![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sony Xperia XZ1 si Sony Xperia XZ1 Compact
Last Updated: Feb 09 2020 10:06, Started by
Tomaz2015
, Sep 20 2017 09:23
·
0

Posted 07 March 2019 - 13:30

Si acum regret din anumite aspecte acest micut telefon.O zi de 'munca' in ritmul meu plus jumatate din a doua erau fara teama de a cauta un incarcator. Am trecut de la p10 si am ajuns la Pixel 2 dar gandul tot la xz1 compact mi-a ramas
![]() |
Posted 28 March 2019 - 13:49

Am postat in topicul gresit... am XZ2.
Edited by nessum, 28 March 2019 - 14:10. |
Posted 28 May 2019 - 19:13

Camera e la fel ca pe XZ Premium. Acolo nu prea vad activitate.
Ce stie sa faca aceasta camera ? ![]() Nu ma impresioneaza deloc. LG G5 si Mate 10 Pro pe care le folosesc in paralel sunt net superioare, mai ales seara/noaptea. |
Posted 04 June 2019 - 22:28

Coincidenta sau nu si eu acum tot pe mate 10 Pro sunt acum
![]() |
Posted 15 September 2019 - 14:07

L-am vandut pana la urma cu 850lei, factura + garantie, impecabil... , mi-as lua un XZ1 compact insa ma sperie preturile de pe olx... cer pe unele fara nici un act si zgariate cat am cerut eu pe xz premium...
|
Posted 09 November 2019 - 16:53

Mufa de incarcare a telefonului devine cam loose destul de usor sau mi se pare mie? Sunt deja la al doilea sony unde, la cea mai mica miscare, mufa usb type c se deconecteaza si nu mai incarca. Asa face cu cablu, original sau nu.
Edited by n-amname, 09 November 2019 - 16:53. |
Posted 21 January 2020 - 10:00

se pare ca xz1 are capacitatea sa initieze apel wifi call ..
acum va intreb daca la voi funtioneaza wifi call pe vre"o retea (digi,orange,vodafon,ktelecom) ? |
Posted 27 January 2020 - 18:17

Eu mam portat pe Orange, am xz2c , dar nu gasesc optiunea de wifi call, careva stie de ce? daca la xz1 merge ...
|
Posted 27 January 2020 - 21:24

Eu mam portat pe Orange, am xz2c , dar nu gasesc optiunea de wifi call, careva stie de ce? daca la xz1 merge ... flashtool - xperia firmware -si faci flash varianta pentru orange Romania , o gasesti in lista foloseste ultima varianta de flashtools , vezi ca este pe 64biti si windowsul tot pe 64bit sa fie ideal ar fi seven Edited by apaxtc, 27 January 2020 - 21:39. |
|
Posted 04 February 2020 - 13:49

trebuie sa ai romul de orange altfel nu merge... flashtool - xperia firmware -si faci flash pe z5 compact deblocarea bootloaderului mi-a adus un consum de 1%/ ora al bateriei in stand by indiferent de versiunea oficiala de android instalata, am incercat tot de la Lollipop pana la Nougat, problema fiind de la kernel, cateva luni de zile m-am chinuit sa gasesc al rom utilizabil. Nu facusem backup la partitia TA dar chiar si asa unii se plangeau ca nu au putut sa ii faca restore nu stiu daca la XZ1 e aceeasi situatie. M-as intoarce la Android 8, am probleme cu semnalul desi cred ca e de la hardware, probabil antena. Edited by searcher8206, 04 February 2020 - 13:51. |
Posted 08 February 2020 - 17:19

Revenirea la un soft anterior sau orice versiune de soft originala, gen orange nu inseamna deblocarea bootloaderului! Aia se face doar pt kernel-uri custom. Pur si simplu dld versiunea veche de rom, o gasesti pe flashtools direct si ii dai sa o instaleze.
E simplu si dureaza f putin. Iarasi, sa pui rom custom nu necesita deblocare bootloader, doar root, atat timp cat e bazat pe kernelul original sony. De te apuci sa pui alt kernel si sa te joci cu rom-uri modificate mult atunci faci bootloader unlock, dar tb sa iti dea voie telefonul intai, sa nu fie de la operator ca alea sunt codate si costa bani. In plus pierzi cheile DRM si nu mai merg aplicatiile proprietare sony. |
Posted 09 February 2020 - 10:06

asta inseamna deblocarea bootloaderului pe z5 compact deblocarea bootloaderului mi-a adus un consum de 1%/ ora al bateriei in stand by indiferent de versiunea oficiala de android instalata, am incercat tot de la Lollipop pana la Nougat, problema fiind de la kernel, cateva luni de zile m-am chinuit sa gasesc al rom utilizabil. Nu facusem backup la partitia TA dar chiar si asa unii se plangeau ca nu au putut sa ii faca restore nu stiu daca la XZ1 e aceeasi situatie. M-as intoarce la Android 8, am probleme cu semnalul desi cred ca e de la hardware, probabil antena. instaleaza versiunea de orange Romania si o sa ai wifi call si volte pacat de Z5 ul tau ca nu ai stiut ce si cum se face ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users