Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Service Auto Racemi IASI

PSLG

Ponturi, link-uri, ieftinataturi ...

Problema camera aplicatie
 Sambete si duminici platite norma...

Interviu angajare. Intrebari inco...

Alegere SSD - M.2

windows 10 x64 indexeaza mereu
 Tv Samsung seria MU 2017

Reclamatie autovehicul fara asigu...

Ford transit

Casa parter 95 mp construiti + te...
 Surubul carcasei de laptop se inv...

webcam Windows 10 pe asus transfo...

Intrebari telefone OnePlus

Petrecere cu 1 milion de invitati
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu mai pot printa de la distanta, rog ajutor...

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,694
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
Recent mi-am schimbat providerul de net si implicit routerul, totul merge ok insa nu mai pot printa din laptop la multifunctionalul meu Canon MX495 si nu pricep de ce, am incercat sa reinstalez driverul dar degeaba...
Un sfat, o solutie? Imagine publicată

#2
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,863
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
ce inseamana de la distanta?
cand ai schimbat routerul sa schimbat ip-ul local al imprimantei....
pe caculator:
start -> devices and printers -> click dreapta pe imprimanta -> printer propertis -> ports -> addport ->  standard tcp/ip port ...

Edited by arg, 13 September 2017 - 09:15.


#3
gumball3000

gumball3000

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,940
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: la mine funcționează
din cauza IP-urilor locale schimbate
seteaza-i imprimantei pe router o adresa IP static, apoi cand o setezi baga adresa aceea IP

banuiesc ca e conectata wireless sau prin cablu, nu?

#4
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,694
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
doar wireless....

#5
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Pai, refaci toata procedura de configurare prin prin wireless.
Care este mai mult decit reinstalare driver.

#6
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,694
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
am reusit Imagine publicată

#7
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Hmmmm...... oare cum, poate au si altii problema asta ?!

#8
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,694
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
simplu: am "ras"imprimanta din dispozitive si am reconfigurat-o de la 0 Imagine publicată

#9
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Nuuuuuu, really ?! ;)
God damn, ce complicat si inovator in acelasi timp.

#10
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,863
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
pana cand da restart la router si ii schimba iar ip-ul....

@Valmont43
colegu, intri in setarile routerului si pe baza mac-ului ii atribui un ip fix, in felul asta tot timpul imprimanta va fi disponibila la acel ip si nu o sa ai probleme.

#11
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,694
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
pot sa dau 100 de restarturi la router ca tot merge, poate vrei sa spui daca dau revenire la setarile din fabrica dar de ce as face asta?

Vizualizare mesajbuyonevideo, pe 14 septembrie 2017 - 08:30, a scris:

Nuuuuuu, really ?! Imagine publicată
God damn, ce complicat si inovator in acelasi timp.
la initiativa ta....."refaci toata procedura de configurare prin prin wireless"

#12
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,863
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
si eu ce ti-am spus in postul #2, era suficient sa recapturezi portul / ip-ul imprimantei....

#13
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Have You Tried Turning It Off And On Again? Imagine publicată

Era si greu sa-ti dai seama ca macar trebuia incercata o reconfigurare de la zero ?!

Edited by buyonevideo, 14 September 2017 - 10:27.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users