Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament
 Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziţii d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...
 PC fara wifi, conectare smart mon...

Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa
 Catel gasit pe strada

Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima
 

Bitdefender internet security 2017-2018

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Cum dreacu pot dezactiva complet porcaria asta pt 5 minute.

In versiunea 2017 erau numai 2 butoane acum au actualizat si au bagat setari avansate

Vreau sa pot folosi firmware finder
https://forum.xda-de...eam-mt-t3469146

Nu stiu vede ca virus il blocheaza  dar nu mai functioneaza programul ala de nici un fel.

Nici sa-l descarc nu imi da voie cica e virus.

Am bagat si la excuderi programul ala se deschide si imi da eroare.

Pana acum inchideam antivirusul si si inca  ceva mai era un buton dedesupt la antivirus.

Acum inchid totul si tot nu merge.

Cum dreacu inchid complet 5 minute antivirusul?

Daca vreau sa descar de exemplu programul ala si dau pe inteleg riscurile si doresc sa accesez tot nu imi da voie.

Attached Files

  • Attached File  bit.jpg   82.34K   77 downloads


#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Pai vezi cu atentie mare ca are mai multe componente, pt browser inchizi scannerul web.
Le iei pe toate la rand.

Apesi pe roytitele acelea pt paginile cu setari avansate si/sau dezactivare.

#3
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
am dezactivat toate optiunile de la setari avansate tot nu vrea

#4
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Da-i un restart, apoi mai incearca un restore la fisierul de ti l-a bagat in carantina.
Unori il da mai greu afara, ca dupa o portie de mancare chinezeasca.

#5
MihaiCK

MihaiCK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 09.09.2016
Te loghezi cu contul activ pe site-ul bitdefender si il dezactivezi de acolo.

#6
floyd69

floyd69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 15.12.2010
Bitdefender>Caracteristici>Antivirus Setari>Scut>Protectie Antivirus (inactiv 5' - 60', Definitiv, Pana la repornirea sistemului).
Succes

Attached Files

  • Attached File  B1.JPG   83.41K   69 downloads

Edited by floyd69, 17 September 2017 - 21:20.


#7
vladax6000

vladax6000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 09.03.2009
Bitdefender Total 2018 imi limiteaza viteza de internet la 500/mbs am internet de 1gbs ce setare are pt a nu mai avea aceasta limita?

#8
manic_user

manic_user

    Slightly Older Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,253
  • Înscris: 16.01.2007
Eu nu am făcut nicio setare anume și nu-mi limitează viteza.

Attached Files



#9
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
revin iar cu tampenia asta de antivirus

vreau sa descarc niste moduri pt un joc de aici
http://www.mudrunner...-map-v09-12-17/

Nu ma lasa de nici un fel sa descarc nimic.

Rezolvasem prima oara cu setarile din firewall si inchisesem scanarile parca pe porturi

Acum nu mai reusesc sa-i dau de cap, am inchis tot firewall, antivirus nu ma lasa sa descarc nimic
https://postimg.org/image/4oxjbmbtd/

Nu merge nici sa dau clik pe INTELEG RISCURILE

Cum dreacului sa pun pausa sau sa inchid scanarile la Firefox sa descarc cateva harti

#10
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Start > Add or Remove Programs > Click pe Bitdefender > Uninstall > Yes

Ca sa nu te mai autoflagelezi :lol:

#11
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
M-am gândit și eu și să trec pe Avira internet suite Free dar na daca mai dau ăștia moka cate 6 luni licențe Ă®ntotdeauna prelungesc
Totuși până nu ii dau de cap nu vreau să renunț.

O să le dau un email la suport cum pot inchide scanările  online că nu Ă®mi dau seama de ce nu mai merge.


De rezolvat am rezolvat că am descărcat pe telefon hărțile și le-am transferat în PC.

Edited by zzhunt, 10 December 2017 - 20:17.


#12
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Am rezolvat. Au ridicat restrictia cei de la bitdefender

#13
41ex

41ex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,989
  • Înscris: 22.01.2013
de ce imi apare in action center ca bitdefender e  status snoozed? daca vreau sa dau turn on nu se schimba nimic. in meniul bitdefender nu apare nicio problema.

Edited by 41ex, 01 March 2018 - 23:02.


#14
41ex

41ex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,989
  • Înscris: 22.01.2013
am rezolvat cu cmd si resetrepository

#15
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Am dezistalat bitdefender ieri si reinstalat pt ca tot imi bloca un program sofrul de la tvtuner

Dar dupa reinstalare primesc google your connection is not secure   pe firefox

Ati mai patit asa ceva?

#16
cosu77

cosu77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 18.10.2007
Da, eu am păţit-o pe un laptop! Soluţia: dezinstalare-reinstalare Firefox, fără păstrarea setărilor anterioare.
Toate cele bune!

Edited by cosu77, 20 November 2018 - 13:20.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate