Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Eroare la instalarea Windows-ului...

Parere ceasuri

Prioritati la sisteme de avertiza...

Istoria Romei și a Imperiulu...
 Probleme Windows XP

Audi Q3 vs vw Tiguan

exista siteuri romanești ca ...

dimensionare port bas reflex
 Nu clipesc semnalizarile la inchi...

Ati platit vreodata la casa pentr...

amplificatoare Behringer KM750 V...

HBO Go pe PS4
 de ce mai toate examenele au la p...

Cum a vrut Mercedes-Benz sa cumpe...

1060 6GB 9Gbps - bandwidth

Fapte istorice false din epoca so...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Am fingerprint pe device-ul meu?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
Am un s6 simplu de aproape 2 ani.pana acum foloseam ca lock doar swipe și vreau sa îmi pun fingerprint. Când dau la fingerprint zice sa pun amprenta sau parola de backup. Nu am avut niciodată fingerprint pe el.

Cum îl pot scoate?

Fosta mea avea și gmailu ei adăugat în telefon la mine înainte și ea pe telefonu ei avea amprenta. E posibil sa se fi pus amprenta și pe al meu? Deși nu cred ca e vorba de scanere diferite

Edited by devilboost, 13 September 2017 - 18:10.


#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,224
  • Înscris: 25.01.2007
  • ID membru: 132,739
  • Locație: Carpathian Garden, Land of Chaos.
inainte de a seta fingerprint, trebuie sa setezi si o parola normala.
cand nu merge fingerprint, folosesti parola normala.

#3
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
Nu-mi cere sa setez îmi cere sa pun adică ceva ce ar avea pus deja

#4
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,443
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Adica? Ai o exprimare cam ambigua.

Cand vrei sa setezi blocarea cu amprenta iti cere prima data sa setezi (evident) o amprenta si iti arata cum trebuie sa amplasezi degetul pe senzor astfel incat senzorul sa reactioneze cat mai bine. Pe urma poti seta inca una (pe Note 4 pana la 3 amprente diferite) sau poti trece la pasul final, unde trebuie sa introduci un pin sau o parola care va fi folosita pentru deblocare la fiecare pornire a telefonului si atunci cand nu merge deblocarea cu amprenta.

Edited by Hider141, 14 September 2017 - 08:38.


#5
devilboost

devilboost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 22.09.2009
  • ID membru: 513,968
  • Locație: Siret
Attached File  Screenshot_2017-09-18-02-45-30.png   309.1K   8 downloads


Attached File  Screenshot_2017-09-18-02-45-30.png   309.1K   8 downloads
Cum ziceam nu cere sa setez ci sa ma autentific

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users