Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere
 Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...
 

Fum alb la FRF . Contra antrenor la nationala

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#37
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,027
  • Înscris: 07.11.2006

View Postcodesmm, on 18 septembrie 2017 - 09:04, said:

Oricum, decat Daum va fi mult mai bun.

Garantat mai bun,dar aceleasi rezultate.
Puroiul din fotbal nu-i federatia,ci clicile de jegosi care graviteaza in jurul fotbalului,clici formate de ex-fotbalisti,conductori de cluburi,ex-conducatori de cluburi ale caror interese financiare primeaza in fata intereselor legitime de altfel,ale fotbalului.
Pana cand jegul din fotbalul romanesc nu este curatat sau indepartat,curatenia nu poate iesi la iveala.Este prea multa mizerie bagata sub covor,iar Gurita in nici un caz nu va fi farasul care sa indeparteze aceea mizerie.
Antrenorul ideal (actual) ar trebui sa fie unul cu tupeu,cu rezultate bune in spate si cu "spate" cat de cat solid.Bietul Gurita nu pre are asa ceva.Este carne de tun din pacate.Are prea mult bun-simt fata de gunoaiele din fotbalul actual.

Edited by adisz, 18 September 2017 - 10:52.


#38
Cherubim

Cherubim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 15.09.2017

View PostMareleGenghisHan, on 17 septembrie 2017 - 20:16, said:

De ce nu mai joaca ca inainte, ca  generatia de aur ? Nu au talent, nu -s platiti, ce se intampla ?
Nu mai sunt talente, jucatori fara tehnica.
Se joaca pe stil invechit, nu vezi tu pase din prima, demarcari, urcari pe flancuri pentru a crea spatii libere, si multe altele care nu tin neaparat de tactica ci de momentul respectiv din teren.
Jucatori incapabili sa gandeasca limpede si concret situatiile din teren si, sa actioneze in functie de acestea. Ai nostri joaca in functie de adversar.
Jucatori fara alura si conditie fizica foarte buna. Sunt jucatori firavi (la un umar la umar ori cad ori se arunca, simuleaza) si, nu au conditia fizica sa alerge tata un meci intreg cap-coada. Ba, n-ai valoare, dar macar alearga-i, incurca-i, fa ceva.
Jucatori care nu au tehnica corecta de sutare a mingei. Nu mai vezi goluri din afara careului. Trebuie sa te duci cu mingea pana in poarta sa dai gol...nu e posibil asa ceva. Dai de la 30m in tribune sau atinge pamantul de 10 ori ? Executantii de lovituri libere sunt la pamant.

Nu avem un capitan de echipa. Dar sa fie Capitan de Echipa, lider de echipa, lider si pe teren si in vestiar.

Trebuie sa ai macar 2 jucatori in lot care sa poata pune in pericol poarta adversa cand ajunge mingea la ei la 30m de poarta adversa. Sa zguduie bara, plasa, manusile portarului, nu sa dea in peluze, sau sa caute demarcari.

Trebuie sa ai jucatori cu talie si bine construiti care sa nu cada la toate contactele cu adversarul, sau sa caute 11m si lovituri libere de care sa-si bata joc altii.

Trebuie sa ai un lot de 23 de jucatori valoros, iar un prim 11 in teren pe care trebuie sa-l stie de la copilul de 6 ani pana la batranii de 80 de ani pe de rost. Fiecare pe ce post joaca. Ca mai faci 2-3 inlocuri post pe post e  altceva, dar sa schimbi tu echipa, sau 8-9 jucatori de la meci la meci, sa pui mijlocas stanga sa joace pe post de fundas central, si alte experimente care nu-si au rostul...si mai vrei ca echipa sa dea randament...

Si cam toate pleaca de la scolile de copii si juniori. Nu mai sunt. Nu mai ai ce sa le oferi acelor copii, nu mai este  situatie materiala. Toti vor sa investeasca dar sa scoata profit imediat. Nu investeste nimeni pe termen lung. Sa nu mai zic de acei copii care sunt promovati pe "pile si relatii". Se merge pe principiul tata "sponsorizeaza" pe antrenor/clubul. Aici deja nu mai vorbim despre sport.

Edited by Cherubim, 18 September 2017 - 11:27.


#39
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,242
  • Înscris: 29.12.2006

View PostBursul, on 18 septembrie 2017 - 09:56, said:

Singurul avantaj e ca poate sa injure jucatorii in romaneste. Daum a zis niste adevaruri la inceput: nu tu scoli de juniori, nu tu infrastructura, nu tu interes.
Probabil cu Contra va fi un herupism din asta romanesc.

De asta eu pe Daum îl apreciez ca cel mai important selecţioner al naţionalei României din secolul 21: e singurul care a spus în public, exact care sunt deficienţele fotbalului românesc !

Doar arătând lucrurile aşa cum sunt, se poate începe să se facă ceva. Însă, acum s-a revenit la unde am fost: Contra va spune că jucătorii sunt buni, doar că...ne dezavantajează arbitrii, că a plouat prea mult, că...la parterul hotelului a fost o nuntă, şi jucătorii nu au putut dormi...şi altele asemănătoare. Contra nu va avea curajul să spună că jucătorii români nu sunt buni de nimic.

Edited by lupini, 18 September 2017 - 12:57.


