Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Azi am vazut o batranica pacalita

Cineva imi tot loveste masina

Daca tehnica nu ar fi evoluat asa...

ASUS Radeon RX 470 STRIX OC - opr...
 Formatare NTFS usb stick

Casuta pentru familie numeroasa

Windows 10 pro OEM

Am nevoie de ajutor - Visual Studio
 Problema centrala imergass

Recomandare TV

Nu merge wifi pe laptop win 8

Tableta kruger&matz
 Cd player Yamaha cd s 1000 vs Yam...

solutii antifurt laptop legion y5...

Grila de salarizare la iSTYLE

Laptopul nu porneste
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Am fingerprint pe device-ul meu?

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 935
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
Am un s6 simplu de aproape 2 ani.pana acum foloseam ca lock doar swipe și vreau sa îmi pun fingerprint. Când dau la fingerprint zice sa pun amprenta sau parola de backup. Nu am avut niciodată fingerprint pe el.

Cum îl pot scoate?

Fosta mea avea și gmailu ei adăugat în telefon la mine înainte și ea pe telefonu ei avea amprenta. E posibil sa se fi pus amprenta și pe al meu? Deși nu cred ca e vorba de scanere diferite

Edited by devilboost, 13 September 2017 - 18:10.


#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,575
  • Înscris: 25.01.2007
  • ID membru: 132,739
  • Locație: Carpathian Garden, Land of Chaos.
inainte de a seta fingerprint, trebuie sa setezi si o parola normala.
cand nu merge fingerprint, folosesti parola normala.

#3
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 935
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
Nu-mi cere sa setez îmi cere sa pun adică ceva ce ar avea pus deja

#4
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,813
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Adica? Ai o exprimare cam ambigua.

Cand vrei sa setezi blocarea cu amprenta iti cere prima data sa setezi (evident) o amprenta si iti arata cum trebuie sa amplasezi degetul pe senzor astfel incat senzorul sa reactioneze cat mai bine. Pe urma poti seta inca una (pe Note 4 pana la 3 amprente diferite) sau poti trece la pasul final, unde trebuie sa introduci un pin sau o parola care va fi folosita pentru deblocare la fiecare pornire a telefonului si atunci cand nu merge deblocarea cu amprenta.

Edited by Hider141, 14 September 2017 - 08:38.


#5
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 935
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
Attached File  Screenshot_2017-09-18-02-45-30.png   309.1K   23 downloads


Attached File  Screenshot_2017-09-18-02-45-30.png   309.1K   23 downloads
Cum ziceam nu cere sa setez ci sa ma autentific

#6
Marian79bz

Marian79bz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 663
  • Înscris: 14.08.2013
  • ID membru: 821,667
Dai o resetare din fabrica..acolo arata ca ai avut setata amprenta si ca sa poti o folosi e necesara parola de backup sau o resetare terminal

#7
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 935
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
am terminat de facut backup la el, si vreau sa ii pun nougat sau alt rom. doar de plictiseala asa, am avut 5.1.1 de cand a aparut si nu prea mi-a facut probeme, atat ca nu mai tine bateria mult

problema e ca pe sammobile nu gaseam basebandu meu, telefonul a fost codat pe EE (anglia) acum e unlocked, si avea baseband G920FXXU3COJ2 dar dupa am cautat mai mult pe net si am gasit ca cica au primit update si acum are build G920XXU3QOJF

daca acum ca tot vreau sa ii pun nougat care ar trebui sa il aleg?

sunt 3 variante si toate au baseband diferit de fata ce am eu. e vre-o diferenta intre ele?

Edited by devilboost, 19 October 2017 - 18:02.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users