Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dinozaurii aveau pene

Clasa muncitoare merge in Paradis

Ce a ajuns C++

Probably fair
 Sursa in comutatie ETXNY410E0F

Schimbare duze aragaz Arctic

Dimensiuni bagaj cala Blue Air

stock market?
 Unde e numarul de licenta?

Incetare CIM perioada de proba

Fara semnal monitor

Eleva de 15 ani, batuta de o cole...
 Ce insecta este?

Sfinții vor ramane in acelea...

Recomandare aparat spalare presiune

Licenta Windows la revanzare PC -...
 

Am fingerprint pe device-ul meu?

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 22.09.2009
Am un s6 simplu de aproape 2 ani.pana acum foloseam ca lock doar swipe și vreau sa îmi pun fingerprint. Când dau la fingerprint zice sa pun amprenta sau parola de backup. Nu am avut niciodată fingerprint pe el.

Cum îl pot scoate?

Fosta mea avea și gmailu ei adăugat în telefon la mine înainte și ea pe telefonu ei avea amprenta. E posibil sa se fi pus amprenta și pe al meu? Deși nu cred ca e vorba de scanere diferite

Edited by devilboost, 13 September 2017 - 18:10.


#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,574
  • Înscris: 25.01.2007
inainte de a seta fingerprint, trebuie sa setezi si o parola normala.
cand nu merge fingerprint, folosesti parola normala.

#3
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 22.09.2009
Nu-mi cere sa setez îmi cere sa pun adică ceva ce ar avea pus deja

#4
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,002
  • Înscris: 06.01.2008
Adica? Ai o exprimare cam ambigua.

Cand vrei sa setezi blocarea cu amprenta iti cere prima data sa setezi (evident) o amprenta si iti arata cum trebuie sa amplasezi degetul pe senzor astfel incat senzorul sa reactioneze cat mai bine. Pe urma poti seta inca una (pe Note 4 pana la 3 amprente diferite) sau poti trece la pasul final, unde trebuie sa introduci un pin sau o parola care va fi folosita pentru deblocare la fiecare pornire a telefonului si atunci cand nu merge deblocarea cu amprenta.

Edited by Hider141, 14 September 2017 - 08:38.


#5
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 22.09.2009
Attached File  Screenshot_2017-09-18-02-45-30.png   309.1K   27 downloads


Attached File  Screenshot_2017-09-18-02-45-30.png   309.1K   27 downloads
Cum ziceam nu cere sa setez ci sa ma autentific

#6
Marian79bz

Marian79bz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 14.08.2013
Dai o resetare din fabrica..acolo arata ca ai avut setata amprenta si ca sa poti o folosi e necesara parola de backup sau o resetare terminal

#7
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 22.09.2009
am terminat de facut backup la el, si vreau sa ii pun nougat sau alt rom. doar de plictiseala asa, am avut 5.1.1 de cand a aparut si nu prea mi-a facut probeme, atat ca nu mai tine bateria mult

problema e ca pe sammobile nu gaseam basebandu meu, telefonul a fost codat pe EE (anglia) acum e unlocked, si avea baseband G920FXXU3COJ2 dar dupa am cautat mai mult pe net si am gasit ca cica au primit update si acum are build G920XXU3QOJF

daca acum ca tot vreau sa ii pun nougat care ar trebui sa il aleg?

sunt 3 variante si toate au baseband diferit de fata ce am eu. e vre-o diferenta intre ele?

Edited by devilboost, 19 October 2017 - 18:02.


Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate