor (sau analiștilor de înregistrări) de a le reprezenta în propriul mental - gândire și simțire.

Am spus "interogatori" pentru că există această meserie: ei se ocupă, afară de monitorizare neurală, cu transmiterea către interogați a unor cuvinte și imagini în scopul de a le scormoni amintirile. Se mai pot ocupa și cu simulări, de obicei în timpul viselor, în scop experimental sau "psihometric".

Mulți ar spune: foarte bine! Dispare hoția, minciuna...
Eu le spun: nu! sunteți naivi și delăsători.

Ceeace se poate întâmpla, cu neglijența poporului, ȘI SE ÎNTÂMPLĂ, este aceasta:

-"serviciile de informații", oficiale și/sau sau mafiote (unii au pretenția la a fi "colaboratori cu statul") PUN MONOPOL pe informație; nu se poate ști când, dacă și în ce fel se va face vreun fel de justiție!

-ei pot șterge ȘI ȘTERG porțiuni de memorie cu precizie uimitoare, lăsând restul neatins

-ei trafichează informația într-o formă cifrată, în tot felul de coduri care o fac imposibil de folosit de către Justiție.

Astfel:
-informația de interes public, baza democrației, baza gândirii poporului cu privire la propriul destin și cu privire la proprii administratori, este acaparată, îngrădită, manipulată de organizații obscure, necontrolabile

-informația de interes juridic, la fel

De aceea, este clar că democrația și justiția nu mai pot funcționa. Ele sunt înlocuite, pe moment, cu surogate.

De aceea, eu chem poporul să caute reintrarea în drepturi: controlul lui direct (și nemijlocit de vreun protocol) peste toate informațiile și peste toate procedurile de gestionare a lor.
Dacă nu, sclavia sub tortură, gestionată de computer, este singura lui alternativă de viitor.


Cu privire la coduri, efectul lor nu este doar șmecherizarea unora, crearea de elite inteligente, cât mai degrabă scindarea populației în propriul detriment.

Nu ducem lipsă de un istoric al afectelor acestei strategii:
Geneza 11/9
"De aceea i s-a pus numele Babel, pentru că acolo DOMNUL a încurcat limba întregului pământ; și de acolo DOMNUL i-a împrăștiat peste fața întregului pământ."

După trei decenii de decadență, pradă sărăciei și sclaviei, supraviețuind pe datorie, poporul român are toate motivele să acuze de trădare pe înșiși responsabilii lui militari. În loc să demaște inamicul și să îl combată, l-au protejat și au vândut țara "pentru că nu se poate altfel".








Sute de mii de oameni în toată lumea vorbesc deschis despre violența dictaturii electronice. Sute de milioane, însă, jurați sau credincioși căii tăcerii, vorbesc codificat sau prin artă: jurnaliști, artiști... De exemplu, "Matrix" este o expunere destul de bună a unei estimări rezonabile pentru un viitor apropiat, cu un computer necontrolabil care a încorporat mintea unor mari maeștri masoni, (dintre care "Marele Arhitect" ar fi fost capabil să creeze o minte cu un potențial salvator pentru umanitate chiar și după copierea în computer) dar și pe cea a unor mafioți fără scrupule  ("agentul Smith" replicându-se ca un cancer).

Miliarde de oameni rămân însă ignoranți. De aceea, tirania avansează. Nu este cazul să ne bazăm pe "dreptatea" ei. Fiecare trebuie să devină activ în controlul acestui sistem și nu ca sclav al lui.



#27
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
SPIRITUAL,
Egoismul este păcatul originar: Oameni care aleg suișul individual, în jocuri piramidale.
Altruismul este salvator: oameni care urcă împreună, în democrație.

Cele două se exclud una pe alta.

LEGAL,
Constituția este actualmente defectă. A dat naștere unei societăți divergente, antidemocratice.

Arhitecții sociali ar fi trebuit să respecte ordinea necesară a operațiunilor.
Mai întâi, trebuia obținută sustenabilitatea economică, indispensabilă omenirii.
Abia apoi trebuia experimentat între sisteme sociale.
Eugenía trebuia să adapteze pe om la societate. Dar, societatea emanând din firea umană, pe care o întemeiem prima? Genele se adaptează sistemului sau sistemul genelor?
Încă o dată: mintea și tehnologia pe care o naște ne împiedică să ne lăsăm "legii junglei". Ne obligă să avem o Lege întru civilizare sau să dispărem după câteva secole în războaie catastrofice și epuizare a resurselor.

Nu ne ajută cu nimic pseudo-legile. Nu ne ajung pseudosistemele, pseudomasonerille, pseudoregimurile, exact precum pseudoștiința nu ne poate ajuta. Doar maschează problemele și amână rezilvarea lor.

De aceea, hai să ne fie bază eficiența, frumusețea, pacea, adevărul. Eu nu pot vedea acestea în afara democrației. De aceea spun: mai întăi sistemul, apoi eugenía.

#28
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
...o completare Constituția Democratică

EGALITATEA FINANCIARĂ

Monopolul este incompatibil cu economia de piață. Monezile acestei lumi, fiind monopol al unor state sau bănci emitente, unele dintre ele fiind "sprijinite" de armate (adică introduse forțat în afaceri prin dictatura armelor), sunt incompatibile cu echitabilitatea.
În democrație, din contră, este necesar să fie garantat dreptul ca orice cetățean să poată emite propria monedă, a cărei convertibilitate în alte monede sau produse să fie hotărâtă de acel cetățean. El este obligat să modifice valoarea ei doar în sens crescător. În caz de insolvență, acest drept al său va fi blocat. Abia atunci va fi posibilă egalitatea între oameni în fața legii.

Deocamdată, nimeni nu ne împiedică pe niciunul să operăm un astfel de sistem. Încă.
Acest drept trebuie prevăzut și garantat în Constituția Democratică.

#29
Stelaris

Stelaris

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 13.06.2009
Democratie reala = domnia altruismului
Democratia de azi = domnia egoismului

Trebuie ca altruistii sa ajunga la putere ca sa poata fi instaurata democratia reala. Pentru asta trebuie ca intai, majoritatea oamenilor sa devina altruisti. Pana nu se schimba oamenii, nu se schimba nici lumea...

#30
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Dacă lăsăm sistemul egoist să funcționeze, egoiștii se fac mai mulți, altruiștii pierd.


#31
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Democrația este o simbioză între Legea democratică și Popor.
Acestea două trebuie să se afle în relație de creație reciprocă, ca în simbolul Yin-Yang.

Adică: democrația ca lege scrisă, publică (partea stabilă și pasivă, Yin) trebuie să formeze oameni cu MENTALITATE democratică (partea Yang). (Adică, o mentalitate destul de departe de popoarele sau populațiile actuale, și, mai ales, departe de potențialul popor din România.) Dacă NU, atunci presupusa lege democratică (sau presupusul stat democratic) este ca o fabrică ce nu produce nimic: o poți chestiona: de ce te mai numești lege democratică? căci, dacă nu ai creat ce spui, adică un popor, și încă unul la rândul lui capabil să te întărească, nu ești deloc ce te numești - o "lege democratică".

De asemenea, poporul (democrat, căci asta este definiția lui, fără putere nu este popor) (partea Yang, activă politic) trebuia să cultive activ puterea legii democratice (partea Yin), nu doar în sensul respectării ei, dar și în sensul apropierii legii de idealul democratic prin amendamente care să o facă rezistentă la nesfârșitele atacuri din exterior și chiar din interior. Legea democratică trebuia mereu întărită în sensul capacități ei de a produce un popor (democrat, căci fără putere nu este popor) și a îl menține în putere. Căci generațiile se schimbă, tehnologia la fel, organizațiile și armatele potrivinice la fel. Deci legea democratică este mereu în trebuință de adaptare.

Ce nu se schimbă?
Definițiile aceasta de mai sus nu se schimbă. Principiul echitabilității nu se schimbă.

Marea problemă este cu "elitiștii", cu cei care nu vor să joace corect, ci să fure tot terenul dinainte să înceapă vreo departajare publică. "Lasă că e bine să știe tot mai puțini democrația". "Lasă să știe cât mai puțini alte jocuri ce mai facem noi". "Lasă, să știe cât mai puțini tehnologia". NUMAI noi să știm ceva. Restu să steie la mila noastră.
Mentalitățile astea sunt niște "valori"? Sau ca ce chestie sunt la putere?

La așa "jocuri", așa "câștigători": gropari, zăpăcitori, prostitori, îmbolnăvitori, ucigași, sado-maso, mișei...

#32
CriCri99

CriCri99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 02.11.2017

View PostXritseen, on 20 septembrie 2017 - 12:37, said:

Legea democratică este, la bază, “egalitatea din naştere".
...
Nu ne-am gandit că ne dam, de fapt, acordul sa fim macelariți. Și, în plus, acordul să "o facem" în cel mai deplin secret, stand in pozitie de drepți.

lipseste "numitorul comun"
in cazul tau, ce te defineste ca om?
sa iau o intrebare simpla: se aduna 10 copii, in jur de 10 ani, prieteni de... cartier... acum multi ani in urma... ce ar fi distractiv pentru ei de facut ca si joaca? dar acum?

Edited by CriCri99, 20 November 2017 - 23:46.


#33
Geth

Geth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,903
  • Înscris: 17.11.2017

View PostXritseen, on 20 septembrie 2017 - 12:37, said:

[...] oamenilor, care, egali fiind, alcătuiesc o Democraţie. [...]. Nu toţi oamenii sunt identici: nu pot și nu vor munci în mod egal.
Bravo, tocmai te-ai contrazis. Oamenii ar trebui sa fie egali in fata legii(desi nu sunt in practica), insa nu au cum sa fie egali din celelalte puncte de vedere. Adica, pur si simplu nu sunt egali. Unii sunt mai destepti, altii mai prosti, unii mai puternici altii mai slabi, samd.

Democratia e ilegitima caci e ilogica(aka argumentum ad populum)

Inidividul de rand nu are suficienta inteligenta pentru a decide pe cine sa aleaga, de fapt nici macar nu-si cunoaste interesele, nu intelege ce este bine sau ce este rau pentru el.

#34
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
@CriCri99

Numitorul comun ar putea fi doar responsabilitatea. Căci democrația încă nu este matură, istoric vorbind.

Legile noastre, nu sunt încă democratice, nici măcar Constituția.

De exemlu, acordul de staționare a unei armate străine pe teritoriul Ro nu poate fi o cerință într-o alianță de state suverane. De asta am spus "acord de a fi (oricând) măcelăriți".

Deși, geostrategic, este justificat ca unele instalații militare NATO să fie amplasate pe teritoriul Ro, paza acestor arme și o parte din control nu pot fi decât ale Armatei Române, pentru a respecta suveranitatea statului Român. PENTRU CĂ psihotronicele și alte arme electromagnetice bat departe. Românii au dreptul să știe asta.

În loc de asta, citesc în presă că bieții militari români sunt păziți în cazărmi de conpanii militare private!

Nu este maturitate a democrației să violezi Constituția.

"Democrația" noastră este doar o formă fără fond. A "legitimat" guverne care au trădat țara.

Democrația, în Ro, a fost doar o sămânță care NU a germinat. Dar mai are, încă, șansa să o facă, deoarece "pe față" suntem încă democrați ȘI mintea noastră încă nu este complet spălată.

Dar, dacă nu ne grăbim, atunci mintea noastră, capacitatea de a crea democrație, va fi compromisă definitiv în era psihotronică. "Mai definitiv" decât în "comunism".

Chiar cei mai maturi dintre cetățeni, vechii "securiști", ar fi mai bine dacă ar lupta pentru legea democratică, decât să depene kilometri de dosare, despre care constată și ei că sunt degeaba? Poate sunt supărați că munca lor nu a fost valorizată suficient, dar refugierea în sociologisme nedemocratice nu le va folosi nici lor.
Elitiștii se fac grupuri, dar chiar asta îi condamnă la mediocritate și stagnare.