#40
MareleGenghisHan

MareleGenghisHan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 17.09.2017
Ati  punctat dureros si chirurgical prieteni, dar drept,  din nefericire . Nu ne putem ascunde dupa deget  . Traim din amintiri, cei de o varsta . Nu voi uita pana voi inchide ochii tipatul de extrema bucurie al marelui CristianTopescu cand intr-o frumoasa seara de mai Steaua realiza cea mai mare performanta a unei echipe romanesti .Aud acum inca acel:
- Apara Duckadaaaam . Am cucerit cupaaaa. Suntem campioni europeni !  Se intampla dupa ce marele urias bland Helmuth Duckadam apara neverosibil si neegalat al patru- lea  penalty . Ce vremur, i Doamne . Si apoi Supercupa cucerita la Tokyo ca o incununare pe veci a unui fotbal romanesc care a inceputcCu UTA Si Feynord Rotterdam, a continuat peste ani cu U Craiova, apoi Dinamo,  si in final ca un corolar dumnezeiesc marea echipa de atunci a Stelei . Amintiri frumoase .

Edited by MareleGenghisHan, 18 September 2017 - 16:19.


#41
zappaf

zappaf

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,231
  • Înscris: 09.05.2006
Se reface "echipa de betivani" de la nationala. Vine mutu si lobont. Probabil o sa-i aduca si pe aia 3 de la dinamo (ca au stofa de betivani si e pacat de talentul lor). Astept revenirea lui cocis, florescu si alte nulitati. Aaaaa....iar jucatorul cu personalitate va avea din nou calea deschisa la nationala. Cum care jucator cu personalitate? Ala mic care fugea pe tot terenul dupa minge si n-o prinde niciodata. Da' macar are personalitate. Cosmin cosma asta e bun de antrenat prin divizia A, dar atat. N-a fost si nici n-o sa fie un antrenor bun. Iar ca fotbalist a fost mediocru. Asa cum este si fotbalul din Romania. Pentru campionatul mondial mereu ne vom bate la locurile 3-4. La euro e mai usor; echipe multe si se califica inclusiv locul 3.
Cred ca ar fi fost la fel de bun titi dumitriu (desi asta ar fi fost un fel de Mourinho) sau chiar portarul de la restaurantul Perla unde erau sedintele de antrenament ale lui cosmin.

#42
MareleGenghisHan

MareleGenghisHan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 17.09.2017
Il cheama Cosmin Contra nu Cozmin Cosma . Este ca habar n-ai despre ce se discuta aici ?

#43
zappaf

zappaf

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,231
  • Înscris: 09.05.2006
Nu e vorba de ala care e prieten de pahar cu lobont? Nu e ala din generatia de kk? Aia care au venit dupa generatia lui Hagi.  Dupa 1998 n-am mai "pupat" C.M. datorita "talentelor" din generatia lui. Erau mai interesati de pahar si de "xxx". Deh...vedete!

P.S.: - trebuie sa recunosc ca nu i-am spus eu prima data asa. Cosmin Cosma suna mai bine. Intereseaza-te cine i-a spus asa.

#44
open-your-eyes

open-your-eyes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 04.01.2017
L-as fi preferat pe Dan Petrescu, dar am o satisfactie ca macar a venit in sfarsit un dinamovist.

#45
ramurel

ramurel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,947
  • Înscris: 12.07.2008

View Postopen-your-eyes, on 20 septembrie 2017 - 17:10, said:

L-as fi preferat pe Dan Petrescu, dar am o satisfactie ca macar a venit in sfarsit un dinamovist.

Și eu am o satisfacție că un dinamovist se va face de cacao la națională ( după Cornel Dinu :) )

#46
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postzappaf, on 20 septembrie 2017 - 10:48, said:

Se reface "echipa de betivani" de la nationala. Vine mutu si lobont. Probabil o sa-i aduca si pe aia 3 de la dinamo (ca au stofa de betivani si e pacat de talentul lor).
Lipsesc Semeghin si Tamas. :D

#47
open-your-eyes

open-your-eyes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 04.01.2017
Da... Semeghin, spaima sticlelor de vin. Posted Image

#48
bossake

bossake

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,688
  • Înscris: 22.11.2007

View PostMareleGenghisHan, on 18 septembrie 2017 - 16:18, said:

Ati  punctat dureros si chirurgical prieteni, dar drept,  din nefericire . Nu ne putem ascunde dupa deget  . Traim din amintiri, cei de o varsta . Nu voi uita pana voi inchide ochii tipatul de extrema bucurie al marelui CristianTopescu cand intr-o frumoasa seara de mai Steaua realiza cea mai mare performanta a unei echipe romanesti .Aud acum inca acel:
- Apara Duckadaaaam . Am cucerit cupaaaa. Suntem campioni europeni !  Se intampla dupa ce marele urias bland Helmuth Duckadam apara neverosibil si neegalat al patru- lea  penalty . Ce vremur, i Doamne . Si apoi Supercupa cucerita la Tokyo ca o incununare pe veci a unui fotbal romanesc care a inceputcCu UTA Si Feynord Rotterdam, a continuat peste ani cu U Craiova, apoi Dinamo,  si in final ca un corolar dumnezeiesc marea echipa de atunci a Stelei . Amintiri frumoase .
Daca ati prins aceste vremuri inseamna ca aveti o varsta de toata stima, si va transmit multa sanatate dar ma vad nevoit sa va reimprospatez memoria:

- La Sevilla a comentat pentru televiziune Teoharie Coca-Cosma, nu Topescu.
- La Tokyo am pierdut Cupa Intercontinentala in fata celor de la River, la Monaco in schimb am castigat SuperCupa Europei Posted Image.

Edited by bossake, 26 September 2017 - 03:11.


#49
MareleGenghisHan

MareleGenghisHan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 17.09.2017
Le-am prins vremurile .Memoria s-a mai alterat si recunosc , multumesc pentru readucerea aminte a celor zile si nopti frumoase . Posted Image

#50
open-your-eyes

open-your-eyes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 04.01.2017
Borcea a zis ca el a plans atunci.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate