Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Eroare la instalarea Windows-ului...

Parere ceasuri

Prioritati la sisteme de avertiza...

Istoria Romei și a Imperiulu...
 Probleme Windows XP

Audi Q3 vs vw Tiguan

exista siteuri romanești ca ...

dimensionare port bas reflex
 Nu clipesc semnalizarile la inchi...

Ati platit vreodata la casa pentr...

amplificatoare Behringer KM750 V...

HBO Go pe PS4
 de ce mai toate examenele au la p...

Cum a vrut Mercedes-Benz sa cumpe...

1060 6GB 9Gbps - bandwidth

Fapte istorice false din epoca so...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu mai pot printa de la distanta, rog ajutor...

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,433
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
Recent mi-am schimbat providerul de net si implicit routerul, totul merge ok insa nu mai pot printa din laptop la multifunctionalul meu Canon MX495 si nu pricep de ce, am incercat sa reinstalez driverul dar degeaba...
Un sfat, o solutie? Posted Image

#2
arg

arg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,274
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
ce inseamana de la distanta?
cand ai schimbat routerul sa schimbat ip-ul local al imprimantei....
pe caculator:
start -> devices and printers -> click dreapta pe imprimanta -> printer propertis -> ports -> addport ->  standard tcp/ip port ...

Edited by arg, 13 September 2017 - 09:15.


#3
gumball3000

gumball3000

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,768
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: la mine funcționează
din cauza IP-urilor locale schimbate
seteaza-i imprimantei pe router o adresa IP static, apoi cand o setezi baga adresa aceea IP

banuiesc ca e conectata wireless sau prin cablu, nu?

#4
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,433
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
doar wireless....

#5
buyonevideo

buyonevideo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Pai, refaci toata procedura de configurare prin prin wireless.
Care este mai mult decit reinstalare driver.

#6
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,433
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
am reusit Posted Image

#7
buyonevideo

buyonevideo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Hmmmm...... oare cum, poate au si altii problema asta ?!

#8
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,433
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
simplu: am "ras"imprimanta din dispozitive si am reconfigurat-o de la 0 Posted Image

#9
buyonevideo

buyonevideo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Nuuuuuu, really ?! ;)
God damn, ce complicat si inovator in acelasi timp.

#10
arg

arg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,274
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
pana cand da restart la router si ii schimba iar ip-ul....

@Valmont43
colegu, intri in setarile routerului si pe baza mac-ului ii atribui un ip fix, in felul asta tot timpul imprimanta va fi disponibila la acel ip si nu o sa ai probleme.

#11
Valmont43

Valmont43

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,433
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,067
pot sa dau 100 de restarturi la router ca tot merge, poate vrei sa spui daca dau revenire la setarile din fabrica dar de ce as face asta?

View Postbuyonevideo, on 14 septembrie 2017 - 08:30, said:

Nuuuuuu, really ?! Posted Image
God damn, ce complicat si inovator in acelasi timp.
la initiativa ta....."refaci toata procedura de configurare prin prin wireless"

#12
arg

arg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,274
  • Înscris: 19.09.2005
  • ID membru: 47,617
  • Locație: Bucuresti
si eu ce ti-am spus in postul #2, era suficient sa recapturezi portul / ip-ul imprimantei....

#13
buyonevideo

buyonevideo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Have You Tried Turning It Off And On Again? Posted Image

Era si greu sa-ti dai seama ca macar trebuia incercata o reconfigurare de la zero ?!

Edited by buyonevideo, 14 September 2017 - 10:27.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users