@Geth
Nu sunt de acord că democrația este în sine o contradicție. Este o confuzie foarte răspândită, făcută din grabă.
Ca la startul cursei atletice, când toți sunt aliniați egal, spunem că este firesc să avem egalitate la naștere (la intrarea în lume și în societate).
Apoi, atleții aleargă inegal: așa sunt ei în mod natural. Dar diferențierea, nu se face la start, ci pe parcurs, în condiții legale.
Majoritatea se bucură de competiție: nu a venit niciodată poporul să voteze absurdități precum "luați medalia de la câștigător și împărțiți-o la toți". Sau, mai rău, cum se face azi: "tăiați-i ăluia din picioare căci le are prea lungi".

Respectând legea democratică, apar totuși diferențe mari între oameni : de avere, de faimă, titluri universitare, calificări profesionale, funcții publice... Averea poate fi transmisă pe linie genetică, păstrând astfel de drepturi lângă genele care le-au câștigat. Democrația nu constrânge egalitatea socială.

Dar, oare, înainte de face legea democratică, suntem noi egali?
Înainte de a se putea LEGAL diferenția oamenii (dacă nu ai încă legea, nu poți judeca cum anume sunt diferiți), oamenii nu pot fi decât presupuși egali. Atunci, au dreptul a vota în mod egal legea. Așa se justifică ideea de democrație.

Dar și mai apoi, când legea trebuie apărată, cam tot egal trebuie să se implice cu toții, căci, lăsând apărarea legii doar unor "abilitați", apare corupția. Care corupție, din câte vedem, nu se mai termină  Sau nu vor putea sau nu vor vrea niște poporeni cu pretenții de făcători ai legii, să o apere?

Ai dreptate: cetățenii sunt în prezent cu adevărat nepregătiți pentru democrație, iar asta din cauză că nu au votat o constituție cu adevărat democratică: una în care legea însăși să prevadă obligativitatea instruirii necesare unui popor pentru a deveni apt să apere legea.
Lipsește aproape complet educația juridică!  

Noi tratăm politica nedemocratic, de parcă ar fi "ultimul răcnet" în materie de șmecherii.

În loc de a aduga vreodată democrației o educație pe măsură, oamenii "s-au gândit" să facă...niște insulițe legislative, să adauge fiecare la lege în mod ascuns ("casa noastră!"). Au făcut-o din orgoliu, din nevoia de competiție, chiar dacă este clar că, astfel, se strică acel echilibru social în mod comun conceput și cântărit, la fel cum se strică și competiția cinstită, productivă, până când legea comună, "regulamentul de joc", se distruge cu totul.

După ce răsar "bisericuțele", "ca ciupercile după ploaie", aproape nimeni nu mai are timp și nu mai dă prioritate apărării dreptului comun, ci luptă doar pentru "propria casă".

Apare astfel un fel de război civil, care face deliciul unor dușmani ai țării. CARE dușmani mai și înarmează facțiuni rivale.

S-a mers pe ideea că, în mod oficial, niște "case rivale", cum ar fi, de exemplu, avocații și procurorii, ar putea fi formate pentru a pune spiritul competitiv în slujba dreptului comun, cel stabilit democratic.
Dar, de fapt, a apărut, înrădăcinat în chiar "secretul de Stat" sau în "separarea puterilor în Stat", un mod de a se perpetua lupte tot mai costisitoare în zone tot mai obscure din pdv juridic.

S-a mizat și pe ideea că "frica" (aceea care este indusă de secrete și de needucație) "păzește legea"!
Dar s-a ajuns că, în loc de lumina tribunalului, nesfârșite lupte sunt escaladate sub "amenințarea cu legea", dar în alte zone sociale, mai obscure. Au apărut, printre oameni normali și de bună credință, "profesioniști" în înscenări, "procurări", "negocieri", taxe de protecție..."Case" tot mai obscure, înarmate cu mijloace tot mai distructive, s-au luptat sau mai degrabă au facut blaturi până când s-ajuns la realizarea...
planului mondial sionist: baza însăși a dreptului a fost distrusă - mintea niciunui om nu mai este a lui, ci acolo se luptă tot mai des, cu grade tot mai mari de presiune, deja cvasipermanent, armele psihotronice, controlate azi de inteligența artificială.

Și noi, "poporul democrat", nici măcar nu ridicăm problema? Ni s-a făcut chiar și rușine de democrație? Am ajuns, unii, să credem că ne bate "Europa" peste obraz dacă nu facem "masonerie în canalizare"?

Adică "dreptul la demnitate umană" al cetățeanului UE ar fi să umble "cu țeasta spartă" și "gândurile" nu se știe cui?



#35
CriCri99

CriCri99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 02.11.2017
Scrii fara "viitor", ca un robot.
Eu nu am glumit in postul anterior.
Poti sa dai exemplu de o carte pe care ai citit-o si ti-a placut foarte mult?

#36
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Eu sunt un om simplu, citesc puțin.

Pentru mine, legea este o matematică și ea este necesară, chiar și când pare aridă.

Oamenii trebuie să pună în practică legea, fie că li se pare aridă sau nu, pentru că orice alternativă este utilizabilă ȘI UTILIZATĂ de agenți ai crimei organizate.

Decât să mă bălăcesc în artă morbidă așezată pe post de lege, eu rămân pe dreapta, adică în democrația reală, chiar și când ea nu a fost încă realizată și rămâne o teorie pentru realizarea căreia care oamenii nu au muncit suficient.

La mine nu există noțiunea de "stânga“ în civilizație. Clivajul "politic" stânga-dreapta este artificial creat de unii ce se vor conducători, este "ingeniozitatea" "diabolică" de a conduce masele prin divizarea mentalității.

Mai nou, niște propoziții șmechere ce se vor a înlocui legea, sunt dictate indivizilor prin arme psihotronice. Nu ți se pare groaznic? Vrei să mă fac chiar eu coleg acestor sataniști și să le scriu textele?!

Tu vrei să sugerezi, poate, că eu vreau să fac artă. Aceea se face în vremuri de pace, nu acum.
Eu îmi fac datoria democratică de cetățean. Mai mult decât atât nu pot face. Dacă îmi permit să "devin atractiv prin arta scrisului", cad "pe stânga" și ies din legalitate. Ce mesaj am mai transmis atunci, o nouă manipulare?
Nu mai am de adăugat prea mult la mărturia mea.

Poate ați auzit formula "oricare ar fi credința fratelui nostru, noi ne vom da viața pentru ea".
Ce ar fi asta? Dacă ai câtuși de puțin credință că în lume se ascunde ceva rău... și, la câtă suferință vedem în jur, ORB să fii să nu deduci existența răului ... "ei" s-ar angaja, astfel, să facă orice, inclusiv răul, "pentru că așa ai crezut tu"?

Adică, dacă te crezi vreun Hristos, sau alt erou în luptă cu răul, ei te vor răstigni? Sau poate vei opta pentru un alt rol în piesă, de bocitor sau de răstignitor? Așa se fabrică diverși actoru, diverse comportamente fărădelege?

Batjocura asta îi va face pe unii a se sili "să gândească pozitiv" și să creadă doar în miracole. Ei vor deveni acei "hear/see/say/think no evil" și vor arunca Biblia și orice altă dare în vileag a răului din lume.
Alții dintre "adepți" se vor șmecheri, vir vedea răul, dar îl vor îmbrăca în cuvinte frumoase.

Uite-așa își pot "fabrică" oamenii răi, cu tot tupeul posibil, cel puțin niște "covoare" sau niște "mănuși" din alți oameni - "tinerii lor frați" - "cu voia lor înșiși!".

Pentru asta am făcut apelul la Democrație. Alte căi de a fabrica legi sau o societate sunt o batjocură din care răul nu lipsește, doar se împoaie cu multe "odăjdii" și devine greu de lichidat.

Rog doar să înțelegeți că democrația, pentru a fi reală, mai are nevoie de: un sistem educativ propriu, care acum lipsește, și de desprinderea de un spirit național fals (care acum poate fi exploatat pentru a justifica abuzurile în interes propriu ale oricăror organizații militare sau paramilitare: securiști, masoni, etc).

Când patria este un cadavru împăiat cu capul plin de viermi, nu slujim paraziților.

În luptă, oamenii și-au oferit viața pentru libertate. Nu pentru țări aflate în sclavie.

Democratia a priori.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate